Bu Senin Yeni Trendi Bermuda Şort: Kadınlar İçin Kombin Önerileri

Bu Senin Yeni Trendi Bermuda Şort: Kadınlar İçin Kombin Önerileri
  • 0
    0
    0
    0
  • Önceden ara boy olan hiçbir parça sevilmezdi çünkü moda kurallarına göre ya uzun ya da kısa olmalıydı bir parça fakat bu sene bu ara boy şortlar çok moda oldu ve moda severler tarafından oldukça tercih edildi.

    Bu senenin başında bermuda şortlar yükselişte olacağına alarm vermeye başlamıştı. Özellikle ev giyimindeki kısa eşofman şortlarla, yani kısa olanları yerine evde de giyebileceğiniz daha yumuşak ve daha uzun bermuda şortlar görülmeye başladı. Bermuda şort, ayrıca yürüyüş şortu veya kıyafet şortu da olarak bilinir. Hem kadın hem erkekler tarafından giyilen belli bir kısalığa sahip olan pantolon türüdür. Bugünkü yazımda kadınlar için yaptığım kombin önerilerini ve ürünleri nerelerden bulabileceğinizi paylaşacağım.

    Öncelikle daha günlük giyebileceğimiz parçalarla başlamak istiyorum. Biraz daha uzun ve dar olan bir bermuda şortun üstüne ilk tercih edilecekler arasında tabi ki uzun ve bol bir tişört olmalıydı. Altına spor ayakkabılarınızı giyip, daha dikkat çekici bir çanta alabilirsiniz ve böylece spor kombini biraz daha farklılaştırarak, oldukça kullanışlı günlük bir kombin haline getirebilirsiniz.

    90ların modası olan spor ve biraz daha kaba görünen, son zamanlarda da yine çok moda olan bu tarz bir sandaletle kombin yapmak istedim. Bermuda şortun üstüne giydiğiniz tişörtü daha da kısaltmak için bel çevresinde bağlayabilirsiniz ve bez çanta ekleyerek o minimal görüntüyü ve rahat havayı çok değiştirmemiş olursunuz.

    Bermuda şort  

    Spor Ayakkabı

    Sandalet   

    Omuz çantası 

    Eşofman kumaşından bir bermuda şort ile gün içinde çok rahat edebilirsiniz. Yani o gün özellikle spora gitmek zorunda değilsiniz, örneğin dışarıda sıradan bir gün geçirmek istediğinizde ya da arkadaşlarınızla kahve içmeye çıktığınızda tercih edilebilecek çok rahat ve kullanışlı bir kombin.

    Bermuda şortlar demişken takım olanlarından bahsetmezsek olmaz. Takımlar çok daha tercih edilen parçalardan oluyor son zamanlarda çünkü çok daha kolay kombinlenebiliyor. Tek yapmanız gereken ayakkabınıza ve çantanıza karar vermek olacaktır. Biraz daha yüksek tabanlı, kaba duran spor ayakkabılar ekleyebilir ve bel çantanızı alıp, evden çıkabilirsiniz.

    Vatkalı örgü sweatshirt      

    Spor ayakkabı 

    Eastpak bel çantası 

    Bozuk para cüzdanlı küçük çanta      

    Farklı desenlere sahip olan gömleklerinizi rahatça kullanabilirsiniz bermuda şortlarla. İsterseniz içine askılı bir parça tercih ederek önünü açık bırakabilirsiniz ya da önü kapalı şekilde şortun üstüne doğru bırakabilirsiniz. Bu günlük kombinde dore bir sandalet kullanmak istedim çünkü bermuda şortun sadeliğini yine böyle ters köşe yaparak kırabilir ve gömlek şıklığını da bu şekilde dengeleyebilirsiniz.

    Tam yazın sokaklarda rahatça dolaşabileceğiniz bir kombin ama artık çoğu zaman evdeyiz.  Ayrıca isterseniz şehirde de gömleğinizi bağlamayarak bu kombini tercih edebilirsiniz. Hala sıcak havalar devam ediyorken tadını çıkarmak lazım.

    Beyaz bermuda şort 

    Hasır şapka  

    Dore sandalet    

    Kahverengi terlik    

    File çanta 

    Her parça siyah olunca sandaletler için biraz daha ışıltı eklemekten zarar gelmez. Bütün ciddi görünen kombinlerin altına topuklu ayakkabı giymek zorunlu değil aslında. Gerçekten daha rahat çalıştığınız ve giyinebildiğiniz bir işiniz varsa bu kombini tercih edebilirsiniz.

     
    Yüksek belli şortların, pantolonların üstüne hep kısa parçalar tercih ediyoruz bu seferde neden daha kısa bir ceket tercih etmeyelim ki. Çok daha farklı ve havalı görünürsünüz ve spor ayakkabı giyerek yine zıtlık yaratabilirsiniz böylece hem şık hem de spor bir kombini bir arada giymiş olursunuz.

    Siyah bermuda şort      

    Taşlı bantlı sandalet 

    Askılı üst         

    Uzun ceket

    Kısa kollu ceket      

    Çapraz askılı çanta    

    Umarım bu yazımı beğenmişsinizdir. Eğer sizin de sorularınız ve önerileriniz olursa, onları da bekliyorum. Kendinize iyi bakın.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.