2021'de En Çok Konuşulan Makyaj Trendleri

2021'de En Çok Konuşulan Makyaj Trendleri
  • 0
    0
    0
    0
  •   2021'i geride bırakmamıza saatler kala bu senenin en çok konuştuğumuz  makyaj trendlerine son bir göz atalım istedim. Bakalım bu trendlerden hangisi 2022'de bizimle devam edecek? Hangilerine veda edeceğiz? 

     

    1- Renkli Eyeliner 

    Sanırım bu trend daha uzun bir süre bizimle devam edecek. Renkli ve farklı şekillerde eyelinerlar tam bir konser, festival tarzına uyuyor.  Umarım corona da bize veda eder de biz de özgürce farklı renkte eyeliner deneyebiliriz! 

    2- 'No Makeup' Görüntüsü

     'Doğallık her şeydir! Evet, ama birazcık kapatıcı, highlighter, bronzer kullanılarak yapılan doğallık daha çok her şeydir!' mottosuyla ilerleyen bu trendimiz de Instagram var olduğu sürece bizimle devam edecek gibi görünüyor. 

    3- Çok Renkli Farlar 

    Kahve ve siyah tonlarındaki farlar çoktan geride kaldı. 2020'de hayatımıza giren çok renkli ve canlı far tonları ise şekil değiştirerek devam ediyor. 2022'de yine festivallerde çok fazla göreceğimizi düşündüğüm bu makyaj trendini siz nasıl buluyorsunuz?

    4- 'Glitter' Görüntüsü

    Sihirli Annem izlerken özendiğimiz pullu makyajlar var ya... İşte tam da onların zamanı! 2021'de bebek adımları ile başlayan bu trend yeni senemizde hızını artırarak Instagram bitki örtümüzü kaplayacak gibi gözüküyor.

    5- 'Islak' Görüntü 

    Bu yılın makyaj trendlerine baktığımızda son olarak 'ıslak' göz ve dudak makyajları yerini alıyor. Bu trendi daha çok kırmızı halı görüntülerinde görsek de sokak tarzına gelmesine de az kaldı gibi hissediyorum. Siz ne dersiniz? 

     Kocaaa bir senenin makyaj trendi işte böyleydi! Peki 2022'de trend haline gelmesini istediğiniz makyaj tarzları var mı? Yenilikleri heyecanla bekliyor ve hepinize güzel bir yıl diliyorum!

    Kaynaklar 

    Cosmopolitan-2021 Makyaj Trendleri

    Harpers Bazaar- 2021 Yılının En Havalı Makyaj Görünümleri

    Lofficiel- 2021 Yaz Trendi: Eyeliner Çılgınlığı !

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.