Sızıntılarla Beslenen Oyun : Gta 6

Sızıntılarla Beslenen Oyun : Gta 6
  • 3
    0
    0
    2
  • Grand Theft Auto 6 hakkında herhangi bir resmi bilgi yerine, işte her büyük GTA 6 söylentisinin ve son birkaç yıldaki sözde sızıntıların geçmişi söz konusu.Sizlere aktaracağımız bu makalede tartışılan söylentilerin hiçbirinin Rockstar tarafından doğrulanmadığını ve çok az saygın kaynaklardan geldiği için diğer haber kaynakları tarafından doğrulandığını unutmayın Rockstar'ın resmi bilgileri değil, kesinlikle söylenti ve hayran spekülasyonu olarak ele alınmaktadır.

    GTA 6'nın Rockstar Games'ten bir çıkış tarihi veya hatta resmi bir onayı yok, ancak bir sonraki büyük Grand Theft Auto oyunu hakkındaki söylentiler, fan spekülasyonlarıyla beraber her konuda doğrulanmamış sızıntılarla beslenmeye devam ediyor. 

    Söylenti: GTA 6 bir kadın kahramana sahip olacak

    Ocak 2021'de oynanabilir bir kadın karakterin yer aldığı GTA 6 hakkındaki söylentiler, Tom Henderson'ın (Call of Duty sızıntıları ile tanınan) Twitter'da yayınladığı "GTA 6'da ilk kez GTA 6'da bir oynanabilir kadın ve erkek kahraman olacak."

    Grand Theft Auto kahramanları , çeşitli kurgusal suç arketiplerini - Vice City'nin ateşli huylu Tommy Vercetti'yi, GTA 4'ün olgun, ancak alaycı Doğu Avrupalı ​​mülteci Niko Bellic'i ve saf ama iyi kalpli sokak çetesi patronu Carl "CJ" Johnson'ı kapsıyor. San Andreas, bunlardan birkaçı. GTA 5, lüks içinde yaşayan emekli bir kariyer suçluundan karavan parkı silah satıcısına ve onu büyük yapmak isteyen genç bir çete üyesine kadar değişen üç oynanabilir karakteriyle seri için yeni bir şey yaptı. Yine de, seri,GTA Online'da karakterinizi özelleştirme yeteneğinin ötesinde hiçbir zaman oynanabilir bir kahraman olarak bir kadını öne çıkarmadı. Bu söylenti doğruysa seri için çok büyük bir patlama olur.

    Rockstar'ın kurucu ortağı Dan House, 2013'te The Guardian ile yaptığı röportajda , stüdyonun bir noktada bir kadın karakteri keşfetmeye olan ilgisini ifade ederek, "Gelecekte baş kadın karakterle bir oyun yapabilir miyiz? Tabii ki. Henüz bunun için doğru oyunu bulamadık, ancak her zaman düşündüğümüz şeylerden biri bu. "

    Ancak Rockstar, GTA 6'nın hikayesi veya herhangi bir karakterleriyle ilgili herhangi bir yorum yapmadı, bu yüzden sadece bekleyip görmemiz gerekecek.

    Söylenti: GTA 6 Miami veya Vice City'de kurulacak
    2018 yılında, bir "iç kaynak" iddiasına göre GTA 6 Miami' de hikayenin geçebileceğini iddia ediyor ki büyüj olasılıkla gerçek olanlar dayalı kurgulanan şehirlerle GTA geçmişi verilen Vice City, anlamına gelir. Ancak Inside Gaming'in bahsettiği gibi, Miami teknik olarak GTA evreninde de var. Inside Gaming , Rockstar North'un eski başkanı Leslie Benzies ile bu söylentiyi daha da derinleştirmek için Dijital Trendler röportajına işaret ediyor . GTA'nın Vice City'ye dönüp dönmeyeceği sorulduğunda Benzies, "Bu her zaman bir olasılıktır" dedi. Tam olarak gidecek pek bir şey yok.

