Ezra Miller İşlediği Suçlar İçin Özür Diledi!

Ezra Miller İşlediği Suçlar İçin Özür Diledi!
  • 1
    0
    0
    0

  • Oyuncunun bir temsilcisi tarafından Variety'ye yapılan açıklamada Miller, son yıllarda sergiledikleri ve bir dizi yasal soruna ve saldırı ve taciz iddialarına yol açan rahatsız edici davranışlara ilişkin sessizliğini bozdu. Miller ayrıca yaptıkları için özür diledi.


    "Büyük bir kriz döneminden geçtikten sonra, şimdi anlıyorum ki komplike akıl hastalığı sorunları yaşıyorum ve tedavi sürecine başladım. Önceki davranışlarımla endişelendirdiğim ve üzdüğüm herkesten özür dilemek istiyorum."


    Miller DC Comics karakteri Barry Allen'ı 2017' de vizyona giren "Justice League" ve 2021'de vizyona giren "Zack Snyder's Justice League” filminde oynadı. Ancak çizgi roman serisindeki rolleri, aktörün arkadaşlarını, partnerlerini ve “The Flash”ın arkasındaki stüdyo olan Warner Bros.'u alarma geçiren ekran dışında sergilediği kötü davranışlarıyla gölgelendi.


    Son zamanlarda, Miller, Vermont'ta, eyalet polisinin, ev sahipleri yokken bir konuttan birkaç şişe alkol alınmasıyla ilgili bir olayı soruşturmasının ardından, ağır hırsızlıkla suçlandı. Aktör, İzlanda'daki bir barın dışında bir kadını boğdukları anlaşılan bir kaydın su yüzüne çıkmasıyla 2020'de manşetlere çıktı. Hiçbir suçlama yapılmadı. Oyuncu, bu yıl Hawaii'de bir kez düzensiz davranış ve taciz nedeniyle iki kez tutuklandı. Hawaii olaylarında Miller, tek bir kabahat düzensiz davranışına itiraz etmeyeceğini taahhüt etti ve 500 dolar para cezası ve 30 dolar mahkeme masrafları ödedi. Taciz suçlaması reddedildi.


    Skandallar dizisi, yalnızca Miller için değil, aynı zamanda aktörü DC Comics filmleri ve “Harry Potter” yan serisi olan “Fantastic Beats” olmak üzere iki mihenk taşı serisinde istihdam eden Warner Bros. Discovery için de çığ gibi büyüyen bir halkla ilişkiler konusu haline geldi.Stüdyoya yakın bir kaynak, Warner Bros.'un Miller'ın profesyonel yardım alma kararını desteklediğini söylüyor.


    23 Haziran 2023'te sinemalarda gösterime girecek olan “The Flash”ın, stüdyonun DC Comics filmlerinde Ben Affleck ve Michael Keaton'ın Batman olarak rol aldığı bildirilen açıklamalar arasında.


    Kaynak: Variety


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.