Yiğit Seferoğlu'nun Yeni Albümü ''neredeyim firuze'' Yayınlandı..

Yiğit Seferoğlu'nun Yeni Albümü ''neredeyim firuze'' Yayınlandı..
  • 0
    0
    0
    0
  • Sanatçı ''eski dosta mektup" ve "aşk var. hem de ne biçim'' haberci teklilerinin ardından, 7. stüdyo albümü ''neredeyim firuze''nin hazırlıklarını tamamladı ve dinleyicinin beğenisine sundu.  Uzun yıllardır gerek söz yazarı ve besteci kimliği gerekse prodüktörlük konusundaki başarısı ile gönüllerde taht kuran sanatçı, "neredesin firuze?" filmine de bir selam çakmayı ihmal etmiyor.

    Yiğit Seferoğlu, albümde yer alan şarkılardan; ''aldım hevesimi'', ''istisna'' ve ''neredeyim firuze''de duygularını ve yaşadıklarına karşı oluşan tepkisini indie müziğin naifliğinden faydalanarak anlatıyor. Gelenekselliğin tahakkümü altında kendine has enerjisiyle "helak" focus track olarak yer alıyor.  Albümün tek klibinde Yiğit'le birlikte küçük bir Eminönü - Karaköy sokak turu yapıyoruz. Bu turda da klasik enstrümanlar yol arkadaşımız oluyor. 

    ">


    Yıllardır müzik sektöründe arka planda türlü isimlerle çalışan sanatçı sahip olduğu titre'nin hakkını fazlasıyla veriyor. Tüm şarkılarda söz&beste, aranje ve mix&mastering'in Yiğit Seferoğlu'na ait olduğu bu albümde sanatçı, yine üretiminin her aşamasında yer aldığı bir projeye imza atıyor. 

    Sanatçının "Karaköy Vapuru" ve "sen olmadan ben anlamam" parçaları kendine has tınılarıyla önerilenler listemizde ilk sırayı paylaşıyorlar. Ama o da başka bir yazımızın konusu olarak saklı kalsın...

     

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.