Elite'in Queen'i Lu'dan Blair Waldorf Esintileri

Elite'in Queen'i Lu'dan Blair Waldorf Esintileri
  • 5
    0
    0
    0
  •  

     Lise dizisi denilince bir kuşağın aklına Gossip Girl geliyor. Hepimiz bayılarak izledik. İntikam , hırs ve entrika ile  beslendi bünyelerimiz. Bunun yanında her bir karakterin stilini de aşık olduk. Hatta öyle ki bazıları bir moda ikonu oldu. Evet Queen B’miz canımız Blair’ımız. Hiç kimse inkar edemez ki her giydiği konuşuldu. Öncelikli olarak okul formalarını kişiselleştirmesiyle tanıdık onu. Renkli, dantelli külotlu çorapları, kestane rengi dalgalı saçlarına taktığı saç bantları , ayakkabıları.. Her biri ayrı bir detaydı. Bundan seneler sonra yine bir lise dizisi olan Elite’de Lu karakteri ile karşılaştık… Tanıdığımız bir queen’in havası vardı Lu’da .. Aynı özgüven, aynı ikoniklik.. Blair başka bir vücutta karşımıza çıktı sanki.  Saç aksesuarları, ayakkabıları, çantaları hatta saçlarıyla bile kimden esinlenildiğini anlamak çok da zor değildi.

     

    Kemer detaylarından , renklerin kombinlenişi, yürüyüş tarzı, saç toplanışı … Bu kadar benzerlik tesadüf olamazdı zaten. Karakteristik özellikleri de çok benzeyen bu iki kraliçemiz birbirlenin paralel evrendeki yansımaları gibi. Belki de Elite’in bu kadar sevilmesinde bizim biricik Blair Waldorf’umuzun da etkisi vardır kim bilir.

    Okul uniformasından sonra gelelim ikonik sahne elbisesine. Hepimiz kahrolduk, ağladık Paris sahnesinde. Aynı zamanda bu elbise o kadar aklımıza kazındı ki unutamıyoruz. Kırmızı bir elbise seçimi de bu hatırayı güçlendiriyor elbette. Aynı taktiği Elite’de de gördük aslında. Yine bir aşk konuşuluyor. Esas kız yine kıpkırmızı giydirilmiş. Saçlar salınıyor. Tabi Lu Blair’a göre çok daha cesur kıyafet tercihleri yapıyor ama bunu dönemsel olarak da değerlendirmek lazım.

    Ne olursa olsun , bu benzerlik beni mutlu etti. Ekranlarda Blair Waldorf esintisi görmeyi çok sevdim napıyım içimdeki teenager’I durduramıyorum. Ha tabi Lu karakterini canlandıran Danna Paola’nın da tam bir Gossip Girl hayranı olduğunu duydum. E ne diyelim dersini iyi çalışmış.. 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.