Resident Evil Village: Rosemary Winters Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Resident Evil Village: Rosemary Winters Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey
  • 3
    0
    0
    1
  • 2021'in en ünlü video oyunu sürümlerinden biri , Capcom'un ikonik hayatta kalma korku serisinin en son girişi olan Resident Evil 8'dir . Resident Evil 8 , Resident Evil 7'nin korkunç kaosunun doğrudan devamı olarak işlev gören ileriye doğru radikal bir adımdır .

    Resident Evil 8 , selefinin korkusunu geliştiriyor ve Ethan Winters'ı daha önce yaşadığı her şeyden daha büyük bir maceraya atıyor. Ethan inanılmaz çabalar sarf eder ve şaşırtıcı yaratıklarla uğraşır, ama hepsi Rosemary Winters için. Resident Evil 8  onun  etrafında gelişiyor, ancak onun hakkında bilmediğimiz çok şey var.

    Spoiler uyarısı: Oyundaki önemli olaylar uzun uzadıya açıklanacaktır.

     

    10. O Ethan Ve Mia Winters'ın Kızı
     

    Resident Evil 8 bir olan Ethan'ın hikayeye doğrudan devamı gelen Resident Evil 7. Oyun, Baker olayının olaylarından üç yıl sonra başlıyor ve sadece Ethan ve Mia hala mutlu bir şekilde birlikte değiller, şimdi bir kızları Rosemary var.

    Rose, 2 Ağustos 2020'de oyunlar arasındaki ara dönemde doğdu. Ne yazık ki, Ethan ve Mia her şey alt üst olana kadar kızlarıyla "normal" bir hayatın tadını çıkarmak için fazla zaman bulamıyorlar. Bu koşullara rağmen, Rose babasıyla hala güçlü bir bağ hissediyor ve onunla ortak özellikleri paylaşmaktan gurur duyuyor.

     9. Tamamen Kalıptan Yapılmış
     

    Resident Evil 8'deki büyük bir bükülme , Ethan'ın Jack Baker'ın önceki oyununda gerçekten ölmesi ve Kalıp'ın bir üyesi olmasıdır. Ethan bundan habersizdir ve hayatına devam eder. Daha sonra, aynı zamanda Mold statüsüne sahip olan Ethan ve Mia, Rose'u üretir.

    Bu nedenle teknik olarak bir Küf olarak doğmuştur ve içinde gizli, benzersiz ve güçlü yeteneklere sahiptir. Biyo-silah önlemenin geleceğinde büyük rol oynayabilecek garip bir fenomen.

    8.Miranda Onu Yıkıyor Ve Onu Diriltiyor

    Resident Evil 8 , ailesinin geri kalanıyla birlikte bir bebek olarak Rose içeriğiyle başlar. Kader büyük ölçüde müdahale eder ve Ethan'ın Rose'dan ayrılmasıyla sonuçlanır. Ethan, Miranda'nın Rose'un cesedini dört şişeye böldüğünü ve köyüne dağıttığını öğrenir. 

    Bu deneyim oldukça sıra dışı, ancak Rose'un dayanabileceği bir şey. Şişeler birleştiğinde, Miranda Rose'u bir bütün olarak geri getirmek için bir tören düzenler. Bundan sonra daha uğursuz planları vardır, ancak Rose'un bu ayrılıktan nasıl kurtulabildiğini açıklar.

    7. En Sevdiği Çocukluk Hikayesi Gölgeler Köyü


       

    Resident Evil oyununun yaratıcıları söz konusu korku ve heyecan uyandırmaksa, bu konuda asla geri adım atmaz. Oyunun başlarında Mia'nın okuduğu kitap olan Gölgeler Köyü ile başlıyoruz hikayeyi anlamaya. Karanlık bir peri masalı estetiği benimsenirken, ürkütücü görseller , Resident Evil 8'in konusuyla biraz daha fazla ortak noktası olan bir masal anlatıyor .

    Bu hikaye, Gölgeler Köyü , Rose'un en sevdiği çocukluk kitabı ve hala beslemeye devam ettiği sıcak bir anıdır. Ethan ve Mia, oyunun başında bunu Rose'a okudular ve Rose bunu finalin ön gösterimi sırasında da elinde tutuyor.

    6. BSAA'nın Test Deneği Oluyor
       

    Rose'un hayatta kalması, Resident Evil 8'in çoğunluğu boyunca dengede kalıyor , ancak Ethan nihayetinde hayatta kalmasına ve Miranda'nın kızı için istediği kaderden kaçınmasına yardımcı oluyor. Oyunun sonu, Rose'un artık genç bir yetişkin olduğu zamana gelmiş oluyoruz.

