Hailey Bieber Ve Sokak Stilinin 5 Kilit Parçası

Hailey Bieber Ve Sokak Stilinin 5 Kilit Parçası
  • 7
    0
    0
    0
  •  

    Hailey Bieber’ı gerek aşk hayatı ve mesleğindeki başarısı gerekse arkadaşlık ilişkileriyle çok konuştuk. Bunun dışında bir şey daha var ki bu konuda kimse hakkını yiyemez. O da sokak stilindeki başarısı! Hailey sezonun trendlerini oldukça iyi takip etmekle birlikte bu trendleri stilinin ayrılmaz parçalarıyla birleştirip kişiselleştiriyor. Ne yalan söyleyelim bu kişiselleştirme de onu gözümüzde bir tarz sahibi yapıyor. Gelin bu trendleri kendine nasıl uyarladığına ve bu uyarlamada kullandığı 5 kilit parçasına beraber bakalım.

    1- GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ

    İster tayt-sweatshirt kombini yapsın isterse blazer ceket topuklu ayakkabı… Güneş gözlüklerinden vazgeçmiyor Hailey Bieber. Böylece ne giyerse giysin cool görüntüsünü koruyor. Yaptığı çok basic bir kombin olsa bile gözleri kendine çevirmeyi başarabiliyor.


    2- TOPUZ SAÇI

    Hailey’i saçları açık şekilde gördüğümde yadırgıyorum artık. İtiraf etmeliyim ki bi saç stilini kendinle bütünleştirmek çok zordur. Hailey de zoru başardı. Sapsarı saçlarını sımsıkı toplaması ve bu saç modelini de her kombininde kullanabilmesiyle adeta ‘ Ben kombinlere uymam kombinler bana uyar’ diyor. Bu saç stilini de son zamanlarda sıklıkla gördüğümüz saten tokalarla tamamlıyor.

    3- JEAN KOMBİNLERİ

    Kim demiş jean giyerek stil sahibi olamayız diye ? Hailey jeanleri o kadar güzel kullanıyor ki ... Üstelik bu jean düşkünlüğü yaz-kış fark etmiyor. Bazen bir büstiyer , halka küpe, topuklu ayakkabı ile tamamlıyor jeanlerini bazen de blazer ceket ve spor ayakkabı ile. Hepsinde de oldukça başarılı parçaları bir araya getiriyor ve jean kombinlerinden de tam not alıyor.

     

    4-EŞOFMAN TAKIMLARI 

    Son zamanlarda sadece Hailey değil, tüm dünyada görmeye alıştığımız bir trend eşofman takımları. Hailey de bu takımları kendi tarzına çok güzel şekilde uyarlıyor. Tepeden toplanmış sımsıkı saçlarını , güneş gözlüklerini ve kocaman pofuduk montlarını da  spor kombinlerle tamamlayarak yine herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor.

       

    5- DERİ DETAYLAR

    Öncelikle kızımız simsiyah kombinlere bayılıyor. İtiraf edelim ki ne trend olursa olsun siyahın yeri her zaman bir başka olacak. Hailey de bunun farkında olmalı ki sokak kombinlerinde sıklıkla karşılaşıyoruz bu görüntülerle. Bu simsiyah görüntüde deri parçaları kullanmayı da çok seviyor güzelimiz. Bu parça bazen bir pantolon oluyor bazen de boyfriend bir ceket. Parça ne olursa olsun her türlü stilinden söz ettiriyor. Tabi deri ile beraber o çooook sevdiği halka küpelerini kombinlemeyi de ihmal etmiyor!

      

    Hailey’nin bu kilit parçaları onun hep şık ve cool gözükmesini sağlıyor. Ben de belki de ilham olur diye bu kilit parçaları sizler için derledim. Başka bir yıldızımızın stilinin kilit parçalarında görüşmek üzere !

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.