Kış Mevsimi İçin Trend Kombinler

Kış Mevsimi İçin Trend Kombinler
  • 1
    0
    0
    0
  • Her mevsimin kendine özel bir kombini olduğu gibi kış mevsiminin de kombini birbirinden farklı ve oldukça güzeldir. Kış mevsiminde kombin seçimlerinizi doğru yaparsanız eğer sizler de şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kış elbisesi kombinleri genelde tarz bir mont, pantolon, elbise ve bunlara yakışacak takılardan geçer. Kışlık elbise kombinleri için dikkat etmeniz gereken noktaları bu içeriğimizde sizler için derledik.

    Kış elbiseleri için oldukça farklı model seçenekleri bulunur. Kış mevsiminde genelde bizi soğuktan koruması adına kıyafet seçimlerimizi yaparız, fakat bunun yanında yapacağınız harika bir kombin de sizi oldukça şık ve tarz gösterecektir. Kış mevsiminde genelde kombin seçimleri kalın kazaklar ve altına uygun tercih edeceğiniz taytlar ile olmaktadır. Yine taytın altına şık bir çizme ya da bot tarzınıza tarz katacaktır. Kışlık elbise için tercih edeceğiniz kumaş türleri arasında kadife olmalıdır. Kadife kumaşın kullanımı zordur fakat parlaklığı ve dokusu ile kumaş üzerinizde kendini gösterecektir. Yine kış aylarında tercih edebileceğiniz kumaş türleri arasında kaşmir, polar ve serj kumaşlar olabilir.

     

    Kışlık Elbise Kombini Nasıl Yapılır?
    Kış aylarında kıyafetlerimizde öncelikli olarak bizi sıcak tutacak ve ısıtacak elbiseler tercih etmeyi ön planda tutarız. Fakat hem sizi sıcak tutacak hem de tarzınıza tarz katacak kışlık kombinleri yapabilirsiniz. Kışlık elbise kombini yaparken tarzınıza uygun hırka ya da ceketler ile rahat kullanabileceğiniz bir kombin oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda kalça hizanızdan biraz daha uzun tunik tarzında kazaklar ile taytları kombin yapabilir ve altına şık bir çizme ile bu kombini tamamlayabilirsiniz. Yine uzun ceketler 2022 sezonunun vazgeçilmez modelleri arasında yerini alır.

    Uzun ceket içine uzun triko kışlık elbise seçebilir ve altına da buna uygun çizme ya da bot ile kombininiz tamamlayabilirsiniz. Bunların yanında şık bir deri etek ve altına ten rengi siyah çorap, üzerine de şık bir kazak kombini yaparak harika bir tarz yaratabilirsiniz. Kış mevsimi kombini yapmak aslında bu kadar kolaydır. Hem içinizi ısıtacak hem de tarzınıza daha şıklık katacak kış kombinleri sizleri bu konuda harika gösterecektir. 2023 sezonunun trend ürünleri arasında yerini alacak peluş montlar ise kombin yapabileceğiniz harika parçalardan bir tanesi olacaktır. Özellikle peluş ceketler sizi kış aylarında soğuğa karşı korurken aynı zamanda harika bir tarz yaratacaktır.

    Kış Kombinlerinde Renk Uyumu Nasıl Olmalıdır?
    Herkesin klişe bildiği yazın açık renkler, kışın ise koyu renkler giyileceği ön yargısını burada yıkıyoruz. Kışın da açık renkler giyerek harika bir tarz yaratabilir ve harika kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Örneğin; beyaz uzun bir ceket ile içine tercih edebileceğiniz siyah uzun triko elbise kombini harika şıklık yaratacaktır. Bunun yanında kış aylarında yine kahverengi oldukça tercih edilen bir renktir.

    Kahverengi ceket, kahverengi çizme ya da bot, kahverengi kazak kış aylarında dolaplarınızda kurtarıcı parçalardan biri olacaktır. Yine 2022 trend renkleri arasında yeşil rengini görüyoruz. Yeşil rengini kombini size zor gibi görünse de birçok renk seçenekleri ile kombin yapabilirsiniz. Kış aylarında tercih edebileceğiniz bir diğer renkler ise; toprak rengi, siyah, kırmızı ve soft mavi başta gelmektedir. Toprak rengi arasında ekleyeceğiniz krem tonu ve kahverengi şıklığınıza ayrı bir şıklık katacaktır.

     

    Kış Aylarında Giyilecek Rahat Kombinler
    Kış aylarında soğuk günler geçirdiğimiz için bazen kat kat elbise giymekten ve kalın giymekten hoşlanmayabiliriz. Bunun için hem rahat hem şık kombinler yapabilirsiniz. Örneğin; kış aylarının kurtarıcı parçalarından biri olan triko uzun elbiseler dolaplarınızda her zaman bulunması gereken parçalardan birisi olacaktır. Pantolonun sıkma derdinden ve kazakların kalınlığından sizi kurtaracak bu parçalar hem giyimi kolay hem de şıklığı ile göz kamaştıran parçalar arasındadır. Yine tercih edebileceğiniz maksi elbiseler de 2022 sezonunun trend parçaları arasında yerini almaktadır.

    Çiçekli elbiseler her ne kadar bahar aylarını yansıtsa da kışın kullanabileceğiniz kazaklarınız ve etekleriniz ile harika bir şıklık yaratabilirsiniz. Kadife elbiseler de oldukça kurtarıcı ve tarz elbiseler arasındadır. Hem tek parça kullanabileceğiniz, hem şıklığını yakalayabileceğiniz hem de rahatlığa kavuşacağınız bu kadife elbiseler de kış aylarında oldukça tercih edilen parçalardan bir tanesidir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.