    Söylenti: GTA 6 hem ABD'de hem de Güney Amerika'da kurulacak
    Inside Gaming'in "dahili kaynağı" ayrıca GTA 6'nın kod adı Project Americas olduğunu iddia ediyor; bu, oyuncuların biri Amerika Birleşik Devletleri'nde diğeri Güney Amerika'da olmak üzere iki ayar arasında uçmasına izin verecek bir özelliği ifade ediyor. Inside Gaming'in iddia  ettiği gibi, Güney Amerika uyuşturucu ticareti - özellikle 80'lerde Kolombiya ve Miami arasındaki "kokain karayolu" tonlarca popüler medyanın konusu olmuştur, bu nedenle GTA 6, Vice City'ye dönecek olsaydı, 2002'deki Vice City gibi bir dönem parçası olması da mantıklı olurdu. Benzies'e göre, "Vice City, belki de diğer GTA oyunlarından daha çok, dönemle ilgili olduğu kadar, ortamla da ilgiliydi. 1980'lerde Miami o kadar ikonik ki, şehri farklı bir zaman diliminde yeniden ziyaret etmek garip gelebilir."

    Bu hikayedeki diğer her şeyde olduğu gibi, Rockstar henüz GTA 6'nın ayarı hakkında resmi olarak yorum yapmadı, bu yüzden sadece anonim kaynaklardan ve hayran spekülasyonlarından çıkan bir yığın söylentiler var.

    Söylenti: GTA 6, Liberty City ve Vice City'de kurulacak
    2019'da, anonim bir Pastebin gönderisi, yazarın Rockstar Games'te Çevre Sanatçısı olduğunu iddia ederek GTA 6 hakkında doğrulanmamış bilgileri sızdırmasının ardından gönderi paylaştı. Gönderi, Inside Gaming'in kapsamındaki "Amerika Projesi" kod adının doğru olduğunu iddia ediyor. Güney Amerika hakkındaki iddia bir sahne olarak öne çıkıyor. Ayrıca, oyunun sadece kurgulanmış Florida şehrinde değil, aynı zamanda GTA 4'ün kalbindeki kurgusal NYC olan Liberty City'de, ikisi arasında daha küçük kasabalar ve bataklık alanlarıyla birlikte oynanacağını belirten Vice City ayarını da detaylandırdı. Yani; oyun haritasındaki şehirler.

    Bu, Benzies'in daha önce Digital Trends röportajında ​​bahsettiği bir şeyle uyuşuyor, "[...] bir noktada tüm şehirlerimizi içeren büyük bir dünyaya sahip olmak ve oyuncunun aralarında uçmasına ve favori alanlarını yeniden ziyaret etmesine izin vermek istiyoruz." Bu röportajın 2012 yılına ait olduğunu ve Benzies'in artık şirkette olmadığını tekrar belirtmeliyiz.

    Söylenti: GTA 6 birden fazla çağda kurulacak
    2019'daki aynı Pastebin sızıntısı, GTA 6'nın hikayesinin '70'lerde veya' 80'lerde geçeceğini iddia etti, ancak birkaç çevre varlığının da günümüzde olduğunu ve iki dönem boyunca bir kampanya seti veya ayrı bir GTA Online mod seti hakkında spekülasyon yaptığını iddia etti günümüzde.Ancak Tom Henderson bu iddianın aksini bir tweetle söyledi

    Söylenti: GTA 6, 2021'in sonlarında veya 2022'de piyasaya sürülecek
    2019 Pastebin'ın sızıntısına göre, GTA 6'nın çıkış tarihi hakkında karışık bilgilere sahip gibi görünüyor ve önce "2020 ortasından sonuna kadar" (ki bunun yanlış olduğunu biliyoruz), ardından bir gecikme durumunda "2021 sonları veya en geç 2022" olduğunu iddia ediyor. Zaten sorgulanabilir bir "sızıntıdan" elde edilen en bariz şekilde inanılmaz bilgi gibi görünüyor, daha saygın kaynaklar çıkış tarihinin oldukça uzakta olduğunu belirtmişlerdi.

