Microsoft, Activision Blizzard'ı Resmî Olarak Satın Alıyor!

Microsoft, Activision Blizzard'ı Resmî Olarak Satın Alıyor!
  • 3
    0
    0
    1
  • Microsoft, Activision Blizzard'ı satın aldı.  Microsoft'un, Activison'ı satın almak için ödediği miktar 68.7 milyar dolar olarak açıklandı.
    İki şirket de XBOX Ceo'su Phil Spencer'a rapor verecek. Bununla birlikte, Anlaşma tamamlanana kadar iki taraf ayrı çalışacak, anlaşma tamamlandığında Blizzard artık Microsoft'a bağlı bir şirket olacak.
    İşte açıklamaya ait detaylar;


    "Call of Duty, Warcraft, Candy Crush, Tony Hawk, Diablo, Overwatch, Spyro, Hearthstone, Guitar Hero, Crash Bandicoot, StarCraft ve daha fazlasının yaratıcıları Team Xbox'a katılıyor. 

    Ekip olarak, oyun oynama sevincini ve topluluğunu gezegendeki herkese yayma görevindeyiz. Hepimiz oyun oynamanın dünya çapındaki en canlı ve dinamik eğlence biçimi olduğunu biliyoruz ve oyunun mümkün kıldığı sosyal bağlantı ve arkadaşlığın gücünü deneyimledik.


    Bu misyonu sürdürürken, Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almayı kabul ettiğini duyurmak inanılmaz heyecan verici.


    Activision Blizzard'ı oluşturan stüdyolar ve ekipler, on yıllar boyunca dünyanın her yerinden milyarlarca insandan büyük sevinç ve saygı  kazandı. Activision Publishing, Blizzard Entertainment, Beenox, Demonware, Digital Legends, High Moon Studios, Infinity Ward, King, Major League Gaming, Radical Entertainment, Raven Software genelinde şaşırtıcı, yetenekli, kendini işine adamış insanlarla çalışma şansına sahip olduğumuz için inanılmaz heyecanlıyız.

    Sona erene kadar Activision Blizzard ve Microsoft Gaming bağımsız olarak çalışmaya devam edecek. Anlaşma tamamlandığında, Activision Blizzard işi bana Microsoft Gaming CEO'su olarak rapor verecek.


    Kapandıktan sonra, Xbox Game Pass ve PC Game Pass içinde, hem yeni başlıklar hem de Activision Blizzard'ın inanılmaz kataloğundan oyunlar olan mümkün olduğunca çok Activision Blizzard oyunu sunacağız. Ayrıca bugün Game Pass'in 25 milyondan fazla abonesi olduğunu da duyurduk. Her zaman olduğu gibi, Game Pass'e daha fazla değer ve daha fazla harika oyun eklemeye devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.


    Activision Blizzard genelindeki fantastik franchise'lar, Cloud Game planlarımızı da hızlandıracak ve dünya çapında daha fazla yerde daha fazla insanın telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları ve halihazırda sahip olduğunuz diğer cihazları kullanarak Xbox topluluğuna katılmasına olanak tanıyacak. Activision Blizzard oyunları çeşitli platformlarda oynanıyor ve ilerleyen zamanlarda bu toplulukları desteklemeye devam etmeyi planlıyoruz.


    Bir şirket olarak Microsoft, hem çalışanlar hem de oyuncular arasında oyunun her alanına dahil olma yolculuğumuza kendini adamıştır. Bireysel stüdyo kültürlerine derinden değer veriyoruz. Ayrıca, yaratıcı başarı ve özerkliğin, her insana haysiyet ve saygıyla davranmakla el ele gittiğine inanıyoruz. Tüm ekipleri ve tüm liderleri bu taahhütte tutuyoruz. Proaktif katılımla kültürümüzü Activision Blizzard'daki harika ekipleri de kapsayacak şekilde genişletmek için sabırsızlanıyoruz.


    Dünyanın her yerinde, eğlence ve arkadaşlık için video oyunlarından daha heyecan verici bir yer yoktur. Ve oynamak için şu andan daha iyi bir zaman olmamıştı. Oyun keyfini ve topluluğunu herkese yayarken, Activision Blizzard'daki tüm arkadaşlarımızı Microsoft Gaming'de ağırlamayı dört gözle bekliyoruz."



    Kaynak: XBOX Resmî Sitesi


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.