Disney+: Cruella Tarzı Bir Köken Hikayesini Hak Eden 10 Marvel Kötüsü

Disney+: Cruella Tarzı Bir Köken Hikayesini Hak Eden 10 Marvel Kötüsü
  • 0
    0
    0
    0
  • Cruella'nın piyasaya sürülmesi ve başarısı ile , kötü adam kökenli hikayeler yeniden öfkeleniyor ve ilk günleri kötü adama bağlı olarak sadece küçük değişikliklerle aynı damarda harika filmler yapacak çok sayıda Marvel kötü adamı var.

    Doctor Doom'un İlk Günleri İniş Ve Çıkışlarla Dolu
     

    Doctor Doom, Marvel Evrenindeki en ilginç kötü adamlardan biridir. Aşağılık eylemlerde bulunur, ancak gerekçelerinin neredeyse inandırıcı göründüğü zamanlar vardır. Bunun da ötesinde, memleketi Latveria halkı onu seviyor ve hayatlarını daha iyi hale getiren hayırsever bir hükümdar olarak görüyor. 

    Ailesiyle birlikte Latveria Baronu'ndan kaçan gençliğinden Reed Richards ve Ben Grimm'le üniversitede geçirdiği günlere, Latveria'ya dönüp ülkeyi geri almaya kadar, Doom kökenli bir filmle yapılabilecek çok şey var.

    Green Goblin'in Yükselişinde Çok Fazla Potansiyel Var

        

    Green Goblin bir hamamböceğine çok benzer. Çocukken babası tarafından taciz edilen Norman Osborn, kaçtıktan sonra başarılı olduğunu düşündüğü kişi olmaya kararlıydı. Green Goblin'in başrolde olduğu bir başlangıç ​​filmi, kolej günlerinde başlayabilir ve onu azimli ama rahatsız bir genç adam olarak oynayabilir.

    Buradan yola çıkarak kimyasal imparatorluğunu kurmaya, zekası ve şiddetli patlamalarıyla yoluna çıkan her şeyin üstesinden gelmeye çalışabilir. Eğitimdeki bir psikopatın harika bir resmi ve istismarın bir kişinin ne hale geldiğini nasıl etkileyebileceğine bir bakış olurdu.

    Sabretooth, Canavar Olmadan Evvel Bazı Harika Maceralar Yaşıyordu

    Sabretooth ve Wolverine yıllardır çatışıyor. Sabretooth onlarca yıldır Wolvie'ye eziyet etmek için elinden geleni yapıyor ama bir zamanlar onun sadist değil, sadece bir katil olduğu zamanlar vardı. Bir Sabretooth kökenli bir film, onu bu hale getiren faktörlere bir göz atabilir ve aynı zamanda onu doğasının daha kısır tarafını gerçekten benimsemeden önce gösterebilir. 

    Sabretooth hiçbir zaman iyi bir adam değildi, ancak iyilik için çalıştığı zamanlar oldu ve bu film, bu maceralardan bazılarını beyaz perde yoluyla aktarabilir, ona bir şeyler yapmak için acımasız yollarını çalıştığını, onu doğuran karanlığın flashback görüntüleriyle gösterilebilir.

    Bir Kang Origin Filmi Konsept Üzerine Bir Bilim Kurgu Twist Olabilir
     
    Fatih Kang, Yenilmezler'in en büyük kötülerinden biridir, kendisine meydan okuyabilecek düşmanlar bulmak için zamanda geri gelen uzak gelecekten bir fatihtir. Hayranlar onun hayatının bu yanını nadiren gördüler ve gelecekte Kang'ın ilk günlerinde oynadığı bir film bu konuya biraz ışık tutabilir. Kang her zaman Fatih değildi ve onu bu yolda göstermek harika olurdu.

    Genç Kang her zaman en iyinin en iyisiydi - zeki, yetenekli ve aynı zamanda amansız. Ona atılan her şeyle savaştığını göstermek, becerilerini geliştirmek ve yoluna çıkan her şeyi fethetmek çok eğlenceli olurdu. 

    Neyse ki bu düşünce çok uzak olmayan bir gelecekte gerçek olmak üzere. Lovecraft Country oyuncularından Jonathan Majors, Kang the Conqueror karakterini canlandıracak. Bu karakter de ilk olarak Ant-Man 3 filminde karşımıza çıkacak. Lakin Kang gibi bir karakterin karşımıza nasıl çıkacağı da önemli.

    Lady Deathstrike Bir Dövüş Sanatları İntikamı Filmi Olabilir
           

    Lady Deathstrike, orijinal bir film için mükemmel aday. Başlangıç ​​olarak, kötülüğü çoğunlukla iki şeyden geliyor - Wolverine'den ailesinin onurunu lekelediği için intikam alma arzusu ve Wolverine'den intikam almayı göze alabilmek için paralı asker olmak. Bu iki konu gerçekten kulağa fazlasıyla sempatik geliyor ve bu onun için bir başlangıç ​​filminin çok çabuk olacağı anlamına geliyor.

