Tık Tık Tık, Yeni Bir Punk Sanatçımız Var: Ömer Yener

Tık Tık Tık, Yeni Bir Punk Sanatçımız Var: Ömer Yener
  • 0
    0
    0
    0
  •  


    Ömer Yener, geçtiğimiz yılı son single çalışması ''Kumar'' ile kapattıktan sonra müzikal rotasını çevirdiği pop-punk şarkılarına odaklanarak yoğun bir stüdyo dönemine girdi. Geçtiğimiz ay ''Kalmalısın Yanımda'' single çalışması ile bundan sonraki süreçte ortaya koyacağı tarzı tanıtan sanatçı, ara vermeden yine punk gitar riffleri ve dinamik vokalleri ile dikkat çeken yeni single'ı ''Bıktım''ı dinleyicinin beğenisine sundu. 


     ''Bıktım'’; Hayata karşı yoğun bir mücadele halinde olma gerekliliğini, paralel şekilde ilişkilerin de toksik yönlerinin kaçınılmazlığını ve bunların bir araya geldiğinde yarattığı bıkkınlığı anlatıyor.  
     
    Söz ve bestesi Ömer Yener'e ait olan ''Bıktım''ın, aranje ve mix&mastering çalışması Yiğit Seferoğlu imzası taşıyor. ''Bıktım''ın şarkı ile aynı anda dijital platformlarda yerini alan video klibi ise Taha Yağız Herem yönetmenliğinde çekildi.


    Ömer Yener'in yeni single'ı ''Bıktım''  20 Ekim tarihi itibariyle DokuzSekiz Müzik yapımcılığında tüm dijital platformlarda yayında. 

    *Ömer Yener, henüz 19 yaşındayken kendi şarkılarını yazıp seslendirdiği ve sokak müzisyenliği yaptığı videolarıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. 2020 yılında Ezginin Günlüğü ''40 Yıllık Şarkılar'' tribute albümünde ''Zerdaliler'' yorumu ile ilk profesyonel kaydını alan sanatçı, bu projede yer almasının ardından profesyonel müzik hayatına da adım attı. Aynı yıl ilk single çalışması olan ''Sevişerek Ölelim'' ile söz yazarı ve besteci yönünü geniş kitlelere duyurdu ve müzik yorumcularından tam not aldı. 
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.