Magnolia Bakery'e Giderken Carrie Bradshaw'dan İlham Alın

Magnolia Bakery'e Giderken Carrie Bradshaw'dan İlham Alın
  • 2
    0
    0
    1
  • Sex and The City’nin sembollerinden olan ve Carrie Bradshaw ile benimsenmiş Magnolia Bakery İstanbul’da açılacak. İlk gidişimizde Carrie’nin unutulmaz tarzlarından ilham alabiliriz. 16 sene geçti belki ama biz hala onun kendine has, o mükemmel tarzını unutamıyoruz.

    Magnolia Bakery, New York’ta kurulan bir fırın zinciridir. İlk lokasyon 1996 yılında Manhattan’ın West Village semtindeki West 11. Caddesi’nin köşesinde 401 Bleecker Caddesi’nde açıldı. Fırını, tatlıları, özellikle de kekleri ile bilinir. 

    İstanbul’da bu sene Mart gibi açılacağını duyurdu fakat günler ilerleyip, bu 2020 yılında virüs yayılmaya başladıkça onlarda açılışı ertelediler. Umarım her şey daha sonra güzel olur ve bir gün rahatça gidebiliriz. İşte tam da bu sebepten dolayı hem dizinin, hem karakterlerin hem de unutulmaz Magnolia Bakery’nin hayranı olarak giderseniz, Carrie Bradshaw’dan ilham alarak çok güzel kombinler yaratabilirsiniz.

    İstanbul Magnolia Bakery Instagram Hesabı

    Öncelikle Carry’nin ikonikleşmiş ve dizinin jeneriğinde de yer alan kabarık tütülü etekleri deneyebilirsiniz. Bu beyaz tütülü eteği iyi hatırlıyorsanız hem dizide hem de filmde kullanıldı. Sizlerde tül etekle tarzınıza uygun bir kombin yaratabilirsiniz.

    Carry Bradshaw’ı çok güzel elbiselerle gördük ve bunlardan bazıları da çiçek desenli elbiselerdi. Düşünsenize yaz gelmiş, karantina günleri çoktan bitmiş ve her şey yavaş yavaş iyiye gidiyor. Bunun heyecanı içimizdeyken de tiril tiril çiçekli bir elbise tercih edebiliriz.

    Elbise demişken çok fazla askılı elbise giyiyordu Bradshaw ve hava durumuna aldırmadan en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olurdu. Daha bol ya da streç tarzda bir elbise tercih edebilirsiniz. İsterseniz bol elbiseniz için beline kemer kullanabilirsiniz.

    Carry’i çok fazla tişört üstüne askılı bir elbise ya da buluz giyerken görmedik ama isterseniz 90’ların modası revaçtayken böyle bir kombin yapabilirsiniz. Bu kombininize ondan ekleyebileceğiniz bir parça varsa o da kesinlikle bandanalardır. Kullanmaktan çekinmeyin çünkü bu yaz çoktan moda oldu bandanalar.

    Carry gibi bere ve kasket kullanabilirsiniz. Her kış bir şekilde dolabımızdan çıkardığımız ve kombinlerimize eklemekten vazgeçemediğimiz bir aksesuar. O yüzden gitmemiz sonbaharı veya kışı bulursa, değerlendirmeniz için çok tatlı bir seçenek olacaktır.

    Jean üstüne dikkat çekici parçalar kullanabilirsiniz. Carry jean giyse bile her zaman abartmadan ve dengeyi kurarak şık olurdu. Bu kombininize ekleyebileceğiniz bir de Fendi’nin meşhur baget çantası var. Tabi ki hepimizin bir Fendi çantası yok ama kombinlerinizde başka baget çantalar kullanabilirsiniz.

    Şöyle güzel bir pazar günü keyif yapıp, kafanızı dağıtmak istediğinizde Carry gibi rahat bir pazar kombini yapabilirsiniz. O gününüz sadece oturup, gezip hiçbir şey yapmamak olabilir. Bu yüzden olabildiğince kendinizi rahat hissedecek parçalar seçin.

    Carrie Bradshaw'ın ikonik olarak her zaman üstünde gördüğümüz meşhur kürkü vardı. Belki daha erken kış zamanlarından konuşmak için ama sizlerde sevdiğiniz taklit kürklerinizi kullanabilirsiniz. Umarım kışın soğuğunda içimizi mutlulukla ısıtacak o keklerden yiyebiliriz.

    İstanbul Magnolia Bakery'nin sabırsızlıkla açılmasını bekliyoruz ve bizlerde Carrie Bradshaw'dan aldığımız ilhamlarla kombinlerimizi yapıp, o eşsiz tatlıları yemek için gelmeye sabırsızlanıyoruz.

    Kaynak

    Kaynak

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.