Yılbaşı İçin Kapı Süsleri

Yılbaşı İçin Kapı Süsleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Bir süredir devam ettiğim ‘’Yılbaşı İçin Süsler’’ serisinin bu seferki konusu kapı süsleri. Yazımda yılbaşı için hazırlayabileceğiniz çeşitli ve güzel kapı süslerine bakacağız.

    Yeşil ve Püsküllü Kapı Süsleri

    Süs satan yerlerde bulabileceğiniz yapay ağaç dallarını köklerinden birbirine tutturarak büyük bir püskül oluşturup tamamını bir kurdele yardımıyla toplayabilir ve kapıya asabilirsiniz. Oldukça güzel görünecek bu süs yalın olmasının yanında kendinizin yapacağı bir süs.

    Klasik Dairesel Kapı Süsü

    İsterseniz hazır olarak alabileceğiniz isterseniz de evde kendinizin yapabileceği bir süs. Sahip olduğunuz dairesel dalların üzerine kırmızı kurdeleler ve küçük kırmızı yılbaşı süsleri yerleştirerek hoş görünümlü bir kapı süsüne sahip olabilirsiniz.

    Yılbaşı Ağacı Kapı Süsü

    Kapı süsü dediğimiz zaman aklınıza hemen kapının üzerine asılan bir süs gelmesin. Yılbaşı için kapının önüne koyacağınız bir yılbaşı ağacı oldukça şık görünecektir. Hem de sadece kapıya değil kapının önüne de bir ambiyans kazandıracaktır. Kapının önüne koyacağınız ağaçlar için fikir arıyorsanız bir önceki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

    Parlak ve Karlı Yılbaşı Kapı Süsleri

    Yılbaşı demek kar demektir üstteki maddemizde gösterdiğimiz dairesel yılbaşı kapı süsünün üzerine kar spreyi ve biraz sim ekleyerek parlak ve beyaz bir gönünüm elde edebilirsiniz. Bununla beraber süs üzerine parlak ve renkli küre süsler yerleştirerek daha havalı bir görüntü elde edebilirsiniz.

    Peluş Yılbaşı Kapı Süsü

    Dallar yerine pelüş elemanlar kullanarak daha şirin ve tatlı bir kapı süsüne sahip olabilirsiniz. Yuvarlak pelüş toplar satın alabilir veya evinizde yün ip kullanarak kendiniz yapabilirsiniz. Bir kış atmosferi yaratmak ve akla kar getirmesi için beyaz tercih edebilirsiniz ama ara ara renkli toplarla çeşitlendirmeniz de mümkün. Hazırlamış olduğunuz bu topları birbirine dairesel bir biçimde yapıştırarak süsünüzü hazırlayabilirsiniz.

    Işıklı Yılbaşı Kapısı

    Yılbaşı üzerine süs asmak veya önüne süs koymak yerine çok daha dikkat çekici bir kapı süslemesi yapmanız mümkün. Yılbaşı ağacı kadar ünlü olan yılbaşı ledlerini kapının üzerine ve çerçevesine yerleştirerek parlak ve dikkat çekici bir yılbaşı kapısı oluşturmanız mümkün.

    Kaynak:1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.