Nostaljik Saç Stilleri Geri Dönüyor !

Nostaljik Saç Stilleri Geri Dönüyor !
  • 11
    0
    0
    0
  •  Herkese selam! Sürekli bir tarz sahibi olmaktan, kendi çizgimizi yaratmaktan bahsediyoruz aslında. Bunun da sadece kıyafetlerle olmayacağına hem fikiriz sanırım. Bana göre tarz sahibi olmak tamamıyla uyumluluk ve bütüncüllükle alakalı. Bu bütünlüğü sağlayan en önemli etkenlerden biri de şüphesiz saç stilleri! Şu sıralar 90ların modası saç stilleri küllerinden yeniden doğuyor. Annelerimizin fotoğraflarında gördüğümüz saç stilleri en büyük ilham kaynağımız olabilir yani. Hemm zaten kim biraz nostalji sevmez ki? O zaman gelin bakalım neymiş bu saçların olayı?

     Öncelikle hazır mı saten tokalarımız ? 90lar filmlerinde sıkça gördüğümüz , kocaman tokalarla yapılan at kuyrukları, günümüzün ‘küllerinden yeniden doğan’ı oldu aslında. Bence bir tarz sahibi olabilmenin en çok da bu yanı güzel : Ufak detayları kullanabilmek. Bana kalırsa şimdiden renk renk tokalarınızı almaya başlayın çünkü artık hepimizin bildiği gibi trend geliyorum demez , gelir !

      Diyorsanız ki ‘Ya yok … Ben öyle kocaman tokalara gelemem, hiç de tarzım değil’ o zaman bir diğer nostaljik saç stilini bırakıyorum buraya. Bir perçemle, ister gündelik hayatınızda isterseniz de özel günlerinizde sıklıkla yapabileceğiniz bu saç stilini de çok görmeye başlayacağız. At kuyruğunu bir de böyle deneyin bakalım sevecek misiniz...

     Aslında bu dönem saçlarda doğallık ön planda diyebilirim. Doksanların hepimiz çok ama çok severek izlediği dizisi Friends’te Rachel’ın çok çok sevdiğim saç tonlarına geri dönüşler yapılıyor. Renklerde daha çok doğal tonlara gidilirken stil olarak da yine nostaljik modeller görmeye başlayacağız. Perçemlerle beraber katlı kesimler de tekrar hayatımıza girecek, bunun yanında artık öyle dümdüz fönler, sımsıkı toplamalar da geride kalıyor. Dediğim gibi artık doğallık çok daha ön planda. Saçlarınızı kendi dalgalı haline bırakın yani tabir etmek gerekirse salın aslan yelelerinizi gitsin

     Bir diğer 90lardan geri dönen saç stilimiz ise kemik tokalarla yapılan topuzlar. Hani ders çalışırken ya da evi temizlerken saçımızı arkadan tuttururuz ya… Tam da o görüntü artık çok stil sahibi görünmenizi sağlıyor. Çok bahsettim, yine söylüyorum saçlarınızda çabasızlık moda ! Bu görüntüyü perçemlerle çok daha fazla göreceğiz. Kombinlerimizi tamamlayacağımız bu küçük aksesuarları ben de çok sevdim. Açıkçası tuttum bu trendi!

       

      Diğer modelimiz ise farklı bir at kuyruğu şekli. İtiraf edin hepiniz ilkokulda mutlaka bir kere yapmışsınızdır bu modeli. Ben çok yapardım hem de renkli renkli tokalarla… Şimdi ise tarz sahibi görünmenizi sağlayacak bu stili yine her türlü kombininizde tamamlayıcı olarak kullanabilirsiniz. Yapımı da oldukça kolay olan bu saç stilini denemek için ben de sabırsızlanıyorum.  

     Eskilerden gelen bu saç trendlerinin hepsini çok sevdim, hepsini de severek kullanacağım. Farklı şeyler denemek her zaman güzeldir. Size uymayabilir ama en azından denedim dersiniz değil mi? Bu stillerin hepsi hem kolay hem doğal hem de şık ve stil sahibi görünmenizi sağlayabilir. Umarım sizin de severek deneyeceğiniz modeller vardır. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere kendinize çok ama çok iyi bakın. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.