Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness
  • 4
    0
    1
    1
  • Capcom'a ait olan bu muhteşem korku oyunu serisinden, çığır açacak yeni bir anime dizisi geliyor.TMS Entertainment ve animasyonunu Quebico'un üstlendiği bu anime serisinde; Capcom'ın yarattığı bu ikonik gizem dolu korku evreninin yaşattığı gerilim ve karanlık tema  yapımcılar tarafından yansıtılmış görülüyor. Bu korku-aksiyon dizisinin odağında ise serinin popüler karakterleri olan, Leon S. Kennedy ve Claire Redfield'in hikâyeleri yer alacak. Aksiyon konusunda iddialı olan dizi; daha önce görmediğimiz farklı bir Resident Evil dünyasını gözler önüne serecek.

    2006 yılında gerçekleşen bu olayda; Terrasave çalışanı olan Claire Redfield, mültecilere yardım etmek için ziyaret ettiği bir ülkede, konuşma bozukluğu olan bir çocuğun çizdiği garip bir resim ile karşılaşır. Claire, virüs bulaşmış bir kişiyi resmeden tabloyu araştırmaya başlayıp, ertesi sabah soluğu bir sosyal yardım tesisinin inşasına dair dilekçe vermek için Beyaz Saray’ da alır. Claire, Leon’u bulur ve çocuğun çizimini gösterir. Leon, Beyaz Saray’daki zombiler ile garip tablo arasında bazı bağlantılar fark eder, ancak Claire’e hiçbir ilgisi olmadığını söyler. Fakat uzak ülkelerde meydana gelen iki zombi salgını, sonunda ABD’yi derinden sarsan bir kaosa dönüştüğü esnada Claire ve Leon yeniden bir araya gelip güçlerini birleştirmek zorundadır.


    Yorumlar (1)
    • Önceki çıkan animasyon filmleri gibi olursa pek güzel olacağını sanmıyorum. Netflixten güzel yenilikler seriye uygun bi dizi bekliyorum. Yazı için teşekkürler :)

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.