29 Aralık 2021: Jüpiter Balık burcunda

29 Aralık 2021: Jüpiter Balık burcunda
  • 0
    0
    0
    0
  • ✨Jüpiter Balık burcunda✨

    29 Aralık sabahının erken saatlerinde hava henüz tam aydınlanmamışken Güneş sisteminin en büyük gezegeni olan Jüpiter, Balık burcuna geçti ve 11 Mayıs tarihine kadar burada seyredecek. Jüpiter, Balık burcunda en asaletli oldugu yerde çünkü Balık burcunun yöneticisi. Fırsatları, şansı, büyüme ve büyütme prensibini, genişlemeyi, inançları, bilgiyi, adaleti aynı zamanda aşırılığı, abartıya kaçmayı da anlatır. Dokunduğu her şeyi her yeri büyütür, olumluyu da olumsuzu da.


    Balık burcundayken Balık'ın sembolize ettiği her şeyi büyütecektir; hayalleri, rüyaları, sınır tanımamayı, belki mistik ve soyut bakış açısını, fedakarlığı ve aynı zamanda kendini feda etmeyi, kurban ve kurtarıcı rollerini de aynı zamanda. Oğlak ingress haritasına baktığımızda, Jüpiter ufkun altında ardışık kavuşumu Neptün ile. Yükselen ise yönettiği diğer bir burç olan Yay burcunda Mars ufkun üzerinde. Oğlak burcundaki stelyum ve Venüs'ü Plüton'a dokunuşu henüz çok tazeyken Merkür ile de kavuşuma ilerliyor. Bu haritada duygulara çok yer yok aslında, bir istikrarsızlık hakim gökyüzünde. Ay ufkun üzerinde haritayı taşıyan gökcismi niteliğinde. Uluslararası ilişkiler, antlaşmalar, uluslararasi finans konularında doldurulması gereken boşluklar olduğunu söylüyor harita bize. Bu süreçte sahte gurulara, dezenformasyona, özellikle Neptün ile kavuşuma giderken başta sularla alakalı olmak üzere yer faaliyetleri, volkanlar, tsunamiler gibi doğal olaylara karşı dikkatli olmakta fayda var.

    Hiç şifa getirmeyecek mi derseniz, bireysel haritalarda tabi ki farklı çalışacaktır, özel olarak her haritayı ayrı ayrı incelemek gerekir fakat ıngress harita çok iç acıcı görünmüyor ayrıca Jüpiter'in Zeus ile anıldığını ve Hesiodos'u referans alarak Zeus' un insanoğluna en büyük felaketleri gönderen Tanrı olduğunu unutmayalım. Bir de Jüpiter, gökyüzünün büyük iyicil gezegeni fakat aslında kendisi yoğunlukta hidrojen ve helyumdan oluşan bir gaz kütlesi aslında. Jüpiter'in arkasından her zaman toparlayan Satürn' e ihtiyacı var bana göre. Beğenmeyi ve yorum yapmayı eksik etmezseniz sevinirim, teşekkür ederim©


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.