Jensen Ackles neden Resident Evil serisinde yer almadı?

Jensen Ackles neden Resident Evil serisinde yer almadı?
  • 0
    0
    0
    0
  • Jensen Ackles, birkaç kez Milla Jovovich'in Resident Evil filmlerinde Leon Kennedy rolüyle ilişkilendirildi, ancak işte bu mükemmel oyuncu seçiminin neden hiçbir zaman projede görünmediğini sizlere açıklayacağım. Yazar/yönetmen Paul WS Anderson, orijinal Resident Evil oyununu uyarlarken, seriden olay örgüsü öğelerini ve canavarları ödünç alan orijinal bir hikaye yaratmak adına kaynak materyali temelde görmezden gelerek alışılmadık bir adım attı. Milla Jovovich'in Alice'inin zombiler ve diğer tehditlerle dolu bir yeraltı laboratuvarında bir grup hayatta kalana liderlik etmesiyle Alice Harikalar Diyarında'dan sonra temel hikayeyi şekillendirdi.

    Resident Evil hayranları, başta ben olmak üzere oyunlardaki karakterlerin filme uyarlanmasından memnun değildik. Chris Redfield, Jill Valentine veya Claire Redfield gibi kilit kahramanlar, genellikle Alice'e sadece destekleyici karakterler olarak lanse edildi ve oyunlarla çok az ortak noktası vardı. Leon Kennedy, bu serinin en ünlü kahramanlarından biri ve nihayet 2012'de Michelle Rodriguez'in Rain'ini geri getiren beşinci giriş Resident Evil: Retribution'da göründü. Rolü Johann Urb oynadı, ancak Supernatural'dan Jensen Ackles Leon'a hazırdı. Lakin, Supernatural dizisinden ötürü CW ile kontratı olan Ackles rolü canlandıramadı.

    Resident Evil'ın neden Jensen Ackles'ı Leon olarak istediğini anlamak kolay. Bende dahil olmak üzere Jensen bu karakter için biçilmiş  bir kaftan. Dördüncü oyundan bildiğiniz üzere, karakteri bir çaylaktan, Supernatural'ın Dean Winchester'ından çok uzak olmayan bir espri anlayışı olan ve her zaman hazır cevap olan büyüleyici bir aksiyon kahramanına dönüştürdü. Birkaç Supernatural bölümü yöneten Jensen Ackles, 2006 Dark Horizons ( Rotten Tomatoes aracılığıyla) raporuna göre Resident Evil: Afterlife için tekrar Leon Kennedy rolü için görüşüldü ve filmin vizyona girmesine kadar geçen yıllarda onunla bağlantılıydı. Leon'un Resident Evil: Retribution'daki ilk çıkış zamanı geldiğinde, görünüşe göre Jensen Ackles ilk tercihti. Jovovich attığı bir tweetle, Ackles'ın Supernatural'ı çekmekle çok meşgul olduğunu açıkladı.

    Supernatural dizisi Jensen Ackles'a ün kattığı kadar onun ayağına gelen tüm fırsatları kaçırmasına sebep verdi. Sizce Jensen Ackles Leon Kennedy olsaydı, nasıl olurdu?

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.