Kyk Bursu İle Şık Giyinmek: Erkekler İçin Öneriler

Kyk Bursu İle Şık Giyinmek: Erkekler İçin Öneriler
  • 3
    0
    0
    0
  • Beğendiğimiz çok fazla kıyafet var ama fiyatlar almış başını gidiyorken maalesef her istediğimiz yüksek fiyatlı kıyafeti alamıyoruz. Biz de daha çok bütçemize uyan kıyafetleri seçiyoruz. Tabii ki bu sırada fiyat performansı ve kıyafetlerin kumaşları arasındaki farkı da görmezden gelemiyoruz. Evet bir aylık KYK bursumuzla dolabımızı baştan aşağıya yenilemek zor olabilir fakat modayı yine takip edebileceğiniz, beğendiklerinizi bulabileceğiniz mağazalar mevcut. Biraz onlardan bahsederek içerisinden bütçenize uygun olan parçaları nasıl alabilir ve kombin yapabilirsiniz onu anlatacağım.

    Bir önceki yazımda kadınlar için birkaç öneride bulunmuştum, şimdi ise erkekler için olan bu yazımı paylaşıyorum. Erkek modasını nedendir bilmiyorum ama hep daha çok sevmişimdir. “Erkekler için kıyafette çok az seçenek var ama…” denildiğini çok sık duyuyorum. Kıyafet seçeneklerinin az olması sizin tarzınızı ortaya koymanıza bir engel olamaz.

    Bugün sizleri biraz daha dolabınızda bulunması gereken parçalar için bilgilendireceğim ve onların çeşitli kullanımlarını nasıl yapabilirsiniz anlatmak istiyorum. Yine bilinen mağazalardan gitmek kolay oluyor ve mutlaka indirimleri takip etmeyi unutmayın. İndirimler biz öğrencilerin dostudur. Bekleriz ama sonu tatlı olur. H&M'in erkek bölümünü çok seviyorum. Uygun fiyatlı basic ürünleri çok güzel ve ben bile bazen alıp giyiyorum. Dolabınızı yavaş yavaş baştan kurmak isterseniz bence kesinlikle güzel araştırmalar sonucu H&M'den hem tam isteğinize göre hem de dolabına uygun parçaları bulabilirsiniz. Tişörtlerden başlayalım. Yaz mevsimi tişörtler için en rahat giyilebilecek mevsim. Kot pantolonlarla, kumaş pantolonlarla ve şortlarla birden çok farklı kombin yaratabilirsiniz kendinize. Diyelim ki akşamüstü arkadaşlarınızla buluşacaksınız fakat saat ilerledikçe havanın soğuma ihtimali çok yüksek. Sweatshirtünüzü çıkarken omzuna atarsınız, güneş gözlüğünü takarsınız ve basit ama etkili bir kombin yaratmış olursunuz. H&M'den kesinlikle bakmanız gereken parçalar arasında uygun fiyatlı tişörtler ve sweatshirtler var. 

    Sırayla fiyatları: 39.99 | 79.99 

    Fiyatı: 69.99 

    H&M'den kesinlikle bakmanız gereken bir diğer parça ise yine indirimi takip edip bakacağınız gömlekler olabilir. Koleksiyon gömleklerle karıştırmayın çünkü onlar özel üretim oldukları için bir aylık bursun üstündeki fiyatta bile olabiliyorlar. Çok güzel pamuk bir gömlek buldum. Dolabınızda bir tane ya da iki tane düz beyaz gömlek bulundurduktan sonraki seçeceğiniz gömlekleri biraz farklı alabilirsiniz. Bu tür bir gömleği baharda ya da yaz akşamlarında tişörtle kombinleyebilirsiniz. Kışın üstüne kazak giyebilirsiniz. Özel bir gün varsa, düğün gibi, biraz daha aşağılarda göreceğiniz düz kesim pantolonlardan alıp, üstüne böyle bir gömlek giyip, ayağınıza spor ayakkabı ya da daha düz, şık bir ayakkabı kullanabilirsiniz. Her zaman takım elbise giymek gerekmiyor, biraz daha farklı olup kendi tarzınızı öne çıkarmalısınız.

