Yılbaşı İçin 8 Tane Yılbaşı Ağacı Süslemesi

Yılbaşı İçin 8 Tane Yılbaşı Ağacı Süslemesi
  • 0
    0
    0
    0
  • Kuşkusuz yılbaşı denince akla gelen ilk şeylerden bir tanesi çeşit çeşit süslenen yılbaşı ağaçları. Günümüzde çoğumuzun evinde, gittiğimiz kafelerde, avmlerde ve daha bir çok yerde önümüze çıkıyorlar. Eskiden çok daha tekdüze görünen bu yılbaşı ağaçları artık çok farklı şekillerde süsleniyorlar. Bu yazımızda evinizde uygulayabileceğiniz 8 tane yılbaşı ağacı süslemesine bakacağız.

    1- Klasik Yılbaşı Ağacı

    Her yerde görmeye alışık olduğumuz bu yılbaşı ağacı süslemeleri her ne kadar alışılmış olsa da hala çok şık görünüyor. Kırmızı ve gümüş toplar, farklı renklerde yıldızlar, renkli kozalaklar ve kar tanelerinin yanında bir ışık şeridini de kullanarak bu klasik görünüme erişebilirsiniz.

    2- Soyut Yılbaşı Ağaçları

    Yılbaşı ağaçları temel olarak çam ağaçlarını aldığı için yıllardır görmeye alışık olduğumuz bir şekli var elbette ama onları birer modern sanat eserine dönüştürmekte sizlerin elinde. Yeşil yapraklarla çevrili bir tel alıp teli bize ağacı simgeleyecek soyut formlara sokmak şık bir çözüm olabilir. İster görseldeki gibi tavandan sarkıtın ister duvara yapışık bir biçimde hazırlayın ister yere koyun. Her ne olursa olsun görenleri şaşırtacağı kesin.

    3- Doğayı Anımsatan Süslemeler

    Sonbahar ve kış dediğimiz zaman karları saymazsak doğada görmeye en alışık olduğumuz renkler şüphesiz sarı, turuncu ve kahverengi. Klasik (YAPAY !) yılbaşı çamımızın üzerine kahverengi şeritler, hasırdan yapılma çeşitli süsler ve pastel turuncu kurdelelerle daha yalın bir ağaç oluşturmak mümkün.

    4- Farklı Yüzeyleri Deneyin

    İkinci maddede de bahsettiğimiz gibi yılbaşı ağaçlarında biraz farklılık aramak keyifli olabilir. Soyut olmasa da bir dolap, niş, şöminenin üzerine veya etrafına sarılan bir ağaç ve bunun yanında klasik bir yılbaşı ağacını beraber süsleyip hem iki farklı çeşidi de evinizde barındırabilir hem de daha geniş bir yüzeyi kaplayabilirsiniz. Eminim evinize farklı bir hava katacak ve daha eğlenceli görüntüler oluşturacaktır. Hediyeleri unutmayın !

    5- Pembe Ağaçlar

    Yılbaşı ağaçları her zaman yeşil olacak diye bir kural yok öyle değil mi ? Direkt pembe olarak bulduğunuz veya pembeye boyadığınız ağacınız eminim gören herkesin dikkatini çekecektir. Bu pembe ağaçlar nötr renklere sahip iç mekanlarınızda rahatlıkla aksan bir renk oluşturacak ve herkesin ilgisini çekecek. Pembe ağacınızın üzerine yine pembe, beyaz ve sarı süsler kullanabilirsiniz.

    6- Beyaz Ağaçlar

    Kışın geldiğini en iyi anlamamıza yarayan şey kar olsa gerek. İçinde bu kadar beyaz barındıran bir mevsimin simgesini de beyaz düşünmezsek olmazdı. Beyaz satın aldığınız veya her yerde bulunabilen kar spreyi sıkarak beyaza boyayabileceğiniz yılbaşı ağacınızın üzerini renkli süslerde donattığınızda ağacın tamamı en ilgi çekici objelerden biri olacakken ağacın beyaz olması ise üzerine astığınız renkli süslerinizi ön plana çıkaracaktır. Eğer önceki yazımızı okuduysanız Buradan evde hazırlayabileceğiniz süslere göz atabilir ve bu ağaçta kullanabilirsiniz.

    7- Kırmızı, Beyaz, Gri

    Şüphesiz ki yılbaşı partilerinin vazgeçilmez renkleri olan kırmızı beyaz ve griyi tabi ki ağaçlarımızda kullanmazsak olmaz. Klasik bir yılbaşı ağacının üzerini bolca kırmızı çiçekler, kurdeleler, gümüş rengi süslemeler, beyaz yıldızlar ve kar taneleri yerleştirerek oldukça yoğun ve güzel görünen bir ağaca sahip olabilirsiniz.

    8- Minik Ağaçlar

    Yılbaşı ağaçları her zaman devasa olacak diye bir kural yok, zaten buna gerek de yok. Oldukça küçük boyutta ağaçları çocuklarınızla beraber süsleyerek evinizin en güzel köşesine yerleştirerek hem sıcak hem de tatlı bir yer elde edebilirsiniz. Hem her süsünü evde çocuklarınızla beraber hazırlamak, onlarla vakit geçirmek ve çocukların hayal gücü ile motor becerilerini geliştirecek hem de sizin onlarla aranızdaki ilişkiyi geliştirecektir. Bununla beraber malum döviz kurunun durmak bilmeyen değişiminden dolayı daha uygun fiyatlı bir çözüm olacak ama uygun fiyatının yanında hem size eğlenceli vakit geçirtecek hem de oldukça tatlı ve şık duracaktır. Çocuklarınızla beraber süsler hazırlamak için önceki yazımıza buradan bakabilirsiniz.

    Son zamanlarda hepimizin yaşadığı bu sıkıcı ve bunaltıcı zamanlarda bir yılbaşı ağacı süslemek belki birkaç saat sizi gündelik hayatın sorunlarından uzaklaştırabilir.

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.