    Film, babasının adamantium bağlama sürecini kimin çaldığını bulmaya çalışması, gerçeği öğrenmeden önce tüm gelenleri eğitmesi ve savaşmasıyla ilgili olabilir. Onu tanıtmak ve izleyicilerin onunla ilgilenmesini sağlamak ve MCU'ya, kötü adamlarının çoğunda olmayan bir derinlikte bir kötü adam vermek mükemmel bir kurulum olurdu.

    Asgard'daki Genç Loki, Anlatılmak İçin Yalvarılan Bir Hikayedir

    İnsanlar Loki'yi seviyor ve Disney+'da onunla ilgili bir dizi olmasına rağmen, onun için bir başlangıç ​​filmi çekmenin zamanı geldi. Bu noktada kaderinin ne olacağını kimsenin bilmediğine göre, Asgard'daki genç Loki hakkında bir prequel film harika bir fikir olurdu. Genç Loki ve Thor'u birlikte çalışan arkadaşlar olarak görmek ve onları ayıran şey garantili bir gişe kazananı olurdu.

    Orada o kadar çok arka plan var ki, bu filmin henüz yapılmamış olması garip. Loki, MCU'daki ve çizgi romandaki en büyük kötü adamlardan biri, bu yüzden onun hakkında bir başlangıç ​​filmi olmaması hiçbir şekilde akıllıca değil. 

    Bir Galactus Origin Filmi, Göründüğünden Daha Mantıklı Olan Bir Seçimdir
     

    Galactus, gezegen yiyen bir doğa gücüne sahip olan bir süper kötü olarak bilinir, ancak bir zamanlar herkes gibi sadece bir ölümlüydü, evreninin sonunu izliyordu. Bu aslında, Galan'ın arkadaşlarının ve sevdiklerinin her şeyin yaklaşan sonunda hayatta kalmaları için bir yol bulmaya çalışırken ve bundan sonra ne olacağını takip eden bir başlangıç ​​filmi için oldukça harika bir fikir. 

    Bunu yapmanın gerçekten akıllıca bir yolu, Marvel Studios logosu eklenmiş olarak Galan olarak adlandırmak, fragmanlarda gizemi oynamak, seyircileri sinemalara çekmek için Marvel'in temsilcisine bağlı olmak. Galactus'un ortaya çıkmasıyla bitirmek insanların aklını başından alacaktır.

    Bir Doktor Octopus Kökenli Film Ona ​​Kollarını İnşa Ettiğini Gösterebilir
     Bir Doktor Octopus kökenli film, her şeyin üstesinden gelmeye çalışan kitap kurdu, inek bir adamın iç ısıtan bir hikayesi olarak başlayabilir. Bilimsel bilgisini kendi adına bir isim yapmak için kullanmasına rağmen, kolayca arkadaş edinemenin ve bu durumun onu gittikçe daha da üzüyor olmasına flashback görüntüleriyle beyaz perdeye başarılı bir şekilde aktarılabilir.

    Kendini kanıtlamaya çalışan bu toplumsal dışlanmışlık kavramlarını oynamak ve ona bağlanan elektronik kollar ve bu kollar yüzünden gittikçe delirtmekle bitirmek, Doctor Octopus'un kim olduğu dışındaki dünyaya dair beklentileri olan izleyicileri fazlasıyla altüst edebilir.

    Mystique'in Gençliğinden İnanılmaz Bir Film Ortaya Çıkardı

    Mystique , gezegendeki en ölümcül mutantlardan biridir ve bu hale nasıl geldiğini görmek bir film için harika bir konu olacaktır. Mystique'in şekil değiştirme becerileri, ona dünyada hiçbir zaman yapamayacakları şekilde hareket etme yeteneği veriyor ve filmde kendisine dair görmek istediğimiz çok fazla yön var, en basit deyimiyle onun kendi hayatını, kendi kendine manipüle etmesini izliyoruz.

    Filmin merkezinde, Mystique'in arkadaşı mutant Irene Adler, gelecekteki Destiny ile tanışması ve yirminci yüzyılın başlarında aşık olması, kendisi ve aşkı için bir hayat kurmak için ne gerekiyorsa yapması olabilir. Aksiyon dolu bir aşk hikayesi dönemi parçası mı? İşte film için bir konu daha.

    Magneto'nun Hayat Hikayesi Marvel Evrenine Ait En Büyük Hikayedir

    Magneto, hayatının trajedileriyle haklı çıkarılabilen ve insanlığın ırkçılığıyla uğraşan bir adam olan Marvel Evreni'ndeki en büyük karakterlerden biridir. Magneto kökenli bir filmin gidilecek çok yeri var - bir Holokost filmi olabilir ya da ırkçılık hayaleti çirkin başını gösterdiğinde ailesiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaya çalıştığı bir yer olabilir. Magneto , kahraman ve kötü adam ayrımının her iki tarafında da çalışır ve Magneto kökenli bir film nedenini gösterebilir. 

    Kaynak: https://www.cbr.com/
        
         

     

     

      


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.