    Fiyatı: 149.00

    Gelelim Pull&Bear'a ve gömleklerine. Mağazada çok fazla şık parçalar bulunmaz çünkü daha günlüktür ama bazen de alışık olmadınız birkaç parça da gözünüze çarpabilir. Örneğin, desenli gömlekleri herkes sevmiyor ama bence dolabınızda mutlaka bulundurmalısınız. Açık olmalısınız. Her zaman birçok parçayla kombinleyebilirsiniz bu tür desenli gömlekleri. Yazın tek başına veya tişörtle giyebilirsiniz. Kışın ise uzun kollu bir tişört veya boğazlı kazakla kombininizin ana parçalarını tamamlayabilirsiniz. Fiyat açısından çok uygun olmuyor ama yine de normal bir fiyatta. Yaz sonu indirimlerini de daha uygun bir alışveriş için mutlaka takip etmelisiniz. Dolabınızda böyle bir parça bulundurmaya karar verdiyseniz tavsiyelerden sonra, bence bir kere almanızdan bir zarar gelmez sevgili beyler.

    Fiyat: 169,95 | 119,95 (indirimli fiyatı)

    Bir de Pull&Bear'dan yine bahsettiğim spor tarzda, klasik beyaz gömlek dışında iki farklı rengi olan, anlattığım şekillerdekullanabileceğiniz gömlek seçeneklerini bırakıyorum.

     

    Fiyat: 169,95

    Üst giyimi bitirdikten sonra gelelim alt giyime. Koton'un pantolonlarının çok rahat olduğunu yakın çevremden duydum. Bunu açıklamak istedim çünkü sizlere gerçekten memnun kalınan giyim markalarından tavsiye vermek istiyorum. Bir de üstüne indirim olunca dolabınızda neden birkaç tane pantolon olmasın ve seçenekleri çoğaltmayasınız ki?

    Pantolonların fiyatları: 51,99 | 77,99

    Bu pantolonları aldıktan sonra, tıpkı kot pantolon gibi birçok parça ile rahatça kombinleyebilirsiniz. Yani aslında yine hem günlük hem de bence güzel bir gece için giyilebilecek pantolonlar. Ek olarak sizler için farklı bir tarzı nasıl yaratabilirsiniz onu göstermek adına bir kombin yaptım. Yaz da geliyorken, biraz daha yazı düşünerek bu kombini ortaya çıkardım. Umarım bütün bu olaylar geçer ve güzel bir yazımız olur. Bu arada bütün parçalar birebir aynı olmak zorunda değil, dolabınızdaki benzer parçalara sahipseniz ya da bu yazıyı okuduktan sonra farklı bir alışveriş yapacağınıza inanıyorsanız bu kombini sizler de yapabilirsiniz.

    Son olarak bir önceki yazım olan KYK Bursu İle Şık Giyinmek: Kadınlar İçin Öneriler'de yine vintage, ikinci el mağazalarla bitirmiştim. Genelde mağazalar biraz daha kadınlara yönelik ama şehrinizde bildiğiniz böyle mağazalar varsa ben sizin yerinizde olsam desenli gömleklere daha çok bu tür mağazalardan bakardım. Bunun yanında kadın gömleklerini de es geçmezdim çünkü hem istediğiniz gibi bir gömlek bulabilirsiniz hem de büyük bedense kesiminin ve kalıbının nasıl olduğu anlaşılmaz. Eğer gidip alabileceğiniz mağazalar yoksa kesinlikle online alışveriş yapıp takip edebilirsiniz. Beyler, tarzınızı yansıtmaktan asla korkmayın ve çok farklı kombinler yaratabileceğinizden emin olun.

    Kaynak: 1, 2, 3, 4, 5, ">6


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.