Spider-Man'in Asla Etkileşime Girmediği 10 Karakter

Spider-Man'in Asla Etkileşime Girmediği 10 Karakter
  • 2
    0
    0
    0
  •  

    Marvel Sinematik Evreni, Kaptan Amerika gibi klasik kahramanlardan tutun, Rocket Raccoon gibi nispeten belirsiz karakterlere ve düzinelerce popüler Marvel Comics karakterine ev sahipliği yapar. Bu karakterler genellikle arkadaş edinir, takım arkadaşı olur, hatta rakip veya düşman olurlar.

    Spider-Man, 2016'da  Captain America: Civil War filminde Avengers'a katıldı ve genç Peter Parker, Black Widow ve Vision gibi diğer Avengers ile tanışırken Tony Stark ile yakınlaştı. Yine de bu çocuk henüz MCU'daki herkesle tanışmadı ve birçok karakter ona hala yabancı. Aslında, Örümcek Adam geldiğinde bazı karakterler zaten ölmüştü, bunun da altını çizerek aktaralım.

    Örümcek Adam Asgard Kralı Odin Ile Hiç Tanışmadı

    Odin bir zamanlar Asgard'ın kralıydı ve Asgardlı arkadaşları bile olsa herkes onunla görüşemezdi. Jane Foster, Thor'un kız arkadaşı olduğu için insanlar arasında bir istisnaydı, ancak Peter Parker yakın zamanda Asgard'a davet edilmeyecek. Peter Parker fazla hiperaktif bir çocuk, eğer Asgard'da olsaydı ortalığı No Way Home filmindeki gibi karıştırabilirdi.  Zamanla, Odin insanlar ve yetenekleri hakkında daha yüksek bir fikre sahip olmayı öğrendi ve genç kahraman Örümcek Adam ile tanışsaydı etkilenebilirdi. Ne yazık ki, Odin Thor: Ragnarok'ta bu ihtişamlı buluşma gerçekleşemeden önce öldü.

     

    Örümcek Adam'ın Grandmaster İle Tanışma Şansı Yok

    Grandmaster, Sakaar'ın uzak dünyasında yaşıyor ve çoğu MCU kahramanı bu eksantrik ve renkli adamla tanışma şansı bulamadı. Thor, hayatın tesadüfler büyüsüne kapılarak kendisiyle tanışma gafletinde bulundu ve Grandmaster'ı eğlendirmek için arena maçlarında savaşmak zorunda kaldı.

    Thor, bu küçük macerasından zevk almamıştı ve  eğer Peter Grandmaster ile tanışsaydı bu adamın renkli hayatına asla ayak uyduramazdı. Neyse ki onun için, Sakaar'da sona erme şansı yok ve hiçbir nedenle Büyük Üstat ile asla tanışamayacak. Bu iyi bir şey.

    Örümcek Adam Phil Coulson İle Tanışmadı

    Phil Coulson'ın özel güçleri veya büyülü eşyaları yoktu, ancak Nick Fury'nin Avengers ekibini bir araya getirme ve Initiative'i  gerçeğe dönüştürme planına mutlak inancı vardı. Birinci fazda filmlerinin çoğunda yer aldı ve son görünümü 2012'de The Avengers'da oldu. Ardından kendisine Loki'nin süpriz saldırısıyla veda ettik. 

    O zamanlar Avengers ekibi sadece altı savaşçıdan oluşuyordu ve Örümcek Adam kesinlikle onların arasında değildi. Aslında, o noktada Peter'ın güçlerine sahip olması pek olası değildi ve muhtemelen sıradan bir çocuk olarak hayatını sürdürmekteydi.

    Örümcek Adam Maria Hill İle Hiçbir Zaman İletişim Kurmadı

    Maria Hill, genellikle Nick Fury'nin tarafında görülen küçük bir yardımcı karakterdir ve The Avengers'da önemli bir rol oynamıştır. Trajik bir şekilde, The Avengers: Infinity War filminin sonunda, Thanos'un parmağını şıklatması sırasında Nick ile birlikte öldü, ancak bu durum daha sonra tersine döndü.

    Maria geri dönmüş olabilir, ancak bu ikilinin yolu şaşırtıcı derecede anlamlı bir şekilde yolları kesişmedi. Maria ve Peter'ın ilgilenmesi gereken bir ton işi var ve başka yerlerde bu ikili diğer meseleleriyle ilgilenmekteler!

    Örümcek Adam Ultron İle Asla Savaşmadı

    2015 yapımı The Avengers: Age of Ultron'da Avengers ekibi, Wanda Maximoff/Scarlet Witch ve Vision'ın eklenmesiyle ekip büyüdü, ancak Spider-Man hala ekibin bir parçası değildi ve Ultron bu filmin sonunda yenildi. Yani Örümcek Adam onunla hiç tanışmadı. 

