Kim Kardashian ve Kanye West Boşanmasında TikTok Krizi!

Kim Kardashian ve Kanye West Boşanmasında TikTok Krizi!
  • 1
    1
    0
    0
  •   

             Herkese merhaba, Gün geçtikçe bu ikilinin 'iyi bir ebeveyn olma yolunda (!)' olan kavgaları daha da çirkinleşiyor. Bu seferki taşımız yine Kanye West'ten (yoksa yeni ismiyle Ye olarak mı hitap edelim?) geldi. West, Kim Kardashian'ın kızları North'u kendi izni olmadan Tiktok'da paylaştığını öne sürdü ve TikTok videosundan aldığı bir ekran görüntüsüyle yeni bir Instagram gönderisi paylaştı. İşte yeni savaşımızın ilk adımları böylece atılmış oldu...

    Postun altına “BU BENİM İLK BOŞANMAM OLDUĞU İÇİN, KIZIMIN İSTEĞİME KARŞI TİK TOK'A KONMASI KONUSUNDA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLMEM GEREKİYOR MU?" diye not düşen ekstra korumacı babamız West, aynı zamanda Kim Kardashian'ın üçüncü boşanması olmasına da taş attı. Kim Kardashian durur mu peki? Asla! Kısa bir süre sonra bir Instagram hikayesi de Kardashian cephesinden geldi.

     

      Kardashian, İnstagram Hikayeleri'nde bu olaydan, ”Kanye'nin röportajlarda ve sosyal medyada bana sürekli saldırıları , herhangi bir TikTok çekiminin yaratabileceğinden daha yaralayıcı bir etkiye sahip" dedi. “Çocuklarımız için korumacı ve ilgili olan ebeveyn olarak, kızımızı korumak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum, aynı zamanda yaratıcılığını yetişkin gözetimi ile istediği ortamda ifade etmesine izin veriyorum - çünkü ona mutluluk getiriyor.” diyerek bahsetti.

      Bunun yanında aslında ayrılmalarının başından beri “sağlıklı bir ortak ebeveynlik ilişkisi” istediğini, ancak “Kanye'nin her adımda imkansız hale getirmeye devam ettiği için üzüldüğünü" söyledi.”

      Kardashian, aynı zamanda ”Boşanma çocuklarımız için yeterince zor ve Kanye'nin durumumuzu bu kadar olumsuz ve kamusal olarak kontrol etmeye ve manipüle etmeye çalışma takıntısı sadece herkes için daha fazla acıya neden oluyor" diye ekledi. Baktığımızda gayet yapıcı gibi gözüken bu hikayeler, Kanye'nin daha da sinirlenmesine yol açtı. ' Sen bu çocukların anneleriysen ben de babalarıyım!' edasıyla ateş püskürmeye devam etti ve hikayelerin ekran görüntüsünü aldığı yeni bir Instagram gönderisi paylaştı. 

      Postun altına "Asıl korumacı ebeveyn ile ne demek istiyorsun?" Amerika doğum gününde adresi vermeyerek kızımı kaçırmaya çalıştığını gördü. Oğlumla oynamak için evin içine güvenlik koydun, sonra da beni hırsızlıkla suçladın. Beni uyuşturucu kullanmakla suçladığın için Chicago'nun partisinden sonra uyuşturucu testi yaptırmak zorunda kaldım.” yazarak ateş püskürdü ve Kim Kardashian'ı çocuklarını ondan uzaklaştırmakla hatta göstermemekle suçladı. Kanye'nin yazdıklarına göre Kim, hiç de sağlıklı bir ebeveynlik ilişkisini savunmuyordu. 

    Son olarak KKW Brands'ın pazarlama direktörüne ateş ederek, “Tracy Romulus, Kim'i bu şekilde manipüle etmeyi bırak ..." diye ekleme yaptı.

    Mevzu bahis böyle bir ikili olunca, bu boşanma davasının sonu kanlı bıçaklı bitecek gibi duruyor. İşin daha garip yanı, iki taraf da birbirinden deli olduğu için hangi tarafın haklı olduğuna dair bir taraf tutmak imkansız hale geliyor. Bu kadar 'celebrity' bir kökene sahip bir ailenin problemi Tiktok mu gerçekten diye sormadan edemiyor ve yorumları size bırakıyorum. Bakalım ilerleyen günlerde her iki taraf da ne kadar çirkinleşecek? 

    Kaynakça

    Kanye West Instagram Profili

    Kim Kardashian Instagram Profili

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.