Türk Bir Marka Olan ' Declara' Yeni Koleksiyonunu Duyurdu!

Türk Bir Marka Olan ' Declara' Yeni Koleksiyonunu Duyurdu!
  • 3
    0
    0
    0
  •   Herkese Merhaba ! Umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır.Biraz zor günler geçiyoruz ve artık hepimiz çok yorulduk biliyorum ama benn bugün size biraz pembelik ve peri tozu ışıltısı katmaya geldim!  Derev Clara Kösedağ tarafından 2019 yılında kurulan DECLARA markası , 'Psychedelic Feelings' adlı yeni koleksiyonunu duyurdu. Markanın asıl mottosu ' kadının gücü' .  Feminenliği oldukça ön planda tutan bu marka, her kadının özel ve güzel olduğunu bunun da tasarımlarına yansıdığını vurguluyor. Tasarımlarda renkler ve desenler oldukça ön planda tutuluyor. Marka Kurucusu Derev Clara Kösedağ , İlham kaynağı olarak da deniz kızlarını gösteriyor. 'Deniz kızları eşsiz özellikleri ve pullu görkemli kuyruklarıyla çocukluk hayallerimizin en güçlü figürleridir. Amacımız, hikayeleriyle büyüdüğümüz deniz kızlarını DECLARA kızlarıyla onlara hayat vermek.' diyerek ilham kaynağını da bu sözlerle özetliyor. 

      Marka hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra gelelimmm yeni koleksiyona ! Bu yeni koleksiyona ilk baktığımda kendimi 'Alice Harikalar Diyarında' gibi hissettim. Gerek fotoğrafların çekim alanı olsun gerekse kıyafet ve aksesuarlarda kullanılan tonlar , bir masalın içindeymişim gibi bir his verdi bana. Her an bir beyaz tavşanın peşinden koşacakmışım gibi hissettiğim pembenin en şeker tonlarında, dantel ve tül detayları kullanılarak tasarlanan bu iki elbiseye ise bayıldım.

      Markanın yeni koleksiyonu öncelikli olarak pembe ve tonlarından oluşuyor. Bu tonlara sezonun diğer trend renkleri mint yeşili ve leylak tonları eşlik ediyor. Koleksiyonda bir diğer göze çarpan detay ise desenler ! Masalların modern dünyaya uyarlanışı gibi hissettiren koleksiyonda sezonun trend parçaları olan Bra top'lar ve pantolon takımlarını da görüyoruz.  Özellikle dama deseni oldukça fazla kullanılmış ,iddialı ve trend renkler ise beyazın saflığı ile birleştirilmiş. 

     Sezonun bir diğer trendi bucket şapkalar da 'Declara' dünyasında tekrar yorumlanmış. Renkler ve desenler , markanın mottosu olarak bu parçalarda da ön planda tutulmuş. Veee tabi ki bomber ceketler! Bomber ceketler son birkaç sezondur koltuğunu kimseye bırakmayan bir başka trend. Yanına eklenen diğer trendlerler de kolay kolay hayatımızdan çıkacak gibi görünmüyor. Declara markası da bu bomber ceketleri biraz pamuk şeker biraz da peri tozuna bandırarak yeniden yorumlamış. Marka ayrıca şapka ve bomber ceket parçalarında erkek giyim kategorisinde de ürünler çıkarmış. 

     Renkler ve desenler konusunda ne düşündüğümü az çok tahmin ediyorsunuz herhalde. Bayılırıııım! Hele de bir masalın içinde gibi hissettiren pamuk şeker tadındaki renk ve desenleri çok ama çok severim! Ama biliyorum ki ben ne kadar seversem seveyim sevmeyen de çok bu renk ve desenleri. Bu sebeple size de markanın koleksiyonundan daha şık ve kurtarıcı parçaları bırakıyorum bakın bakalım sevecek misiniz ? 

      Sonuç olarak , hem markanın mottosunu hem de renk ve desenleri bu kadar cesur kullanmasını çok seviyorum. Alice Harikalar Diyarından çıkıp günümüze gelse neler giyerdi diye sorsalar bu koleksiyonu gösterirdim herhalde. Sezonun trend parçaları ve trend renklerini marka kendi mottosuna göre çok güzel bir şekilde uyarlamış . Çekimler de kullanılan makyajlar ve saç stilleri de bu mottoyu oldukça desteklemiş. Ben sevdim , içinde pembelik bulunan heeer şeye varım diyorum! Aynı zamanda da sizin de koleksiyonla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Ne diyorsunuz tuttuk mu bu koleksiyonu ? 

    Ayrıca incelemek ve fiyat bilgisi almak istersiniz diye de aşağıya markanın web sitesi linkini bırakıyorum. Size de kocaamann sevgiler yolluyorum. Başka bir yazımızda görüşmek üzere ! 

    https://www.declara.com.tr/collection


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.