Resident Evil 8 Oyununa Ait Bilmeniz Gereken On Üzücü Detay

Resident Evil 8 Oyununa Ait Bilmeniz Gereken On Üzücü Detay
  • 2
    0
    0
    0
  • Resident Evil Village'daki olaylar, Resident Evil 7: Biohazard'dan birkaç yıl sonra gerçekleşir . Ethan Winters sonunda karısı Mia Winters ve çocukları Rosemary ile huzurlu bir hayat yaşıyor gibi görünüyor. Doğu Avrupa'ya yerleşmek ve Baker evinde olanlardan uzaklaşmaya çalışsalar da, umdukları kadar kolay değil. 

    Huzurlu yaşamları kesintiye uğrar ve Ethan bir kez daha hayatta kalmak için savaşmak zorundadır. Resident Evil bir korku dizisi olmasına rağmen, korkudan çok üzücü anlarda birçok karakter oldu.

     

    10. Mia Vurularak Öldürülüyor

     

    Rosemary Winters'ın yıllar önce kaybettiği çocuğu için mükemmel bir ev sahibi olacağına inanan Miranda Anne, Mia'yı kaçırır ve evine sızar. Ethan hiçbir şeyden şüphelenmediği için kusursuz bir şekilde uyum sağladı. Görünüşte sıradan bir gecede, Chris Redfield ve birliği, gerçeği öğrenerek , kılık değiştirmiş Miranda'yı vurarak öldürdü.

    Miranda onları ölü olduğunu düşünmeleri için kandırdı ve olaylar hakkında hiçbir açıklama alamayan Ethan, Chris'in ekibi tarafından bayıltıldı. Daha sonra bir ormanda uyanır, çocuğu kayıpken karısının öldüğüne ikna olur.

    9. Tüm Köylüler Korunması İçin Anne Miranda'ya Güvendi


        

    Köyün sakinleri Miranda Ana'ya güveniyor, ona tapıyor ve onları korumak için orada olduğuna inanıyorlardı. Ne yazık ki, köylüler Miranda'nın deney yapması için sadece araçlardı ve sonunda Rose'u ele geçirdiğinde, Lycanları köye göndermeye karar verdi.

    Sakinlerin çoğu -Leonardo Lupu gibi- Lycan'lara dönüştürüldü ya da acımasızca öldürüldü. Miranda bile yalvarmasına rağmen Iulian'ı öldürürken görülüyor .

    8. Leydi Dimitrescu, Ethan'dan Çok Farklı Değil

    Alcina Dimitrescu, kalesine girecek kadar şanssız herhangi bir ölümlüye karşı inkar edilemez bir şekilde zalim olsa da, kızlarına Ethan'ın Rose'a değer verdiği gibi baktı. Ethan, Rose'u aramak için şatosuna gitti, ancak Bela, Daniela ve Cassandra'dan acı bir selam aldı.

    O andan itibaren , Alcina'dan ve kızlarından kaçınarak, kızların zayıflığını soğuğa çevirene kadar bir kedi ve fare oyunu oynamak zorunda kalır . Kızları birer birer öldürmeye başlar ve Alcina onun peşindeyken acımasız olur. Benzer nedenlerle savaşmalarına rağmen hiçbiri diğerini affedemez.

    7. Ethan Rosemary'i Parçalar Halinde Buldu

     

    Alcina'yı yendikten sonra, Ethan altın bir şişe bulur ve değerini bilmeden onu alır. Onu Dük'e götürdüğünde, Ethan'a aslında kızının bir parçasını elinde taşıdığını söyler.

    Ethan, kızının kafasını içerdiğini ortaya çıkarmak için şişenin etiketindeki kirecin bir kısmını sildi ve şok içinde düşürdü. Kısa bir an için kızının öldüğünü düşündü, ancak Duke, Ethan'ın onu kurtarmak için hala bir şansı olduğunu ortaya koyuyor.

    6. Donna Beneviento, Ailesini Kaybettikten Sonra Yalnızlık İçinde Bir Hayat Yaşadı
     Donna Beneviento çocukken yetim kaldı. Bu, yüzündeki yarayla birleşince Donna'nın kendini diğerlerinden soyutlamasına neden oldu. Bahçıvanın günlüğüne göre, kendini bir yere kilitleyecek ve sadece babasının onun için yaptığı oyuncak bebek Angie ile konuşacaktı.

