Madrigal'in Neogazino Albümünden Yeni Video Klipler

Madrigal'in Neogazino Albümünden Yeni Video Klipler
  • 0
    0
    0
    0
  • Kelebekler ve Seni Dert Etmeler adlı şarkılarıyla sevenlerinin gönüllerinde çoktan belli bir yer edinmiş Madrigal'in ilk albümleri Neogazino, 9 Nisan 2021'de, tüm dijital platformlarda yayınladı. 

    Albümde yer alan M.I.T. introsunun ardından sıradaki şarkıları,  Ne Zamandır Sendeyim adlı parçanın klibi 10 Nisan 2021'de ve Dip adlı parçanın klibi de17 Nisan 2021'de Youtube platformunda yayınlandı.

    Madrigal, albümün sıradaki şarkısı Bambaşka'nın video klibinin 24 Nisan 2021 Cumartesi günü yayınlanacağını resmi Instagram hesaplarınında paylaştılar. Bu bilgiyi, hikayede başlattıkları geri sayımla duyurdular. 

                                                                             

    Yayınlandığı günden itibaren, sürekli dinleyen biri olarak, albümün bende yarattığı genel bir ruh hali var: Ne zamandır Sendeyim'le; uzun, sevgi dolu, fakat bitmesi gereken yorucu bir ilişkinin, bitişinin ardından yaşanan hüzünlü ayrılık sürecini ve üzerinden geçen zamanı anlatıyor, sanki dinleyenlere. Bu sürecin nasıl geliştiğini sancılı, buruk, biraz uyuşturan, yarım bir umutla da olsa eski zamanların güzel hatırlandığı, sonra da duygusal boşluğun en Dip'te yaşandığı bu süreçte, Bambaşka ile alınan kararın ne kadar doğru olduğuna kanaat getirip, hayatına kaldığı yerden devam etme düşüncesiyle kendini yollara vuran ve yeni hikayelere hazır hissetmeye çalışan birinin ruh halini hissediyoruz. Aynadaki Görüntün'de ise nereye gidilirse gidilsin, gece olunca kulağımıza fısıldayan o sinsi hüznü ve karanlığı hissediyoruz. Bizim Olsalar Yeter artık son demler, o gecenin sabaha karşısı gibi hissettiriyor. Uzun bir ağlamanın ardından gelen buruk bir tebessümle kabulleniş gibi...

    "...Kopamıyorsan, atamıyorsan, üstünü çizemiyorsan karala..."

     

    "...Sen de mi en dibe daldın, en son ben de uyandım, artık o düşlerimden..."

    Kaynak: Madrigal Resmi Instagram Hesabı Madrigal Youtube Kanalı

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.