Euphoria Kızlarının Stillerinden İlham Alın: Maddy Perez

Euphoria Kızlarının Stillerinden İlham Alın: Maddy Perez
  • 4
    0
    0
    0
  •   Nereye bakarsak bakalım bu kızları görüyor, stillerini konuşuyor, makyajlarını inceliyoruz. Sosyal medyada bu kadar gündem olmayı başarabilen bu kızlarımızın stillerini hep beraber mercek altına alalım istedim ve listemizi Alexa Demie'nin hayat verdiği Maddy Perez ile başlattım. O zaman gelin bakalım neymiş bu kızımızı bu kadar konuşturan? 

    1- Göz Makyajı 

      Diziye bakarsak Maddy bize tam bir 'It Girl' havası veriyor. Hem masum bir prenses hem de asi bir kraliçe olmayı başaran kızımızın stilinin en dikkat çeken noktalarından biri kusursuz göz makyajları oluyor. Her ne kadar jilet gibi çekilmiş bir eyeliner ile tamamlanan görünüşü Maddy'nin kimliği haline gelmiş olsa da parlak farların ve glitter detayların da sıklıkla tercih edildiğini görüyoruz.

    2- Pantolon Takımları 

      Günümüz modasında 70'lerin esintilerini hissettiren pantolon takımlarıyla oldukça fazla karşılıyoruz. Bu günümüzün yıldızı olan takımları Maddy'nin imzası sayabiliriz. Karakterimiz, bu tarz takımların her tipini, rengini ve desenini ustalıkla kombinliyor. Dikkat bu kısım ufak bir spoiler içerir! Kızımız bu stili ile o kadar bütünleşiyor ki, Maddy ile aynı adama aşık oan bir diğer 'It Girl'ümüz Cassie, onun bu görünüşünü taklit ediyor!

    3- Pencere Detayları 

       Maddy'nin tarzında dikkat çeken bir diğer detay ise seçilen parçalardaki dekolte detayları! Her seferinde farklı tasarımları tercih eden kızımız, cesur dekolteler vermesinin yanında, bu dekoltelerin stilinde abes durmamasını sağlıyor ve 'TAM DA MADDY'NİN GİYECEĞİ TÜRDEN BİR KIYAFET!' dedirtmeyi başarıyor. 

    4- Nostaljik Topuzlar

      Maddy'nin tarzında bir diğer dikkat çeken nokta ise nostaljik topuzları! Maşa ile yapılan simsiyah saçlarını dağınık bir biçimde toplaması stilinin kilit parçalarından biri haline geliyor. Özellikle parti sahnelerinde gördüğümüz bu saç stili jilet gibi bir eyeliner ve glitter detaylarla beraber, cesur dekoltelere sahip bir takımla da tamamlanınca 'İşte Maddy Perez!' dedirtiyor. 

    5- Cici Kız Modu

      Tüm bunların yanında Maddy'i bazen de cici kız modunda görüyoruz. Çiçek desenli mini elbiseleri, tercih ettiği renkler ile masum bir prenses olabiliyor. Ancak çoğunlukla tercih ettiği halka küpeleri, yüzükleri ve tasarımları ile göz dolduran tırnaklarının yanında her zaman kendinden söz ettiren saç ve makyajı bu cici kız modunda bile değişmiyor! 

    Stil merceğimizin ilk adımını Maddy Perez ile tamamladık! Peki sizin favori Euphoria stiliniz hangisi? Cevapları bekliyoruuum!

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.