    Örümcek Adam, Ultron ile asla etkileşime girmeyecek, ancak çok fazla bir şey kaçırmıyor. Ultron asla Örümcek Adam'ın müttefiki veya arkadaşı olamazdı ve Sokovia'da o robot ordusuna karşı savaşırken ölümcül bir tehlike içinde olurdu. Tony Stark o zamanlar daha aksi bir adamdı, nitekim Peter'ın ölümcül tehlikeyle karşı karşıya kalmasına tahammül edemez ilk jetle onu May halasının yanına yollardı. Artık Ultron'dan da eser kalmadı. Hurda parçalarından ibaret.

    Örümcek Adam Gamora ile Asla Tanışmadı

    Gamora, Thanos'un "kızı", Peter Quill'in takım arkadaşı ve sevgilisi olmasına rağmen, Dünya'da yaşayan insanlarla pek etkileşime girmedi. Bunun dışında, Gamora, Dünya ve insanları hakkında çok az şey biliyor. Birbirlerini tanımaları ışıkyılı kadar imkansızdı.

    Gamora'nın işi çoğunlukla uzayda, Örümcek Adam'ın da New York City'deki evinden çok uzakta. Gamora onunla karşılaşsaydı ağ fırlatan gence zaten söyleyecek pek bir şeyi olmazdı ama Peter onunla tanışsaydı birazcık korkardı.

    Örümcek Adam Hank Pym Ile Tanışmak İstiyor

    Peter Parker zeki ve meraklı her türlü bilime yoğun ilgi gösteren dışa dönük bir bireydir. Ne de olsa, sıradan bir lise öğrencisinin yapamayacağı kendi ağ atıcılarını icat etti. Tony Stark'ın tüm teknolojisine hayran kalıyor ve şans verildiğinde Hank Pym'in laboratuvarını da ziyaret etmeye pekte kararlı.

    Bu iki karakter MCU'da hiç bir sahnede denk gelmedi ama gelselerdi, Peter Hank'in laboratuvarını kontrol etmeye hevesli olurdu ve huysuz yaşlı Hank çocuk için bir istisna yapar ve ona etrafı gösterirdi. Peter'ın kendisi ve çalışmaları hakkındaki yüksek görüşü karşısında gurur duyacağından ve eğleneceğinden şüphe yok.

     

    Örümcek Adam Ve Erik Killmonger'ın Birbirleriyle İşi Olmadı
       

    Erik Killmonger, Black Panther'in kötü adamıydı ve hedeflerini gerçekleştirmek için hem Wakanda'da hem de Amerika Birleşik Devletleri'nde zaman geçirdi. Çoğunlukla Kral T'Challa ve Wakanda kraliyet ailesiyle işi vardı ve bu süre zarfında Avengers'ın radarında değildi.

    Örümcek Adam muhtemelen Killmonger'ın kim olduğunu bile bilmiyor ve bilse bile Wakanda'nın meseleleri onun endişesi değildi. Kara Panter'e yardım etmek için bu tenha ulusa kolayca erişmesi mümkün dahi değildi. Bu kan davası kesinlikle Wakanda sınırları içinde çözüldü ve Avengers ekibine gerek yok.

    Loki Birçok İnsanla Tanıştı Ama Örümcek Adamla Tanışamadı
           

    Düzenbazlıklar tanrısı Loki, ilk Thor filminden bu yana birçok insanla rakip, arkadaş, müttefik ve düşman olarak karşılaştı ve kimse ondan ne yapacağından tam olarak emin olamadı. Sonunda, Infinity War'ın başlarında, Spider-Man'in evinden çok uzakta Thanos'un ellerinde öldü .

    Loki ve Örümcek Adam, MCU'da birkaç yıl boyunca aktif karakterlerdi, ancak asla aynı anda aynı yerde olmadılar, bu yüzden ayrı kaldılar. Ancak Spider-Man muhtemelen Loki'yi Avenger müttefiki Thor'dan duymuştur.

     

    Örümcek Adam Yondu Udonta Ile Hiç Tanışmadı
            

    Örümcek Adam'ın Yondu Udonta the Ravager ile hiçbir noktda yolları kesişmedi. Aslında, ikisi muhtemelen hiçbir zaman birbirleriyle aynı güneş sisteminde olmadılar. Gamora ve Star-Lord gibi Yondu, Spider-Man ile keskin bir tezat oluşturan, tek bir şehre veya gezegene indirilmeyen bir uzay yolculuğu MCU karakteridir.

    Yondu, zamanı boyunca birçok güneş sistemini ve egzotik yerleri araştırdı. Bir keresinde genç Peter Quill'i kaçırmak için Dünya'yı ziyaret etti, ancak 1980'lerde bu olduğunda Peter Parker henüz doğmamıştı. Çok sonra Yondu, yaşayan gezegen Ego çökerken Peter'ın hayatını soğuk uzay boşluğundan kurtararak öldü.


     Kaynak: cbr.com    


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.