The Office: Çok Fazla Anlam Barındıran 10 Hayran Teorisi

The Office: Çok Fazla Anlam Barındıran 10 Hayran Teorisi
  • 11
    0
    0
    2
  • Hayranlar , dizinin NBC'nin Peacock TV gibi yayın hizmetlerine gelmesiyle artan The Office'i yıllardır takıntılı bir şekilde izliyorlar. Bu, karakterlerin bazen tuhaf davranışlarını ve keşfedilmemiş hikaye noktalarını açıklamaya yardımcı olan yeni teorilerle sık sık ortaya çıkan sadık bir hayran kitlesi geliştirmeye devam etti.

    Bu hayran teorilerinin çoğu çok fazla su tutmasa ve kolayca gözden düşebilse de, diğer hayranlar biraz fazla anlamlı olmaya başlayan teoriler geliştirmeye yardımcı olduklarından, çevrimiçi olarak yeni bir hayat bulan birkaç kişi var. The Office'in harika dünyasını keşfetmeye devam ederken bugüne daha yakından bakın.

    Kevin Malone Gizlice Parayı Ziyan Eden Bir Dahidir

    The Office'teki en sevimli karakterlerden  biri, çocuksu masumiyeti, kocaman kalbi, dünyaca ünlü biberi ve sık sık yaptığı muhasebe hatalarıyla tanınan ve nihayetinde işine mal olan muhasebe departmanından Kevin Malone'dur. Ancak Kevin, karmaşık pasta denklemleriyle zekasını ve ona World Poker Tour'u kazandıran poker masasındaki becerilerini kanıtladı. 

    Kovulduğunda, hala bir bar satın alabilir ve Dunder Mifflin'e katılan geçici, ofis çevresinde bilinen benzersiz hatasına ("keleven") dikkat çeker. Sonunda, Martin Nash'in hapishanedeki geçmişi ortaya çıktığında ve zimmete para geçirme suçlarını açıkladığında, Kevin her gün işte aynı şeyi yaptığını açıkladı. Kevin Malone parayı zimmete geçirme konusunda, gizli bir dehadır.

    Michael, Boşanmış Bir Baba Olduğu Için Toby'den Gerçekten Nefret Ediyor

          

    Bölge müdürü Michael Scott ile İnsan Kaynakları temsilcisi Toby Flenderson arasındaki çekişmeli ilişkinin birçok nedeni olsa da, Michael'ın işinin hiç eğlenmeyeceği anlamına geldiğini düşündüğü birçok uygunsuz an hakkında yüzleşmek onun işi olduğu gerçeği de dahil. Ancak bir hayran teorisi , Michael'ın Toby'den nefret etmesinin daha derin bir nedeni olduğuna inanıyor.

    The Office boyunca hayranlar, biyolojik babası aileden ayrıldıktan sonra bir üvey baba tarafından büyütülmüş olması da dahil olmak üzere, Michael'ın üzücü yetiştirilmesi hakkında oldukça fazla şey öğreniyor. Michael'ın açıkça çocukluğuyla ilgili sorunları var ve kendisi boşanmış bir baba olduğu için Toby'ye yansıyor gibi görünüyor, Michael bunu yeni insanlarla tanışırken sık sık ona saldırmak veya tanımlamak için kullanıyor.

    Bob Vance, Phyllis'i Vance Soğutma İçin Reklam Aracı Olarak Kullanıyor

    Bob Vance, Dunder Mifflin'in bir çalışanı olmasa da, önce komşu bir işletmenin sahibi ve daha sonra DM pazarlamacısı Phyllis Lapin ve daha sonra Phyllis Vance'in kocası olarak sürekli varolan birisi haline geldi. Hem kendisini hem de işini her zaman tanıttığı için hayranlar tarafından hızla tanındı: "Merhaba, ben Bob Vance, Vance Refrigeration."

    Etkili bir iş stratejisi olsa da, bazı hayranlar onun sık sık isimlerini ve hatta Michael Scott'ın bazı çılgın etkinlikleri için ödül sponsorluklarını teorileştirdi , hepsi Bob Vance'in belgesel ekibini kullanarak ücretsiz reklam alma planının bir parçasıydı. Doğru ya da değil, kameralar oradaydı ve şirketinin adını dinleyen herkese başarılı bir şekilde yaymıştı.

    Dunder Mifflin Scranton Çalışanları Radon Zehirlenmesinden Acı Çekiyor
     

    Dunder Mifflin'in çalışanları, karakterleri rafine edildikçe ve ya daha fazla abartıldıkça seri boyunca değişmeye başladılar. Kevin Malon'ın sersemliği artarken, Dwight Schrute'nin yoğun profesyonelliği ofisin geri kalanını dolduran çılgınlığa yenik düştü.

    Yıllar içinde bu değişimi açıklayan teorilerden biri, Dunder Mifflin'in ofisinin Radon zehirlenmesinden muzdarip olduğudur ; bu, Toby'nin dizi boyunca çalışanları sadece gülünecek ve dikkate alınmaması için defalarca uyardığı bir şeydir. Hatta bazı hayranlar, belgesel ekibinin, gösteri için davranışlarını yoğunlaştırmak için ekibi bilerek Radon'a maruz bıraktığını düşünüyor. 

    Radon nedir ? Radon sigara içiminden sonra akciğer kanserinin en önemli sebebidir. Radon gazı evler, okullar ve işyerleri gibi kapalı ortamlarda bulunabilir.

