Instagram’Da Takip Edilmesi Gereken 8 Kadın Minimal Blog - Moda Hesabı

Instagram’Da Takip Edilmesi Gereken 8 Kadın Minimal Blog - Moda Hesabı
  • 1
    0
    0
    0
  • Instagram’da bir “feed” yani içerik oluşturmak ne kadar kolay görünsede aslında çok kolay olmuyor özellikle de daha minimal bir görüntü ortaya çıkarmak daha zor olabiliyor. Pinterest’te gezinirken gördüğümüz birçok fotoğraf ve ilham olarak aldığımız kareler önereceğim Instagram kullanıcılarından mutlaka birisine aittir.  Eğer yaratmak istediğiniz daha minimal, daha sade bir içerik ise mutlaka onları takip etmelisiniz.
     
    Debora Rosa
     
    Kendi popüler Tumblr “Fashion Gone Rouge” sayfasının editörlüğünü yaptığı Debora Rosa en sevdiğim Instagram kullanıcılarından biri oldu. Başta Tumblr sayfasını kendi kişisel ilham panosu olarak kullandığını ama daha sonra takipçileri arttıkça bunu onlarla da paylaşmayı çok sevdiğini söylüyor.

    Kendisine Instagram hesabının içeriğini nasıl tanımlarsın diye sorulduğunda 90ların minimalizmi ve basit şıklığı diyor.

    Instagram

    Tumblr

    deborarosa.com  

    Lizzy Hadfield – Shot from the Street

    Kendi çektiği fotoğrafları paylaşan ve “shor from the street” adıyla kendi internet sitesi olan ve aynı zamanda da tarzını çok beğendiğim bir Instagram kullanıcısı Lizzy Hadfield. Hem yarattığı içeriklerden hem de tarzından ilham alınacak çok başarılı bir kadın kendisi.

    Ayrıca Youtube kanalı da olan Lizzy Hadfield orada hem vloglar çekiyor hem de çok güzel kombin önerileri veriyor. Lizzy Hasfield’i birçok taraftan takip ederek, kendimize çok güzel bir ilham kaynağı bulmuş oluruz.

    Instagram

    shotfromthestreet.com

    Youtube

    Brittany Bathgate

    2015 yılında oluşturulan kendi sitesi BrittanyBathgate.co.uk, eski adıyla “Style & WellBeing”, karışık ve çağdaş tarzın karışımını keşfederek, belgeleyerek ve gözlemleyerek kendine has kişisel bir stil platformuna dönüştü. Kendi sitesi şu anda yenileme aşamasında olduğu için beklemedeyiz ama kendisini Instagram’dan takip edebilirsiniz.

    Minimalliği ve sade şıklığı ile tarzından ilham alınabilecek bir kadın. Instagram içeriği de kendi tarzı gibi minimal olduğu için baktığınızda gözünüzü yormuyor ve sadece kıyafetlerini değil, günlük hayattan da paylaştığı bazı kesitleri bulabilirsiniz.

    Instagram

    BrittanyBathgate.co.uk

    Jordan Risa Santos

    Kendisinden Los Angeles merkezli bir sosyal medya stratejisti ve zevk uzmanı olarak bahsediyor. Kendine ait bir internet sitesi olan Jordan Risa Santos orada seyahatlerini ve projelerini paylaşıyor.

    Instagram içeriğinde hem kendi tarzını ön plana çıkarıyor hem de yine günlük hayatından bazı kesitleri, detayları bizimle paylaşıyor.

    Instagram 

    jordanrisa.com

    Şule Gülen
     
    Birde bizlerden biri olsun istedim ve çok severek takip ettiğim Şule Gülen’i sizlere tanıtmak istedim. Krem, beyaz ve siyah renklerin hakim olduğu minimal Instagram profili tam ilham alınacak bir içeriğe sahip. Şule Gülen profilinde daha çok kendi tarzından kombinlerini paylaşıyor ama arada paylaştığı detay ve estetiksel fotoğraflar da çok ilham verici.

    Instagram

    Felicia Akerstrom – fakerstrom
     
    Fecilia Akerstorm bir blog yazarı, dijital içerik üreticisi ve içerik yaratıcısıdır. Sosyal kaynaklarını görsel bir stil ve seyahat günlüğü olarak tanımlıyor. Minimal ama şık bir tarzı olduğunu ve daha lüks parçalarını daha uygun fiyatlı ürünlerle harmanlamayı sevdiğini söylüyor. Instagram hesabında daha çok kendi stilini ortaya çıkaran paylaşımlarını görebilirsiniz. Minimal ama şık tarzı bize ilham olacaktır.

    Instagram

    fakerstrom.com

    Christie Tyler – nycbambi
     
    Christie Tyler’da Instagram profilinde krem, gri, siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu bir içeriğe sahip. Başlarda hepimize uyumsuz görünse de bizlere bu renklerin ne kadar birbiriyle uyumlu olduğunu gösteriyor aslında. Maceralarını, tavsiyelerini, çektiği fotoğrafları ve moda hakkında paylaşımlar yapmayı seviyor. Hem minimal tarzını hem de Instagram’da ürettiği minimal içeriği takip edebilirsiniz.

    Instagram

    nycbambi.blogstop.com

    Honey Belle World
     
    Londra’da yaşayan ve gazeteci olan Belle daha çok kıyafet ve onların detay paylaşımlarını yapıyor. Kendi minimal tarzıyla Instagram’da çok güzel bir minimal içerik yakalamış. Hem minimal içeriğini takip edebilir hem de sizde özellikle minimal bir tarz yakalamak istiyorsanız, giydiklerinden ilham alabilirsiniz.

    Instagram 

    honeybelleworld.blogspot.com

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.