Kardashian Ailesi ve Bilinmeyenleri

Kardashian Ailesi ve Bilinmeyenleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Kardashian ailesini günümüzde tanımayan yoktur. Kardashian ailesinin tüm üyeleri neredeyse geçtiğimiz on beş sene her dakikasını halk içinde yaşamıştır. Amerika da tam olarak 16 sezondur yayın başında olan Reality şovun büyük bir izleyici hayran kitlesi vardır. Kim, Khloe, Kylie bunların hepsi Kardashian ailesi üyelerindendir. Fakat herkesin kendine özel sırları ve kendi içinde sakladıkları vardır. Yakın hayranlarının bile bilemeyeceği bazı Kardashian gerçekleri vardır. Bizler de sizler için bu yazımızda Kardashian ailesinin bilinmeyen sırlarını derledik. İşte dünyanın en ünlü ve en bilinir aileleri hakkında bilinmeyen o gerçekler:

     

    1-Khloe’nin Hafıza Sorunları Vardır
    Bu sırrı neredeyse yakın hayranları bile bilmez. Ailenin üçüncü üyesi olan Khloe Kardashian 2001 senesinde büyük bir trafik kazasına maruz kalmıştır. Bu kazadan sonra kendini toplayamayan ve ciddi psikolojik sorunlar yaşayan Khloe’nin hafıza sorunu olduğunu en yakın hayranları bile bilmez. O zamanlar 16 yaşında olan Kardashian ön camdan fırlamıştır ve başından büyük bir darbe almıştır. Bu yaralanma ile Khloe travmadan kaynaklı olarak hafıza kayıpları yaşamıştır ve uzun vadeli sorunlar da yaşıyordur. Kardashian’ın 2013 senesinde bir programda artık hiçbir şey hatırlamıyorum ve sanırım durumum daha da kötüye gidiyor diye itirafta bulunmuştur.

    2-Evlerinde Yalnızca Siyah Tuvalet Kağıdı Kullanıyorlar
    Kardashian ailesinin bilinmeyen ama gerçek bir sırrı daha var ki o da evlerinde devamlı olarak siyah tuvalet kağıdı kullanmalarıdır. 2015 senesinde The New York Times ile yapılan röportaj esnasında Kris’in banyosunda siyah tuvalet kağıdı ile bütünleşen siyah mermerler görülmüştür ve özellikle Kris siyah rengine oldukça bayıldığını ve siyah olan her şey hoşuna gittiğini dile getirmiştir.

     

    3-Khloe Çarşaflarını İki Günde Bir Yıkıyor
    Yine Kardashian ailesinin bilinmeyen gerçeklerinden bir tanesi de Khloe’nin çarşaflarını iki günde bir yıkamasıdır. Temizlik takıntısı olan Khloe çarşaflarını iki günde bir yıkamadan içine sinmediğini ve böyle daha rahat olduğunu dile getirdi. Çarşafları yıkamak ve temizlemek evrensel olarak görülen bir durumdur. Fakat bunu ne sıklık ile değiştirmemiz gerektiğini ve hangi aralıklar ile yıkamamız gerektiği konusunda herkesin pek çok görüşü var. Kimisi haftada bir yıkarken kimisi iki haftada bir yıkar. Fakat Khloe’nin çarşaflarını iki günde bir yıkadığı gerçeği ortadadır. 2017 senesinde bir web sitesinde çarşaflarını iki günde bir makineye attığını açıklamıştır ve belki de titiz olma konusunda düşündüğünüzden daha da ciddi durumdayım diyor.

    4-Ailede Üniversite Öğrenimi Gören Tek Kardeş Kourtney
    Kardashian ailesinden Korutney milyarder olmanız için üniversite diplomasına ihtiyacınız olmadığının birebir kanıtıdır. Ünlü kız kardeşlerden yalnızca birinin üniversite diploması vardır. O isim de Korutney Kardashiandır. Arizona üniversitesinden mezun olmuştur ve aynı zamanda burada tiyatro alanında da lisans eğitimi almıştır.

    5-Kardashian’ın Evine Giren Herkes Gizlilik Sözleşmesi İmzalamak Zorundadır
    Kardashian ailesinin ev kuralları gerçeği de vardır. Eğer onların bu milyarlık ve lüks evine davet edilme ayrıcalığına sahip olursanız imzalamanız gereken bir gizlilik sözleşmesi olduğunu bilmeniz gerekir. Bu evde sırları asla açığa çıkaramazsınız, yani her şey gizlidir. Bir röportaj da ünlü ailesinin annesinin olduğu bir masada bir sürü ifşa etmeme anlaşması olduğun ortaya çıkarmıştır ve eve giren herkes için muhakkak imzalaması gereken bir gizlilik sözleşmesidir. Kağıtların üzerinde ise burada gördüklerimiz burada konuşulanlar ve burada söylediklerimiz burada kalsın yazan küçük bir işaret vardır.

     

    6- İşaret Dili Alfabesini Bilen Kim’dir
    Ailede işaret dili alfabesini bilen tek kişi ise Kim Kardashian’dır. Kimin bu konuda yetenekleri kimseyi şaşırtmıyor. Çünkü gerçekten yetenekli bir karaktere sahiptir. Kim işaret dilindeki bütün alfabeyi bildiğini ve okul senelerinde arkadaşları ile kopya çekmek için bunu kendine her zaman bir artı olarak kullandığını da itiraf etmiştir. Okul yıllarında işaret dili kopya çekmem konusunda bana oldukça yardımcı oluyordu sözlerini kullanmıştır.

    7-Kris Büyükanne Olarak Anılmayı Reddediyor
    Kris’in şuan günümüzde neredeyse toplam olarak 10 torunu olabilir. Fakat torunlarından hiçbiri de ona büyük anne demiyor. Çünkü Kris bunu istemiyor. 2012 senesinde insanlara takma ad takmanın hoş olmadığını ve bundan hoşlanmadığını dile getiren Kris, “Torunlarım bana büyük anne demez” ifadelerini kullandı.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.