Hikayesiyle Büyüleyen Şarkı - The Love Me Or Die

Hikayesiyle Büyüleyen Şarkı - The Love Me Or Die
  • 7
    0
    1
    2
  • Sözleri Avustralyalı blues şarkıcısı Christopher William'a ait olan bu şarkının hikayesini okudğumda gerçekten çok etkilendim. Ben ilk olarak Shawn James & The Shapeshifters 'dan dinledim ve bu ritimlerin bana gerçek acıyı hissettirdiğini farkettim.

    Konusa gelecek olursak kendi içinde oldukça bencil bir aşk yaşayan baş kahramanımız sevdiği kız olan Matilda'ya Afrika kökenli bir çeşit kara büyü olan Hoodoo büyüsü yapmıştır ve daha sonra yaşanan sonuçlardan dolayı büyük pişmanlık duymuştur. Kahramanımız yolda yürürken karşılaştığı güzeller güzeli olarak tanımladığı sevgilisini görüp şapkasının ucuyla selamlar ve kurnazca gülümser. Birden hazırladığı hoodoo büyüsünü hisseder cebinde. 
    Verdiği evlilik yüzüğünü takmadığını farketmiştir, bu onu deliye döndürür. Ve kızın evinin arka kapısına hazırladığı hoodoo tılsımını gömer.  İki seçenek vardır ya büyünün etkisiyle aşık olacak ya da ölecek. Bi süre sonra kızın öldüğü haberi gelir...

    Yaptığından pişman olan kıskanç baş kahraman büyük bir üzüntü ve korku yaşar. Onu yakacak ateşi hisseder sürekli çünkü kızın ölüm nedeni olan hoodoo büyüsünü sadece o bilmektedir. Ve artık yapabileceği tek şeyin yargılanma ve cezalandırılma zamanının geleceği günü beklemektir. 

    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.