Rachel Green Ve Stilinin 5 Kilit Noktası!

Rachel Green Ve Stilinin 5 Kilit Noktası!
  • 7
    1
    0
    0
  •  Herkese selamlar! Son zamanlarda dizi ve film yıldızlarının kostümlerini çok fazla konuşur olduk. Bu yazımızdaysa sizi biraz eskiye götürüyorum. Doksanlara olan aşkımız sadece Türkçe popla kısıtlı değil elbette, aynı zamanda sıkı bir Friends hastasıyız.  Friends öyle bir dizi ki, üzerinden seneler geçmesine rağmen hala en çok izlenenler listesine girebiliyor, her detayı çok ama çok seviliyor. Günümüz modasında doksanların etkisini biraz fazla gördüğümüz günlerdeyiz. Hal böyle olunca o senelerde giydiği her parça çok sevilen, bir stil ikonu olan Rachel Green’in tarzının 5 kilit noktasını sizin için derledim. O zamaaan hazırsak başlayalım! 

    1- Ekose Detaylar 

    Rachel Green’i on sezon boyunca pek çok renk ve desenle gördük. İçlerinden biri var ki karakterimiz için vazgeçilmez olan Ekose Desenler! Pantolon, elbise, etek, gömlek… Hiç fark etmez! Rachel Green günlük hayatında ekoseyi hem şık hem rahat hem de cool bir görüntü altında birleştirebiliyor. E biz fanilere de onun bu muhteşem görünüşlerinden ilham almak düşüyor… 

    2- Jean Detaylar

    Rachel’ın günlük stilinde karşılaştığımız parçalarda eksik olmayan Jean detayları vardı. Salopetleri, yelekleri ve pantolonlarıyla her daim rahat ve stil gözükmeyi bilen kızımız, tarz sahibi olmak için ekstrem parçalara gerek olmadığını da hep kanıtladı.  

    3- İnce Askılı Elbiseler

    Rachel kızımızın özel gün ya da günlük tarz fark etmeden en çok tercih ettiği bir diğer kilit noktaysa ince askılı elbiseler! Yırtmaç etkisiyle ya da desenli çoraplarla kombinleyip kendi stilinizi ortaya koyabileceğiniz bu elbiseleri Rachel’ın nasıl yorumladığınıysa aşağı bırakıyorum. Hazır önümüz yazken, bu kurtarıcı parçayı da hepinize öneriyorum! 

    4- Mini Etekler 

    Rachel’ın belki de en çok gördüğümüz hali, mini etekli kombinleriydi. Genellikle siyah ince çoraplarla kombinlediği etekleri onu her zaman hem şık hem de tarz sahibi gösterdi. Bir Rachel değiliz belki ama yırtmaçlı mini etek, siyah ince çorap ve boğazlı kazaklarla pekâlâ da hem cool hem de tarz sahibi görünebiliriz! 

    5- Katlı Kesim Saç 

    Evet, bildiğiniz üzere bir tarz sahibi olmak sadece kıyafetlerden geçmiyor. Saçımız da taşıdığımız en büyük aksesuarımız, tarzımızınsa en kilit noktası. Rachel Green’ın katlı kesim saçları ile onun havalı gözükmesinin en püf noktası! Doğal tonlardaki ışıltıları ise günümüzün doğallık modasına oldukça uygun görünüyor. Aslına bakarsanız bu saç stillerini kuaförünüze gösterip ‘Bu saçın aynısından istiyorum’ demenin tam zamanı! 

     Anlayacağınız Rachel Green doksanlardan günümüze gelse ve sokaklarda gezinse, asla sırıtmaz. Çünkü doksanların bir parçasını yaşadığımız bir dönemdeyiz. Siz de Rachel Green’in tarzının kilit noktalarını kullanarak hem havalı hem vintage hem de tarz sahibi gözükebilirsiniz! Yazımızın sonuna geldik. Başka bir karakterimizin tarzının kilit noktalarında görüşmek üzere… Hoşça kalın!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.