Sezonun Trend Renkleriyle Kombinler!

Sezonun Trend Renkleriyle Kombinler!
  • 2
    0
    0
    0
  •   Herkes hazır mı? Çünkü bu yaza süper renkli bir giriş yapıyoruz. Bu sezon gerek özel tasarımlar gerekse fast fashion’da renge doyacağız. Birçok renk vitrinlerde yerini almış ve bizi bekliyor olsa da içlerinden birkaç tanesi aradan sıyrılmayı başardı ve bu sezonun tahtına oturdu. Durum böyle olunca ben de sizler için sezonun yıldız renklerini ve trend parçalarını birleştirdiğim bir içerik hazırladım. Bu yaz hepimiz ışıl ışıl parlayacağız kızlar. Kemerlerinizi bağlayın, başlıyoruz!

     

    1- Pembe 

      Son sezonların yükselen yıldızı pembe, artık moda krallığını tamamen ele geçirmiş durumda. Eski şeker kız imajı geride kalan canımız pembemiz gelişti, güçlendi ve stil sahibi herkesin dolabında çoktan yerini aldı! Siz de son zamanlarda pembeye aşırı yükselmiş ya da en azından bir şans vermeye karar vermiş olabilirsiniz.  İşte size ilham olacak birkaç star parça! 

    2- Turuncu 

      Bu sezon her yerde ama her yerde turuncu göreceğiz. İçimizi bu kadar ısıtan bir rengin caddelerde boy göstermesi hepimize pozitif enerji salacak eminim. Küçükken winx perilerinden Stella’yı seçenler… Gün sizin gününüzdür!

    3- Yeşil

    Havanın yeşil yeşil koktuğu bu zamanlarda trend parçalarda görmeye çok da alışık olmadığımız yeşil bu sezonun en çok konuşulanlarında yerini alıyor.  Bunca zamana kadar değeri bilinmemiş bir renktin, tahtına hoş geldin canım yeşil. 

    4-  Mavi 

     Baktığımızda geçen yaz yavaş yavaş trend olacağının haberini veren mavi, bu yaz ortamı kimseye bırakmıyor. Markaların plaj giyimi dair her koleksiyonunda oldukça sık karşılaşıyoruz. Pozitif kalmaya ekstra ihtiyacımız olan bu günlerde mavinin bize geçtiği kıyağı sevinle karşılıyorum. 

      Elbette bu yaz birçok rengi daha göreceğiz. Ancak incelediğim koleksiyonlar ve defilelerde en çok öne çıkan bu dört rengi daha çok konuşacağız gibi duruyor. Hepimiz renk konusunda zaman zaman ön yargılı oluyoruz. ‘Bana yakışmaz ki’ ‘Ay ne bileyim, çocuk gibi’ kalıpları dilimizden düşmüyor. Ancak bu sezon hepimize bir şans tanıyor bence. Kendinizi kısıtlamayın ve renklerin akışına bırakın! Zamanla ön yargılarınızın kırılacağına emin olabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde farklı temalarla görüşmek üzere, bu dört konseptten sizin favorilerinizi merak ediyor cevapları bekliyorum!

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.