Jensen Ackles Warner Bros. İle Gizli Bir Proje Geliştiriyor!

Jensen Ackles Warner Bros. İle Gizli Bir Proje Geliştiriyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Supernatural  dizisibin Jensen Ackles, kendisi ve Warner Bros.'un birlikte yeni bir DC projesi geliştirme sürecinde olduklarını açıkladı, ancak aktör ayrıntıları açıklamamaya sıkı sıkıya bağlı kalıyor.


    Smallville dizisinin yıldızı Michael Rosenbaum'un Inside Of You podcast'inin yakın tarihli bir bölümünde Rosenbaum, Ackles'a dahil olmak istediği bir Marvel veya DC filmi olup olmadığını sordu. "Şey, bir DC projesi var. şu anda Warner Bros. ve umduğum diğer bazı iyi ortaklarla birlikte gelişiyor," diye yanıtladı Ackles. "Ama yinede, bunun hakkında konuşmayacağım çünkü uğursuzluk getirmek istemezsin."


    Ackles, şu anda geliştirmekte olduğu mülkün aslında bir film mi yoksa bir televizyon projesi mi olduğunu netleştirmedi. Ayrıca projenin animasyon mu yoksa canlı aksiyon mu olduğunu belirtmedi. Aktör sır perdesini aralamamakta kararlı. 


    Ackles belki de en çok The WB/The CW's Supernatural'daki Dean Winchester rolüyle tanınırken, oyuncu ayrıca zaman zaman DC sanal alanında yani animasyon kısımlarında oynama fırsatı da buldu. Aslında, Ackles bir zamanlar Smallville'de Rosenbaum'un karşısında rol aldı ve 2004'ten 2005'e kadar Superman prequel serisinin dördüncü sezonunda Jason Teague karakterini oynadı.


    Ek olarak, Ackles, 2010'da beğenilen animasyon filmi Batman: Red Hood Altında'da Jason Todd/Red Hood'u seslendirdi. Daha sonra Kara Şövalye rolünü üstlendi ve 2021'de Batman: The Long Halloween'in iki bölümlü animasyon film uyarlamasında Bruce Wayne/Batman'ı seslendirdi. Bununla birlikte, olası yeni projesinin önceki projeleriyle mi yoksa tamamen başka bir şeyle mi ilgili olduğu belli değil.


    Ackles'ın DC ile geleceğinin tam olarak ne olduğu bilinmemekle birlikte, oyuncu bugünlerde kesinlikle meşgul. Supernatural'ın 2020'de 15 sezonun ardından sona ermesine rağmen, Ackles şu anda The Winchesters adlı bir spinoff/prequel dizisi geliştiriyor ve bu dizide şovun anlatıcılığını yapmak için Dean rolünü yeniden üstlenecek.


    Kaynak: CBR


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.