Sezonun Yükselen Trendi: Wide Leg Pantolonlar

Sezonun Yükselen Trendi: Wide Leg Pantolonlar
  • 4
    0
    0
    0
  •  Wide leg , çoğunlukla 70’ler modasında karşılaştığımız bir pantolon tarzı aslında. Ancak hepimizin bildiği gibi modanın tekerrürle sıkı fıkı bir ilişkisi var. Geçmişin gözdesi wide leg pantolonlar artık günümüzün yükselen yıldızı. Yaz sezonunda sıkça gördüğümüz bu pantolonları , kış mevsiminde de görmeye devam edeceğiz. 

    -RENKTEN KORKMAYANLARA !

     Kim demiş kış mevsiminde çok renkli giyinilmez diye ? Baktığımızda geçen sezondan bu yana pastel renkleri daha çok kullanmaya başladık. Leylak tonları , toz pembeler, turuncular…. Hepsi markaların radarına girdi bir kere. Yüksek bel wide leg pantolonlar da bu renklerden nasibini aldı tabi. Hem rahat olmak hem de stil sahibi gözükmek isteyenler için kurtarıcı bir parça olarak gerek influencerların gerekse celebrity hayatını sıklıkla takip ettiğimiz trend öncülerinin dolaplarında çoktan yerini almaya  başladı.  

    -CEKETLER VE KABANLARIN TAMAMLAYICI PARÇASI 

     Wide leg’in bir diğer tamamlayıcı parçası ise blazer ceketler oldu. Tonsürton kombinler de bu iki parçanın uyumuyla sezonun bir diğer yıldızı parlayanı oldu.’ Ee wide leg pantolon giydik üstüne de ceketi çektik de çok ciddi olmadık mı böyle ?’ diye düşünmeyin sakın. Bu sezonun bir diğer güzelliği ise sınırların olmaması! Tam da bu kombinin altına sneakerslarınızı çekip, elinize de bez bir çanta alıp bu görüntünüzü de gold takılarınızla tamamlayarak hem feminen hem rahat hem de cool bir görüntü yakalayabilirsiniz.

    -KLASİK TONLARDAN VAZGEÇMEYENLER DE BURAYA !

     Ya iyi güzel de ben renkten kaçarım kış geldi mi klasikliğin ve modernliğin simgesi kahve tonları ve siyah beyazları kullanırım diyorsanız wide legler burada da yardımınıza koşuyor. Sezonun diğer trendleri arasında yer alan yarım balıkçı kazaklar ve deri parçalarla birleştirip harika bir kombin oluşturmanız da mümkün. Ya da beyaz bir wide leg pantolonunuzu zamansız parçalardan biri olan kaşe kabanlarla tamamlayarak da şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

     Rengininiz ve zevkiniz ne olursa olsun bu sezonun kurtarıcı parçalarından biri high waist wide leg pantolonlar olacak gibi gözüküyor. Hadi çabuuuuk herkes dolabına bir tane atsın.Hepinize sevgiler ! 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.