Ömer Yener : "Çıkacaktık Bu Çukurdan Olmasa Da Kanatları"

Ömer Yener : "Çıkacaktık Bu Çukurdan Olmasa Da Kanatları"
  • 0
    0
    0
    0
  • Ömer Yener, henüz 19 yaşındayken kendi şarkılarını yazıp seslendirdiği ve sokak müzisyenliği yaptığı videolarıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. 2020 yılında Ezginin Günlüğü ''40 Yıllık Şarkılar'' tribute albümünde ''Zerdaliler'' yorumu ile ilk profesyonel kaydını alan sanatçı, bu projede yer almasının ardından profesyonel müzik hayatına da adım attı.

     

     

    Aynı yıl ilk single çalışması olan ''Sevişerek Ölelim'' ile söz yazarı ve besteci yönünü geniş kitlelere duyurdu ve müzik yorumcularından tam not aldı. 

     

     

    Ömer Yener geçtiğimiz aylarda ''Kalmalısın Yanımda'' teklisi ile zaman içerisinde tarzının evrimleşerek geldiği pop-punk sound'u dinleyici ile buluşturdu ve bundan sonraki rotasının sinyallerini verdi... 

     

     

    Sanatçı müzikal kariyerinde girdiği bu yeni dönem ile birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ömer Yener'in önceki projelerinde olduğu gibi söz yazarı ve besteci yönünün öne çıktığı ''Hera''da punk gitar riffleri ve akılda kalan sözleri dikkat çekiyor. 


    Söz ve bestesi Ömer Yener imzası taşıyan ''Hera''nın aranje ve mix&mastering'inde Yiğit Seferoğlu yer alıyor. 

     

     

    Ömer Yener'in yeni single'ı ''Hera''  15 Aralık tarihi itibariyle DokuzSekiz Müzik yapımcılığında tüm dijital platformlarda yayında.  

     

    ÖMER YENER - HERA  Künye Bilgileri; 
    Söz&Müzik: Ömer Yener
    Aranje: Yiğit Seferoğlu 
    Mix&Mastering: Yiğit Seferoğlu 
     
     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.