Kendinizi Bir Yıldız Gibi Hissedeceğiniz 10 Doğum Günü Kıyafeti Fikri

Kendinizi Bir Yıldız Gibi Hissedeceğiniz 10 Doğum Günü Kıyafeti Fikri
  • 6
    0
    0
    0
  • Doğum günlerimiz kendimizi en özel hissettiğimiz günlerden biri olabilir. Sevdiklerimizle bu özel günü kutlamayı, mutluluğumuzu paylaşmayı ve birlikte vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Benim de doğum günüm yaklaştığı için sizlerle beğendiğim doğum gününde giyilebilecek kıyafet önerilerini paylaşmak istedim.
     
    Yakın zamanda pandemi dönemi için tekrar ne tür gelişmeler olur bilemiyoruz fakat yine de dışarıda veya evde küçük bir toplulukla kutlamak isteyen olursa bu fikirleri ilham kaynağınız olarak kullanabilirsiniz.

    Takım ve Crop Top
     
    Biraz daha şık ve ciddi ama bir o kadar da tatlı bir ikili diye düşünüyorum. İstediğiniz renkte takımı seçebilirsiniz, sizin zevkinize kalmış ve daha sonra siyah ya da beyaz kısa bir üste ihtiyacınız var. Ceketin önünü açarak vücudunuzun birazını göstermiş olursunuz ve böylece bu kombin tamamlanır.

    Stil önerisi: Üst tarafınızı daha açık göstermek için saçlarınızı ensede toplayabilirsiniz. Altın detaylı küpe veya kolyeler ekleyebilirsiniz.

    Bermuda Şort

    Bermuda şortlar bu senenin en yeni trend parçalarından. Ben de sadece bermuda şortlarla yapabileceğiniz kombin önerileri verdiğim bir yazı yazmıştım. Bermuda şortlar hem günlük hem de akşam için tercih edebileceğiniz çok rahat parçalardan. Bermuda şortlarınızı gün içinde tişörtle, keten bir gömlekle ve yine crop toplarla tercih edebilirsiniz. Akşam giymek isterseniz biraz daha farklı bir öneri vermek istiyorum. Bir takım gibi düşünerek içine yine daha kısa bir parça kullanıp, ceketle ve topuklu sandaletle kombinleyebilirsiniz. 

    Stil önerisi: Havalar daha da soğumaya başladıkça kısa şortlarınızın altına külotlu çorap tercih edebileceğinizi unutmayın. Botlarla kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

    Tişört ve Kot Etek
     
    Dolabımızdan çok sevdiğimiz bir tişört olabilir ya da sizin doğum gününüz için hazırlanmış logolu bir tişörtünüz varsa onlarla kot eteklerinizi kombinleyebilirsiniz. Gününüz öğle üzeri yakın arkadaşlarınızla buluşup, yemek yiyip doğum günü kutlayarak başlayabilir o yüzden hem çok rahat hem de çok tatlı bir kombin olur.

    Tulum
     
    İşte günün en kurtarıcı parçalarından bir tanesi tulum. Tek parça olduğu için kombinlenmesi çok daha kolay olur. Eğer gündüz bir yerlere gidecekseniz ayağınıza spor ayakkabı veya sandalet giyebilirsiniz. Akşam bir planınız varsa topuklu bir ayakkabı tercih ederek kombinize şıklık katmış olursunuz.
     
     

    Buradan bakabilirsiniz

    Buradan bakabilirsiniz

    Stil önerisi: Kısa tulumlarınızı kışın külotlu çoraplarla ve uzun çizmelerle giymeyi tercih edebilirsiniz.

    Uzun Elbise
     
    Tek parça kurtarıcılardan devam ediyoruz. Uzun elbise tulum kadar sizin dolabınızda ki kurtarıcınız olur. Hep aklımda daha tiril tiril, günlük olarak daha rahat kombinleyebileceğiniz elbiseler var. Altına spor ayakkabı ya da gün içinde de topuklu ayakkabı giymek isterseniz, daha kısa topukluları tercih edebilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla kapalı veya açık alanda vakit geçirmeye giderken tercih edilebilecek çok tatlı bir kombin.

    Saten Elbise ve Küçük Topukluklar
     
    Akşam yemeği için son zamanların en trend ve en gözde parçalarıyla yapılacak şık bir kombin. Saten elbisenizin rengi yine sizin zevkinize kalmış. Altına ise daha kısa veya orta boy ince topuklu sandaletler tercih edebilirsiniz. İnce topuklarla elbisenizin zarifliğini çok bozmamış olursunuz.

    Stil önerisi: Kombininizin sadeliğini ve zarifliğini korumak için tek parça aksesuar kullanmalısınız.

    Çiçekli Mini Elbise
     
    Çok tatlı çiçekli elbiseler görüyorum artık mağazalarda ve butiklerde. Günlük kombininiz için tercih edebileceğiniz çok tatlı bir parça. Sizi yazın sıcağından kurtaracak ve çok düşündürmeyecek bir “tek parça” önerisi. Güneşin ve yaz mevsiminin enerjisini tam olarak kıyafetinizle yansıtmış olursunuz.

    Pijama ve Gecelik
     
    Verdiğim stil önerilerine daha farklı bir bakış açışı eklemeyi çok seviyorum. Pandemi dönemini geçirmiş ve geçirecek olabiliriz bu yüzden doğum gününü evde kutlamakta çok akıllıca bir seçim olabilir. Elbise giymek ve makyaj yapmak o gün seçenekleriniz arasında olmak zorunda değil. Yakın arkadaşlarınız eve çağırabilir, birlikte oyun oynayarak favori yemek ve içeceklerinizle eğlenebilir ve film izleyebilirsiniz.

    Buradan bakabilirsiniz

    Buradan bakabilirsiniz

    Pantolon ve Gömlek
     
    En az tek parçalar kadar sizleri kurtaracak bir ikili pantolon ve gömlek. Kumaş bir pantolonla gün içinde beyaz, krem, siyah koton veya keten, akşam için de yine aynı renklerde saten bir gömlek tercih edebilirsiniz.

    Stil önerisi: Pantolonlarınıza kemer detayı ekleyebilirsiniz.

    Midi Etek
     
    Yine son zamanların en trend parçalarından olan midi etekler aslında birçok parçayla gün içerisinde giyilmek için tercih ediliyor. Günlük bir kombin için üzerine düz renkte bir tişört, gömlek veya daha salaş bir görüntü yaratmak isterseniz sweatshirt tercih edebilirsiniz. Bu sizin doğum gününüz, daha rahat olmak isterseniz kimse bir şey diyemez. Akşam için önerim yine üstüne crop top ve ceket giyebilirsiniz. Ayakkabılarınız ince topuklu sandaletler veya topuklu botlar olabilir.

    Verdiğim stil önerilerinin hepsini tabi ki kendi tarzınıza ve beden ölçülerinize göre biraz daha değiştirerek giyebilirsiniz ama ben yine de büyük bedene sahip olan okuyucularım için birkaç öneri koymak istedim.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.