Gossip Girl: Yukarı Doğu Yakası'nın En Yenileri Ve Stilleri !

Gossip Girl: Yukarı Doğu Yakası'nın En Yenileri Ve Stilleri !
  • 4
    0
    0
    0
  •  Herkese merhaba! Geçtiğimiz aylarda Gossip Girl’ün yeni bir kadro ve farklı hikayelerle yeniden ekranlara döneceğini duymuştuk. Sizi bilmem ama benim gözlerim her sahneyi adeta görsel şölene çeviren kıyafetleri, stil yarışlarını çok ama çok özledi. Serinin orijinalindeki stilistlerin de değişmeyeceğini öğrenince heyecanım daha da arttı, bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum. Tabi ki kimse bir Blair Waldorf ve Serena van der Woodsen olamaz ama yine de eski kadrodan izler taşıyacak, günümüze uyarlanmış birbirinden iyi stiller göreceğimizden eminim. Pekiii bir dönemin kalbini hırs, entrika, stil, ultra lüks yaşam ve her ne olursa olsun dostlukla dolduran Yukarı Doğu Yakasının en yenileriyle tanışmaya hazır mıyız? 

      Küçük bir zaman turu yapacak olursak, serinin orijinalinde 7 ana karakter vardı. Her biri birbirinden kötü huylara sahip bu karakterlerin zaman içinde gelişimlerini ve stillerini altı sezon boyunca severek izlemiştik. Yeni döneme ise 9 ana karakterle başlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapılan basın açıklamasında her karakter tek bir kelime ile tanıtıldı. Bakalım kimmiş bu En Yeniler

    Otto ' Ayrıcalık' - Monet de Hann 'Güç' - Max Wolfe 'Özgürlük' 

    Kate Keller 'Hırs' - Zoya Lott ' Bakış Açısı' - Audrey Hope ' Zerafet'

    Julien Calloway ' Etki' - Akeno Menzies ' Masumiyet' - Luna La 'Stil'  

     Her ne kadar farklı bir hikâye anlatılacağı özellikle belirtilse de karakterlerin yayımlanan fotoğraflarına baktığımızda orijinal serideki kahramanlarımızın etkilerini görmek hala mümkün. Gossip girl’de en dikkat çeken stillerden birisi şüphesiz ki okul üniformalarıydı. Yayımlanan fotoğraflarda bunun değişmediğini görüyoruz. Daha modern tarza uyarlanmış bu okul stillerinin şimdiden favorilerim arasına girdiğini söyleyebilirim. Bakalım Queen B , It Girl ve Little J'nin ikonik görüntülerini bu tatlı kızlarımız ellerinden alabilecek mi?

     Okul üniformalarını konuştuk evet ama şimdiii sıra bir de işin diğer tarafına bakmaya geldi! O zaman başlasın partiler ve balolar! Gossip Girl gece hayatsız düşünülemezdi herhalde. 6 sezon boyunca hayranlıkla izlediğimiz pırıltılar, renkler ve payetleri yeni dizimizde de görmeye devam edeceğiz. Yayımlanan fotoğraflara bakılırsa en az orijinal serideki kadar iddialı kıyafetler bizi bekliyor. Hadi bakalım başlasın görsel şölen ! 

    Hepimiz biliyoruz ki  bu serinin oğlanları en az kızları kadar tarz sahibi! Bakalım Chuck Bass’in koltuğunu kim kapacak ??  Yeni varisi görmek için sabırsızlanıyorum ! 

     

     Seriyi çok merak etmek şöyle dursun asıl kıyafetler için çok ama çok heyecanlıyım, fotoğraflar yayınladıkça da heyecanım katlanarak artıyor. Yenilere hoş geldin diyelim, çünkü eski seriyi dönüp dönüp baştan izlemeyi bir yerde bırakmamız gerekiyordu. Yukarı Doğu Yakası’nın en yenileri, o merdivenler artık sizin! Onlara çok ama çok iyi bakın olur mu?  

    Referans : 

    1 

    2

    3

    4


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.