Evde Sıkılanlar İçin Eğlenceli İnternet Siteleri

Evde Sıkılanlar İçin Eğlenceli İnternet Siteleri
  • 5
    0
    0
    0
  • Bir yılı aşkın süredir, hepimiz hayatlarımızı, sosyal olarak çoğunlukla izole bir şekilde yaşıyoruz. Bir süredir açık olan bazı mekanların, kısmi kısıtlamalara bağlı olarak yeniden, bir süreliğine kapatıldığı şu günlerde; pandeminin en başından bu yana izole bir hayat yaşamayı tercih edenlere, sosyal ortamlardan bir süre daha uzak kalacak olanlara ve kampa cesaret edemeyen ancak açık havayı ve doğa ambiyansını sevenlere, günün yorgunluğuna uygun bir atmosferde dinlenmek isteyenlere, mekanların o çok uğultulu arka fon sesini bile özleyenlere, ev ofis çalışanlara, yasakların daha da erken bir saate çekilmesiyle eve koştur koştur yetişen ve daha önce hiç bulunmadığı şehirlerde gezintiye çıkmak isteyip, farklı kültürlerin radyo kültürünü merak edenlere birkaç website listeledim.

    1) A Soft Murmur

    Bu site, açık hava, kafe, meditasyon, uyku, ya da ilham gerektiren ortamlar için uygun, arka fon oluşturup, ses derecelerini ayarlayabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir platform ve aynı zamanda uygulama. Deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    2) Drive & Listen

    Dünyanın en ünlü şehirlerini arabayla gezerken bir yandan da konumlardaki yakın radyo frekanslarını dinleyebileceğiniz eğlenceli bir site. Deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    3)myNoise

    Bahsettiğim ilk site gibi farklı ambiyanslara sahip; fakat çok daha fazla seçenek olan başka bir platform ve uygulama. İrlanda sahili, kafe atmosferi, Japon bahçesi, anne karnında duyduğumuz sesler gibi seçenekler ve daha fazlasını barındıran geniş bir ses yelpazesi var. Deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    4)Radio Garden

    Dünya üzerinde, istediğiniz bir noktayı seçerek o bölgenin kültürüne ait bir radyo istasyonunu dinleyebiliyorsunuz. Ben bu içeriği, Porto Riko'daki Arecibo istasyonunu dinleyerek hazırladım mesela. Dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    5) I Miss My Bar

    Bu platform da bar ortamını özleyenlere. Bunun için bir link bırakamıyorum; fakat her türlü internet sitesine erişebileceğiniz gelişmiş ayarlara sahipseniz rahatlıkla kullanabileceğiniz bir site.

    İyi eğlenceler dilerim.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.