100 Tl İle Daha İyi Giyinmek: Kadınlar İçin Öneriler

100 Tl İle Daha İyi Giyinmek: Kadınlar İçin Öneriler
  • 3
    0
    1
    0
  • Hepimiz aslında trendleri bir şekilde takip ediyoruz örneğin Instagram’da moda ile ilgili postlar keşfet kısmına düştüğünde, sevdiğimiz bir oyuncuyu veya şarkıcıyı takip ederken ya da televizyonda magazin programlarında görüyoruz. Yalnız hoşumuza gitmeyen bir nokta varsa o da fiyatlardır. Gerçekten istediğimiz birçok parça daha pahalıya satılabiliyor. İşte bu yüzden bende sizler için gece gündüz uyumayıp, sevdiğimiz kıyafetlerin veya aksesuarların daha uygun fiyatlıları nerede var onları araştırıp, çok fazla 100 lirayı aşmayan günlük kombinler yaptım.

    Hepimizin bildiği gibi “biker short” yani bisiklet taytı bu sene çok fazla tercih edilen bir parça oldu. Birçok parça ile farklı kombinler yaratabilirsiniz. Bol bir tişörtle ve spor ayakkabıyla rahatlığınızı koruyabilirsiniz. Bel çantası böyle bir kombin için doğru tercih olacaktır. Bu kombinle arkadaşlarınızla buluşabilir, alışverişe ya da pikniğe gidebilirsiniz. Kombin toplamı 104.88 TL’dir.

    Tişört satış linki

    Tayt satış linki

    Çanta şatış linki

    Ayakkabı satış linki

    Yine bisiklet taytla yapılacak bir diğer kombinimizde halter yaka bir crop top ve baget çanta var. Bu yaz daha kısa üstler ve baget çantalar çok sevildi ve çok kullanıldı. Daha spor ve rahat bir görünüme sahip olabilirsiniz fakat minik ve şık bir baget çantayla bu havayı biraz değiştirerek kombinize farklı bir bakış açısı katmış olursunuz. Kombin toplamı 114.98 TL’dir.

    Crop top satış linki

    Tayt satış linki

    Çanta satış linki

    Ayakkabı satış linki

    Çiçek desenli eteklerin liderliği geçen sene olduğu gibi bu sene de devam ediyor. Bu tarz uzun etekleri hem yazın hem de o sonbaharın hafif serin günlerinde beyaz bir tişörtle kombinleyebilirsiniz. Altına terlik giyip, minik bir sırt çantası aldıktan sonra bütün bir gün boyunca rahatça istediğinizi yapabilirsiniz. Kombin toplamı 106.96 TL’dir.

    Tişört satış linki

    Etek satış linki

    Çanta satış linki

    Terlik satış linki

    Aslında hiçbirimizin kolay kolay vazgeçemediği siyah ve tek parça elbiselerle hem günlük bir kombin yapabilir hem de akşam arkadaşlarınızla yemek yemeye gidebilirsiniz. Namıdiğer “little black dress” olan ve herkesin dolabında bulundurması gereken bir parça aslında. Yine baget bir çanta alarak bu sade görünüme küçük bir şıklık katabilirsiniz. Saçlarınızı arkadan sıkıca küçük lastik tokalarla toplayıp, halka küpeler kullanarak kombinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece kombininizi bir üst seviyeye çıkararak yaz akşamlarında akşam yemeğine rahatça gidebilirsiniz. Küçük bir öneri, lastik tokaların kutusunu 1 veya 2 liraya, halka küpeleri de 5 ila 7.50 lira arasında pazarlarda bulabilirsiniz. Kombin toplamı 110.97 TL’dir.

    Elbise satış linki

    Çanta satış linki

    Terlik satış linki

    Beyaz gömlek daha çok şık bir yere ya da işe giderken tercih edilen bir parçaydı ama son zamanlarda daha günlük ve spor kombinlerde de kullanılıyor. Bu yüzden daha salaş bir şort ve bu salaşlığı bozmaması içinde bir bez çanta tercih ettim bu kombinde. Alacağınız beyaz gömleği bir veya iki beden büyük alarak günlük kombinlerinizde bu salaş görünümü daha kolay elde edebilirsiniz. Yine pazardan alacağınız küpelerle bu kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bu küpelere de eğer 5 lira dersek, kombin toplamı 99.93 TL’dir.

    Gömlek satış linki

    Şort satış linki

    Bez çanta satış linki

    Ayakkabı satış linki

     
    En son kombin önerimde yine birçoğumuz tarafından nereye gidersek gidelim tercih ettiğimiz bir parça olan mom jean var.  Günlük kullanıma daha da uygun olması için üzerine beyaz bir crop top ve altına kahverengi-beyaz çizgili terlikler ekledim. Bez çantayı tekrar ekledim ki dışarıya çıkarken içine birçok parçayı rahatça sığdırabilirsiniz. Kolyelerimiz yine cüzdanımızın dostu pazardan olsun istedim. Altın veya gümüş renklerinde zincir kolyelerin tekini 5 ila 10 lira arasında bulabilirsiniz. Ben aklımdan kolyelerin toplamına 20 lira kadar fiyat koydum ve böylece bütün kombinin toplamı 96.88 TL’dir. 

    Crop top satış linki

    Mom jean satış linki

    Bez çanta satış linki

    Terlik satış linki

     
    Umarım bu yazımı ve önerilerimi beğenmişsinizdir ve biraz da olsa size fikir verebilmişimdir. Eğer sizin de tavsiyeleriniz olursa onları duymaktan çok mutlu olurum. Kendinize iyi bakın :)


    Yorumlar (1)
    • Güzel tercihler ve uygun fiyatlar daha ne olabilir ki! 💖

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.