Blair Waldorf Ve Stilinin 5 Kilit Noktası

Blair Waldorf Ve Stilinin 5 Kilit Noktası
  • 0
    0
    0
    0
  •  Herkese selamlar! Dizi ve film yıldızlarının kostümleri, bir karakterin ikonlaşmasında en önemli etkenlerden biridir. Bu yazımızdaysa sizi unutamadığımız bir kraliçeyi hatırlamaya davet ediyorum. Aşk, intikam, moda, kaos... ne istediysek bize veren sevgili dizimiz Gossip Girl'ün biricik ikonu Blair Waldorf'u hepimiz çok özledik. Üzerinden seneler geçmesine rağmen hala kıyafetlerini, tarzını ve aşk hayatını konuştuğumuz bu karakterin stilini incelememek ayıp olur diye düşünüyorum. Hal böyle olunca, bir stil ikonu olan Blair Waldorf'un tarzının 5 kilit noktasını sizin için derledim. O zamaaan hazırsak başlayalım! 

    1- SAÇ BANTLARI 

     

     

     Tüm zamanların ikonik Queen B’si olmak hiç de kolay değildir. Kıyafetler, ayakkabılar ve çantalar bir tarafta dursun sizi temsil eden ve akıllara durduk yere sizi getirecek bir aksesuarla özdeşleşmeniz bu kraliyeti ayakta tutacaktır. Blair Waldorf ise bu imza görevini saç bantlarına vermişti. Sezonlar boyunca onu her renkten ve her desenden saç bandı ile görmüştük. Unutmayın ki ikonik simgelerin modası geçmez, ondandır ki seneler geçmesine rağmen sosyal medyada hala bu saç bantlarının izlerini görüyoruz. 

    2- RENKLİ VE DESENLİ ÇORAPLAR 

      Kraliçemiz birbirinden canlı renklerde ve göz alıcı desenlerde çoraplarını sezonlar boyunca bize sergiledi. Çorapları ile tamamladığı kombinleriyle bazen tam bir şeker kızken bazen de karanlığın asil prensesi gibi olarak karşımıza çıktı. Ancak şu bir gerçek ki her haliyle kalbimizi fethetmeyi başardı. Belki de şu an çoğumuzun burun kıvıracağı rengarenk çoraplarla nasıl ikon olunur diyorsanız bunun cevabı tammmm da fotoğraflarda gördüğümüz gibidir.  

    3- PLATFORM TOPUKLULAR 

      Günümüz modasında yerini çoktaaan stilettolara ve topuklu sandaletlere bırakan platformlar, kraliçemiz için hassas noktaydı. Onu okul sahneleri haricinde düz ayakkabılarla çok az gördük. Çoğu moda kültüründe asilliğin simgesi olan platformları kullanmayan bir Blair Waldorf da düşünülemezdi zaten. 

    4- RENKLİ ÇANTALAR 

      Blair Waldor’un stilinin ayrılmaz diğer parçası ise çoğu stil ikonunun bile takmaktan kaçacağı renkte çantalarıydı. Sarı, pembe, yeşil… Her renkte gördük canımız, kanımız, Queen B’mizi. Belki de başka birinin üzerinde görsek ‘o çantayla o kıyafet olmuş mu yaaa’ diyeceğimiz kombinleri Blair Waldorf cazibesinin verdiği yetkiye dayanarak büyülenmiş şekilde izledik.

    5- FULAR

      Blair Waldorf’un unutamadığımız birçok abiyesi, kokteyl elbisesi ya da tam bir kaliçeye yakışan günlük kombinleri(!) var tabi ki. Ancak bu yazımızda onun stilinin püf noktalarını derledik. Bu sebeple son sıraya da fularlarını eklemek istedim. Aksesuar seçimini her zaman bir adım ileriye taşıyan kraliçemiz fular seçimiyle de 6 sezon boyunca hepimizi büyülemişti. Çorapları, saç bantları ve fularıyla bir uyum içinde sokaktan geçen bir Blair Waldorf görsem, seneler geçmesine ve moda gibi hızlı tükenen bir sektörde her şeyin eskimesine aldırış etmeden saatlerce bu görsel şöleni izlerim. Kimler geldi, kimler geçti köşemizde bugün Queen B’miz vardı. Doğrusunu söylemek gerekirse o bizden hiiiç geçemedi ama biliyosunuz ki konumuz bu değil. Başka bir stil ikonumuzun stilinin 5 kilit noktasında görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın. 

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.