ölmek mi istiyorsun?

ölmek mi istiyorsun?
  • 0
    0
    0
    0
  • ucuz teselli cümleleri sıralamayacağım.

    hayatının ne konumda olduğu, kişiliğin, ruh sağlığın hakkında da fikir sahibi değilim. senden oldukça bi'haberim fakat seni biliyorum.

    gücünü yitirmiş olduğunu ve gözünde büyüttüğün o 'huzur' dolu bitişi istediğini düşünüyor olabilirsin. çok şey kaybetmiş, geri dönülebilir bir yolda olmadığını da düşünüyor olabilirsin. şu vakitten sonra zerre beklentinin olmadığını da sunabilirsin. 

    bilhassa ölmek istediğine inanabilirsin.

    fakat bir araba gördüğünde adımların hızlanacak, yüksekten bakarken ellerin titreyecek, suyun altında kalırsan da çırpınacaksın nefesin için, kesiklerle doldurmuş olduğun koluna o çizgiyi dikey atamayacaksın. bunu cesaretsizlik olarak adlandırma, bedenini öldürmekten her canlı korkar.

    özünde öldürmek istediğin şey bedenin değil... bizler yalnızca ruhumuzu öldürmek isteriz, barındırdığı için pek çok şeyi. ruhunun acizliğini bedenine yüklemekten çekinebilirsin, çekinmelisin. korktuğun, yok etmek istediğin tek şey kafanın içindeki susmayan düşünceler. seni çürütecek, en derininden yaralayabilecek tek argüman onlar çünkü. 

    bir ruha verilebilecek en ağır hasar kendisi tarafından sağlanır, başkaları yalnızca buna aracı olarak görülür. sen buna fırsat verecek kadar zayıf da düşebilirsin, bunu kabûllenemeyecek kadar da. 

    işler bu raddeye senin tarafınla geldi, öyle de düzeltilebilir. sana umut aşılayamam ama bedenini öldürdüğünde ruhunu öldüremeyeceğini bilmeni isterim. bastırmış olduğun hiçbir şeyden kaçamazsın, yakana yapışır, 

    dileğim odur ki, ruhunla barışabil.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.