    Üvey annesi olan Miranda'dan güçler aldıktan sonra, başkalarıyla daha fazla konuşmaya başladı, ama sadece Angie aracılığıyla . Ancak, Cadou tarafından enfekte edildikten sonra yara izi korkunç bir mutasyona dönüştüğü için Donna'nın görünüşüyle ​​ilgili utancı asla kaybolmadı.

    5. Beneviento, Ethan'ı Malikanesinde Psikolojik Saldırıya Maruz Bıraktı

    Ethan'ın Beneviento malikanesindeki zamanı onun için zihinsel olarak en zorlayıcı tarafıydı. Halüsinasyonlara neden olma yeteneğinden çabucak etkilenir ve kendini sözde ölü karısını eve kadar takip ederken bulur. Karısına benzeyen bir bebeği parçalara ayırmasını içeren bulmacaları çözmeye zorlanır ve sık sık bebeğin giderek çılgına dönen sesleriyle kesintiye uğrar ve bebekte bir sorun olduğunu belirtir.

    Hala karısının öldüğünden emin olan Ethan, onu bir arada tutmak için mücadele ediyor, bu özellikle Rose'un ev lordları gibi grotesk bir canavara dönüşme korkusuyla yüzleştiğinde zorlaşıyor .

    4. Salvatore Moreau Aşkı Özledi Ama İşin Aslı Öyle Değil

    Salvatore, Cadou ile en az uyumlu olandı, çünkü birine bulaşmış olması onu iğrenç, balık benzeri bir canavara dönüştürdü. Hem "kardeşleri" hem de Anne Miranda, görünüşünden iğrenmişti ve Salvatore'un yalnız yaşadığı görülüyor. 

    Buna rağmen, Miranda'ya tamamen sadıktır, Rose parçasını kaybetme ve böylece terk edilme düşüncesiyle korku içindedir. Aynı zamanda, Miranda'nın gerçek çocuğunu canlandırması durumunda artık annesi gibi davranmayacağından korktuğu için Rose'a karşı kıskançlığını dile getirdi.

    3. Anne Miranda'nın Kızını Canlandırma Çaresizliği

    Kızı Eva'yı kaybettikten ve Küf'ü keşfettikten sonra Miranda, ölen kızını diriltme amacında kararlı hale geldi. Bir asırdan fazla araştırma ve deney, onun Rose'u bulmasına ve yakalamasına yol açtı.

    Daha sonra, Eva'nın bilincini Rose'a zorlamanın beklediği kadar basit olmadığını fark etti ve ona sahip olmak için Ethan'la savaşırken giderek çılgına döndü. Ethan'ı alt etme girişiminde giderek daha fazla mutasyona uğramaya devam etti, ama hepsi boşunaydı.

    2. Ethan Winters İki Kere Ölüyor !

    Karl Heisenberg'i öldürdükten hemen sonra Miranda, Ethan'la alay ediyor gibi görünüyor. Onu öldürür ve oyunu oynayan oyuncular, amacını gerçekleştiremeden çok çalıştığı ve çok şey yaptığı göz önüne alındığında, hayal kırıklığını iliklerine kadar hissedebilir.

    Oyun kısa bir süre Chris Redfield'ın bakış açısını takip ettikten sonra, Ethan'ın hayatta olduğu ortaya çıkınca oyuncu geçici bir rahatlama ile dolar. Ancak, Ethan geride kalıp Chris'in Rose ile kaçmasına izin vermek için kendini feda ettiğinde bu rahatlama acımasızca ezici bir duyguya dönüşür.

    1. Ethan Vücuduyla İlgili Gerçeği Keşfediyor

    Kalbini Miranda'ya kaptıran Ethan, Eveline ile yüzleşir. Hareket etmek için mücadele ederken, onunla alay ediyor ve yıllar önce Jack Baker'ın kafasına tekme attığında Baker konutunda öldüğünü ortaya koyuyor. Küf sayesinde canlandı ve tüm yaralarını yenileyebildi .

    İnsanlığını ve hayatını, farkında olmadan zaten kaybettiğini, doğal olarak kabul etmeye çalıştığı bir şeyi ortaya çıkarması şok edici bir açıklamaydı.

     

    Kaynak: https://www.cbr.com/


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.