    Resident Evil 8 olaylarından sonra BSAA'nın bir varlığı haline geldiği ortaya çıktı .Etrafı ajanlarla çevrili ve çok sıkı korumalarla geziyor. Rose, sürekli  test ediliyor ve deneniyor ve sahada bile olabilir, ancak ayrıntıları bilmiyoruz.

    5.O Eveline'in Mükemmel Versiyonu
       

    Rosemary Winters ilk kez Resident Evil 8'de göründü, ancak aslında önceki oyundaki ana düşman olan Resident Evil 7 ile bağları var. Resident Evil 8'in Rosemary'nin doğumunun tesadüfi olmadığı ve aslında Eveline'in reenkarnasyonu olduğu, Eveline'in yapabileceklerinin sadece daha iyi ve daha mükemmel bir versiyonu olduğu doruk noktasında büyük bir bomba düştü.

    Ethan, kızının Eveline ile herhangi bir bağlantısı olduğunu öğrenince ürperir, ancak bu, Rose'un karakterinin tamamen görmezden gelemeyeceği önemli bir yönü haline gelir.

    4. Onun Tam Güçleri Henüz Görülmedi

    Rose'un tehlikeli kökenleri ve dünyanın bir sonraki büyük biyolojik silahı olma potansiyeline sahip olması nedeniyle üzerinde muazzam bir baskı var . BSAA, güçlerinin ne kadar genişlediğini doğru bir şekilde belirlemek için onun üzerinde sürekli testler yapıyor.

    Rose, üstü kapalı bir tehditte güvenlik görevlisine "Chris'in bile bilmediği şeyleri" göstereceğini açıklar. Bu, Rose'un BSAA'yı bir dereceye kadar geride bıraktığı, kendi testlerini yaptığı ve bu belirsiz durumda daha fazla kontrol sahibi olduğu anlamına geliyor

    3. Miranda Onu Kaybolan Kızı İçin Bir Gemi Olarak Kullanmak İstiyor
        

     Resident Evil sıklıkla tehlikede bile sık sık dünya güvenliği ile, giderek daha büyük olduğu evren içerisinde hikayesini konu alır. Çoğu zaman, bu çılgın bilim adamlarını yıkıcı deneylerine katılmaya teşvik eden son derece kişisel bir olay vardır. Miranda kızını yüzyıllar önce İspanyol gribine kaptırmıştı.

    Sık sık yapılan diriltme girişimleri başarısız oldu, ancak Miranda Rose'u kızını başarıyla yeniden doğurmak için mükemmel bir araç olarak görüyor. Bu süreç, Rose'un Ethan'ın Miranda'nın çekilmesini engellediği son adım olan Megamycyte ile sentezini içerir. Yine de, Miranda'nın bu hisseyi Rose'a yerleştirmesinin nedeni budur.

    2.Mutant Statüsüne Kızıyor
        

    Rosemary, olmaması gereken bir anormallik içerisindedir, ancak en azından olağandışı varlığının ve içinde neyin işe yaradığının farkındadır. Bu, bazı durumlarda bir sorumluluk olabilir, ancak sonuçta Rose'un bu alanda temsilciliğine izin verilmesi daha iyidir.

    Köklerine karşı aktif bir şekilde savaşmasına ve Miranda'nın ondan beklediğinin tam tersi olmaya çalışmasına yardımcı olur. Sonuç olarak, Rose, Eveline ile olan bağlantısı ele alındığında son derece huysuzdur. Karanlık bir kehaneti yerine getirmemeye kararlı.

    1. Jeannie Tirado Tarafından Seslendirildi

    Resident Evil yapımcıları oyunun bazı ana hatlarını geliştirerek hikayeye farklı yönler verdi. Ve oyun endüstrisinin modern yenilikleriyle birlikte gelişti. Resident Evil'in özü aynı kalıyor, ancak ilk oyundan bu yana çok şey değişti. Rosemary Winters, Resident Evil serisinde yeni olan ancak video oyunları ve animede sağlıklı bir özgeçmişe sahip olan Jeannie Tirado tarafından seslendiriliyor .

    Yurianne Eve karakteri Japonca seslendiriyor, Linde Baars ise yetişkin versiyonunun örnek alındığı ve hepsi harika işler çıkaran kadın.

    Kaynak: https://www.cbr.com/


        
        


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.