Bu Sezon Çok Göreceğiz : Deri Modası

Bu Sezon Çok Göreceğiz : Deri Modası
  • 2
    0
    0
    0
  •  Herkese selam! Bu sene trendlerde birden fazla akım var. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bu sezonu çoook sevdim. Farklı zevklere hitap eden bu akımları sizler için yavaş yavaş yazıyorum. Bu yazımızın yıldızı ise DERİ MODASI ! 

     Herkesin dolabının sezonluk parçalarından biri mutlaka deri cekettir. Senelerdir koltuğunu bırakmayan , her kombini şık ve cool hale getiren derileri bu sezon sadece ceketlerde değil çoğu parçada görmeye başlayacağız. Gelin hep beraber bu parçaları inceleyelim. 

      Bu sezon pantolon tercihi her zamankinden daha fazla. Her şekilde pantolonu her türlü kumaş tercihiyle görebiliyoruz. Tabi ki bu akıma deriler de katıldı. Aslına bakarsak en sevilenlerden biri oldu. Geçen yazılarımdan birinde wide leg pantolonların bu sene trend öncüsü olduğundan bahsetmiştim.Açıkçası wide legleri ben de en çok deri kumaşlarla yakıştırıyorum. Ayakkabı tercihiniz ne olursa olsun ya da ne ile kombinlerseniz kombinleyin, deri pantolonlar star parçanız olarak kombininizi kurtaracak gibi görünüyor. 

      Deri ceketleri senelerdir giyiyoruz ve çok da seviyoruz. Ama bu sezon biraz farklı .. Özellikle trençkot hatta kaban boyutundaki deri ceketleri çok ama çok konuşacağız. Yine her türlü parçayla kombinleyebileceğiniz bu star parçayı instagramda oldukça fazla görmeye başladık bile ! İster şık ister günlük olsun , isterseniz topuklular isterseniz sezonun diğer yıldızı yüksek taban botlar... Her şeye uyum sağlayacak kurtarıcı bir parça olarak dolaplarda yerini almaya hazırlanıyor. 

     Söylediğim gibi , bu sezon derinin sınırı yok ! Tek parça kıyafetlerde görmeye alışık olmadığımız deri , bu sezonun diğer yıldızı parlayanı tulumlarla birleşiyor. Bu kış sokak modasının nabzını tutmaya hazırlanan bu parçalar da genellikle siyah bootie'ler ile kombinleniyor. Bana kalırsa deri tulumlar da kombinleneceği aksesuar ve ayakkabı seçimine göre her ortama uyum sağlayacak kurtarıcı parçalardan biri olacak. Farklı kombinlenme tarzlarını ben de merakla izliyor olacağım. 

      Tekrar belirteyim : Bu sezon deriye doyacağız ! Ayakkabı ve çantalarda görmeye çokça alıştığımız deri artık kombinlerinizin star parçası olacak. Zaten siyahı çok seven ve trend ne olursa olsun siyahtan vazgeçemeyen biri olarak ben de kombinlemek için sabırsızlanıyorum. Bir sonraki sezonun trendleri hakkında konuştuğumuz yazıda görüşmek üzere ! 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.