2020'den 2021'e Küçük Bir Mesaj

2020'den 2021'e Küçük Bir Mesaj
  • 4
    0
    1
    1
  • 2020 yılı bize günlük yaşamımızın bile bir nimet olduğunu gösterdi. Normal şekilde markete gitmek, okula gitmek, özgürce dışarı çıkabilmek. Meğerse bunlar olmazsa hayat dediğimiz şeyin bir anlamı olmuyormuş...

    Biz yaşamın kıvılcımlarını hep günlük hayatın dışında yaptığımız etkinliklerde aradık. Basket oynamak, resim yapmak, müzik yapmak ya da oyun oynamak fakat bunlar sadece yaşam enerjimizin kıvılcımları, asıl yaşam kıvılcımları günlük hayatın anları.. 


    Gece yaptığınız bir araba yolculuğunda radyoda bir anda çalan sevdiğiniz bir parça, yolda yürürken gözünüze çarpan ilginç  bir yaprak, dolmuşta karşılaştığınız bir dostunuz, yolda yürürken aynı sweati giydiğiniz herhangi bir yabancıyla gülümseşmek olağanüstü bir durum olmadan gerçekleşen tatlı anlar. Bize yaşadığımızı ve dünya içinde varolduğumuzu birebir hissettiren kıvılcımlar. 


    Son zamanlarda sosyal bir varlık olduğumuzu unutup tamamen sanal dünyanın etkisi altındayız. Oyunlar, videolar, dizi-filmler küçük bir sandalyeye bağlandık ve yaşamanın ne olduğunu unuttuk ya da unutmak istedik çünkü elimizden gelen sadece bunlar..


    Umarım 2021 bize insan olduğumuzu ve dünyada varolduğumuzu tekrardan hatırlatır..
    Mutlu sağlıklı yıllar...

    illüstrasyon: 1 2 3


    Yorumlar (1)
    • Yine harika bir yazı daha gaye hanım resmen beni o kadar çok etkiliyorsunuz ki yazılarınızı her okuduğumda tüylerim diken diken oluyor. Severek takip ediyorum ve daha çok içeriğinizi dört gözle bekliyorum.

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.