Az Bilinen ama Öz Yabancı Diziler Listesi

Az Bilinen ama Öz Yabancı Diziler Listesi
  • 2
    0
    0
    0
  • 1) The Pillars of the Earth:

    Aslında Ken Follett'ın dilimize "Bir Katedralin Öyküsü" adlı iki ciltlik romanından uyarlanan ve İngiltere'de 12. yüzyıldaki taht savaşları dönemini anlatan bir mini dizi. Günümüz popüler kültür dizilerinin aksine fantastik öge barındırmıyor ve oyunculuklar muazzam, hatta Eddie Redmayne'i göreceksiniz, şaşırmayın..

    2) A Young Doctor's Notebook and Other Stories:

    Bu da Mikhail Bulgakov'un öykülerinden uyarlanmış biri dizi, başrollerinde Mad Men dizisinden tanıdığımız Jon Hamm ve Daniel Radcliffe nam-ı diğer Harry Potter var; dolayısıyla oyunculuklar ve dizinin geçtiği atmosfer çok başarılı. Rusya'da, oldukça soğuk bir kış zamanında, küçük bir köyde doktorluk yapan Vladimir Bomgard'ın başından geçenlere tanık oluyoruz.

    3) The Night Of:

    Nasıl bu kadar az bilindiğine şaşırdığım ve anlam veremediğim ve başrollerinde John Turturro barındıran ve New York’ta genç bir kızı öldürmekle suçlanan Pakistanlı bir adamın dava sürecini anlatan bir mini dizi, sekiz bölüm filandı sanırım.

    4) Hannibal:

    Son sezonda apar topar toparlanıp gitmesini saymazsak bence oyunculuk ve atmosfer bakımından mükemmel bir seyirlik; tahmin edebileceğiniz üzere bir seri katil olan Dr. Hannibal Lecter ve özel ajan Hugh Gracy arasındaki ilişki konu edilmiş ve ismini gördüğüm anda izlemek için bir dakika bile düşünmeyeceğim Mads Mikkelsen, Hannibal rolünde.

    5) The Undoing:

    Yine bir HBO dizisi tabi ki ama bu dizi biraz tartışmalı olabilir, az değer görüp görmediği konusunda ya da ne kadar beğenebileceğiniz hususunda; ama ben hayatımda ilk defa Nicole Kidman'ı izlemekten keyif aldım sanırım. Dizide başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın mutlu evliliğinin beklenmedik bir olay tarafından sarsılması ve ardından oldukça sürükleyici ve gizemli bir hal almasını izliyoruz. Mini bir dizi yine.

    Şimdilik aklıma ilk gelenler bunlar. Sizin az bilinen ama mutlaka izlenmeli dediğiniz diziler varsa, lütfen benimle de paylaşın. Listeden izledikleriniz olursa da yorumlarınızı bekliyorum.

    Başka içeriklerde görüşmek üzere...


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.