    Stanley'nin Kalp Krizi Onu Öldürdü Ve Cehennemde Hapsedildi


     Stanley Hudson, Dunder Mifflin'in işinden nefret eden ve emekli olup insanlardan uzak durabileceği hizmet dışı bırakılmış bir deniz fenerinin tepesine taşınmak için sabırsızlanan daha sessiz ve içine kapanık çalışanlarından biridir.

    Bununla birlikte, trajik bir hayran teorisi, Stanley'nin iş yerinde kalp krizi geçirdiğinde aslında öldüğünü ve cehenneme gittiğini öne sürüyor. İşinden bu kadar nefret ettiği için, Stanley için cehennem, Dunder Mifflin'de çalışmaya devam etmesidir ve dizinin geri kalanı Stanley'nin karanlık ve acımasız ebedi lanetinde gerçekleşir.

    Jim, Yalan Söyleyen Ve Eğlence İçin Başkalarını Manipüle Eden Bir Sosyopattır


     Jim Halpert komik, romantik ve sempatik  biri olarak kabul edilir. The Office boyunca yaptığı eylem ve davranış ortaya fan teorileri bir dizi yaratılmasına delikanlı olan Jim aslında bir sosyopat. Açıklığa kavuşturmak gerekirse, bir sosyopat, başkalarının duygularını dikkate almayan ve kişisel çıkarları doğrultusunda hareket eden antisosyal eğilimleri olan kişidir.

    Jim bu tanıma, Pam'in nişanlıyken diğer karakterleri toz içinde bırakan sayısız ilerlemesiyle ve Jim'i eğlendirmek için ara sıra onu kenara iten Dwight'ı sürekli taciz etmesiyle iyi uyuyor Jim Halpert tarafından sergilenen sosyopatik davranışlardan sadece birkaçı fan teorisine güç katan şey.

    Stanley Ve Phyllis Evli Oldukları Sırada Ofiste Tek Gecelik İlişkiye Girdi


       Dunder Mifflin'in en kıdemli iki çalışanı, belgesel ekibi tarafından günlük hayatlarını çekmeye başlamadan çok önce satış departmanında yıllarca yan yana çalışan Stanley ve Phyllis'ti. Stanley ve Phyllis'in evliyken tek gecelik bir ilişki yaşadığını iddia eden bir hayran teorisi, yakın bağlarının yanı sıra gösterdikleri ilginç kanıtlarla bu iddiayı fazlasıyla destekleyen türden.

    Stanley son bölümde gösteri boyunca üç ilişkisi olduğunu açıklar, ancak sadece ikisinden bahsedilir (personel Florida'dayken bilinmeyen bir olası üçüncü görülür). Personel ilişkileri açıklanmak zorunda kalındığında, Phyllis bunun tek gecelik ilişkiler anlamına gelip gelmediğini sorar. Eşinden hiç bahsedilmese de, muhtemelen en eski ve en yakın iş arkadaşından bahsediyor olmalıç

    Creed Bratton, Muhtemelen Manson Ailesi Olayında Olan Bir Tarikattaydı


     Muhtemelen orijinal Creed'i öldürdüğü ve dizide atıfta bulunulan kimliğini üstlendiği gerçeğini içeren birkaç ilginç Creed Bratton teorisi olsa da, en ilgi çekici ve kalıcı olanlardan biri Creed Bratton'ın sadece bir kült üyesi olmadığı gerçeğiydi. Ama Manson Ailesi'nin bir parçası olabilirdi .

    Cadılar Bayramı'na kanlar içinde geldiği ve bunun Cadılar Bayramı olduğundan habersiz olduğu gerçeğini bir kenara bırakırsak , Creed ayrıca kültler hakkında geniş bilgiye ve kendisini birinci aday yapan bir müzisyen olarak uyuşturucuyla dolu bir geçmişe sahip ve köklü Manson ile bir geçmişi detaylandırıyor. Aile üyeleri, Andy'ye ilişki tavsiyesi verirken Squeaky Fromme'dan hoşlanır.

    Ofisteki Gerçek Scranton Strangler Aslında Kim ?


        The Office dizisinde ilk olarak altıncı sezonda Scranton Strangler olarak bilinen seri katilden bahsetti ve dizinin tamamlanmasından sonra da devam eden ilk hayran teorileri dalgasını başlattı. Büro , hükümlü Strangler'ın, çok sayıda teoride hızla en olası şüphelilerden biri haline gelen jüri üyesi Toby Flenderson tarafından masum olduğu iddia edildiğinde suları daha da bulandırdı.

    Bununla birlikte, cinayetlerden hapsedilen George Howard Skub yerine Gabe Lewis, Dwight Schrute ve hatta Jim Halpert gibi karakterlerin de şüpheli olduğuna dair pek çok makul teori var.

    Dwight Aslında Ofisin Gerçek Ana Karakteri


     İster bir hayran teorisi olsun, ister dizinin genel bir gözlemi olsun , Michael Scott'ın yedinci sezonda aramızdan ayrılmasının ardından The Office'in gerçek ana karakterinin kim olduğu  konusunda çok fazla tartışma yaşandı. Jim ve Pam, ilişkilerinin gelişimi ve ailelerinin büyümesi göz önüne alındığında bariz yıldızlara benziyorlar.

    Ancak, daha zorlu bir yola rağmen ilişkilerine Jim ve Pam'den bile daha önce başladıkları için, Dwight Schrute'un yönetici olma ve Angela'nın sevgisini kazanma konusundaki genel çabası onu yıldız yapıyor. Dwight'ın Dunder Mifflin'i son olarak devralması, personelin çoğu ofisten ayrılırken, görünüşe göre The Office'in ana karakteri hakkında bir takım teorileri kanıtlıyor .

      

    Kaynak : CBR    


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.