Youtube’Da Takip Edilmesi Gereken Moda Kanalları

Youtube’Da Takip Edilmesi Gereken Moda Kanalları
  • 6
    0
    0
    0
  • Bir şeyler yerken ya da yolda giderken kısaca vakit geçirmek için YouTube’da videolar izlemek seçeneklerimizin arasında oluyor. Eğer bir moda severseniz ve son trendleri, önerileri, özellikle de moda haftalarındaki defileleri izlemek istiyorsanız size önereceğim kanallara mutlaka abone olmalısınız. Hepsi benim çok uzun zamandır severek takip ettiğim kanallar.

    Vogue

    Vogue adını duyunca her zaman tüylerim diken diken oluyor. Çok uzun zamandır modanın nabzını en yakından tutan ve her yönüyle ele alan bir moda dergisi aslında o yüzden kanallarını takip etmemek olmazdı. Vogue için amaç her zaman okuyucularını veya izleyicilerini bir sonraki adımda ne olacağına yönlendirmektir. Düşündürücü ve her zaman etkili olan Vogue, moda kültürünü tanımlıyor. 

    Vogue

    British Fashion Council
     
    1983 yılında kurulan BFC yani türkçe adıyla İngiliz Moda Konseyi, sürdürülebilir bir büyüme sağlamak ve küresel moda ekonomisinde İngiliz modasını güçlendirmek için endüstrinin kolektif gücünü kullanan kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Kanallarında Londra Moda Haftası’ndan ve Moda Ödülleri Gecesi'nden videolar bulabilir, tasarımcıların, yazarların, müzisyenlerin röportaj ve konuşmalarını izleyebilirsiniz.

    British Fashion Council

    A Fashion

    Tam anlamıyla defileleri, modellerin defilelerden görüntülerini ve tanıtım videolarını izleyip, yılın trendlerini takip edebileceğiniz bir kanal. Aynı zamanda içerik açısından çok dolu ve yararlı bir kanal.

    A Fashion

    Fashion Feed
     
    Dünyanın birçok yerindeki moda şovlarını ve defilelerini bulabileceğiniz bir kanal. Hiç duymadığınız markaların defilelerini bile izleyelip, takip edebilirsiniz. 

    Fashion Feed 

    Menswear 2.0
     
    Modayı takip ediyorsanız aslında bu işin sadece erkeği ve kadını olmuyor. Her iki tarafın birden trendlerini, defilelerini, koleksiyonlarını takip ediyorsunuz fakat yine de sadece erkek giyime ait defilelerin paylaşıldığı bu kanalı sizinle paylaşmak istedim.

    Menswear 2.0

    FF Channel
     
    YouTube’da benim ilk tanıştığım ve en sevdiğim kanal FF Channel. Bütün defileleri buradan takip ediyorum. Moda haftalarındaki defilelerin üstünden çok geçmeden güncel olarak kanaldan izleyebiliyorsunuz ve işte ben bunu çok seviyorum.

    FF Channel 

    Net-A-Porter
     
    En çok sevdiğim ikinci kanalı sizinle paylaşmaktan çok mutluyum. Daha çok kadınlara yönelik içerikleriyle ön plandalar. Her hafta yeni videolarla güzellik ipuçları, moda tasarımcılarının verdiği stil ipuçları ve ünlülerin fotoğraflarının perde arkası görüntüleri için kesinlikle takip etmeniz bir kanal.

    Net-A-Porter

    Fashion Channel
     
    Bilinen markaların çok eski defilelerini bile bulabileceğiniz çok güzel bir moda kanalı. 1982’den itibaren uluslararası podyumun en iyi videolarını, en özel anlarını ve moda haftalarının görüntülerini sizinle buluşturuyor. Sahne arkasını, moda dünyasının merak edilenlerini, ünlüleri ve onların fotoğraf çekimlerini, tasarımcıların ve modellerin kliplerini, kırmızı halı, dedikodular, partiler ve en iyi defileleri bulabileceğiniz bir kanal.

    Fashion Channel

    Kaynak 1

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.