    Bu söylenti GTA 6 2016 yılında gelişmeye başlayan pek çok taraftar var ve sağlam delillerle gelen konuşan isimsiz bir kaynaktan geldi,TechRadar .Bloomberg'den Jason Schreier, Red Dead Redemption 2'nin piyasaya sürülmesinden bir buçuk yıl sonra Kotaku için Rockstar kültürü hakkında yazdığı bir yazıda, "Grand Theft Auto serisine yeni bir giriş" in "erken geliştirme" aşamasında olduğundan bahsetti. Bu 2020 yılındaydı. Oyun, film ve daha fazlasını geciktiren COVID-19'un yanı sıra, muhtemelen GTA 6'yı bir süre göremeyeceğiz - Schreier, bir Rockstar içeriden birinin iddiasını ortadan kaldırmak için makalesinin yayınlanmasından birkaç hafta sonra Twitter'a gitti. GTA 6, geliştirme döngüsünün yaklaşık yarısındaydı.

    Schreier, "Hayranların duymak istediği bir şey değil ama bu oyun yıllar sonra" dedi. Daha sonra, aynı Rockstar içerisinden Yan2295, GTA 6'nın "yakında gelmeyeceğini" belirterek iddiasını geri aldı. Schreier, daha yakın zamanda Twitter'da , hayranların COVID-19 ile ilgili gecikmeler nedeniyle "her şeyin düşündüğünüzden çok daha geç olmasını" beklemesi gerektiğini yineledi .

    Söylenti: GTA 6, PS5 lansmanına özel olacak
    Aynı Pastebin sızıntısı, "münhasırlık için olası bir PS5 anlaşması" hakkında "çevrimiçi söylentiler görüldüğünü" (evet, diğer söylentilere atıfta bulunan bir sızıntı) iddia ediyor.Pastebin sızıntısı, her şeyden çok, tamamen anonim ve doğrulanmamış olduğu için GTA 6 söylentilerinin daha ispatlanmamış kaynaklarından biridir, bu yüzden bunların hiçbirinin Rockstar tarafından onaylanmaya bile yaklaşmadığını tekrar belirtmekte fayda var.

    Söylenti: GTA Online, GTA 6 için bir tanıtım içeriyor
    Burada listelenen tüm söylentilere rağmen Rockstar, GTA 6'nın varlığını hiçbir zaman doğrudan doğrulamadı veya açıklamadı. Yani bir bakıma GTA 6 başlı başına bir söylenti. Öngörülen gelişimi tamamen buna dayanmaktadır - saygın satış noktalarından bir tutam ayrıntıyla birlikte varsayım ve spekülasyon. Rockstar'ın ağzından çıkan resmi bir söz olmadan, hayranların umutsuzluğa kapıldığını söylemek güvenli olacaktır.

    Söylenti: Rockstar bu robot sanatı ile GTA 6 ile dalga geçiyor

    Hayranlar bir tür haber için çok çaresizler, Rockstar'ın web sitesinde rastgele görüntüleri aşırı analiz ettiler. Bazı taraftarlar, Rockstar Games logosunu kucaklayan ve şeklini işaret ediyor.

    Pekala,GTA 6 hakkında ne biliyoruz?
    Peki tüm bu verilen do Grand Theft Auto 6 hakkında bildiğimiz? Dürüst olmak gerekirse, pek değil. Grand Theft Auto 5 ve ona karşılık gelen GTA Online çok oyunculu modu, GameSpot'un en iyi PC oyunlarından biri olarak sıralanır , bu nedenle GTA 6 için beklenti açıkça yüksektir, ancak ne bekleyebileceğimiz hakkında gerçek, doğrulanabilir bilgiler söz konusu olduğunda, kalmadık çok ile. Neredeyse kesin olarak işlerde, ancak ne kadar süredir geliştirilmekte olduğu, bir çıkış tarihini ne zaman ve nerede görmeyi bekleyebileceğimiz ve ne tür karakterlerin başrolde olacağı gibi ayrıntılar en kötü ve son derece gizemli olmaya devam ediyor. en iyi ihtimalle bölücü.

     

    Kaynak:Game Spot

    https://www.gamespot.com/articles/gta-6-rockstar-rumors-release-date-map-ps5-xbox/1100-6490061/ 

     

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.