Yiğit Seferoğlu'nun Yeni Single'ı ''Sen Olmadan Ben Anlamam'' Yayında !

Yiğit Seferoğlu'nun Yeni Single'ı ''Sen Olmadan Ben Anlamam'' Yayında !
  • 1
    0
    0
    0
  • Yiğit Seferoğlu; ''Karadelik'te Bir Martı'', ''Karabesk'' ve ''Adem Histora'' gibi rock sound'un yoğun olduğu, ''İnorganik Şehir Müziği'' ve ''Mühim'' gibi elektronik altyapılar, gitar ve vokaller ile buluşturduğu, hybrit bir sound'a sahip olan albümleri ile birlikte Canozan, Aga B, Allame, Ahmet Üstüner, Abkountry ve Fırat Ağacık ile yaptığı ortak projeleri ile alternatif müzik sahnesinin üretken isimleri arasında yer alıyor. 


    Son dönemde Sezer Sarıgöz, Görkem Sağlam, Jan Soykök, Huner, Abkountry, FEM gibi bir çok sanatçının projelerinde prodüktörlüğünü yaptığı şarkılar ile adından söz ettiren sanatçı, kişisel projelerine de ara vermeden devam ediyor. 


    Yiğit Seferoğlu, geçtiğimiz aylarda yayınlanan ''Ateş Bal Şeker, Karaköy Vapuru ve Vur'' single çalışmalarının ardından albüm habercisi son single çalışması ''Sen Olmadan Ben Anlamam'' ı dinleyici ile buluşturdu.


    Sanatçı yeni single'ı ''Sen Olmadan Ben Anlamam'' ile  yeni bir sound dünyasına, beraber sahne aldığı Yaşar Görkem Arslan'ın prodüksiyonu ile adım attı.  Atmosferik elementleri sıkça duyduğumuz bu yeni sound ile sanatçının romantik söz dünyasından çok da uzaklaşmadan, bu duyguları yeni bir evrende sergilemesi dikkat çekiyor. 


     Yiğit Seferoğlu'nun yeni single çalışması “Sen Olmadan Ben Anlamam”  17 Mart tarihi itibariyle DokuzSekiz Müzik yapımcılığında tüm dijital platformlarda yayında. 


     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.