David Tennat Doctor Who’ya Geri Dönüyor

David Tennat Doctor Who’ya Geri Dönüyor
  • 1
    0
    0
    1
  • Bu haber için biraz geç kaldığım doğru çünkü haber Mayıs ayında dizinin resmi Twitter hesabından duyuruldu. Ancak yine de böylesi güzel bir haberi tekrar duyurmaktan da kendimi alamadım. 
     
    David Tennat ve Donna olarak tanıdığımız Catherine Tate geri dönüyor. 
     
    Doctor Who izleyenleri için onuncu Doktor yani David Tennat hep özel bir yere sahip olmuş ve gittiği günden beri neredeyse bütün hayranların kalbinde burukluk bırakmıştır şüphesiz. 
     
    Sevenleri her ne kadar gitmesinden oldukça rahatsız olsa da Doctor Who'nun değişmeyen tek özelliğinin değişen doktorlar olduğu bilinciyle kaderlerine razı gelmişlerdi ki 50. yıl özel bölümü şerefine Matt Smith ile birlikte tekrar Doktor rolüne büründü David Tennat. 
     
    The Day of the Doctor bölümü ardından ise ayrılığına kesin gözüyle bakılıyordu ki Mayıs ayında, Donna ile birlikte geri döneceği duyuruldu. BBC röpörtajında geri dönüşü hakkında konuşan Tennat şunları söyledi.  
     

    "Her şey biraz tesadüfen oldu. Her şey karantinada başladı. Belirli bir gün ve saatte, herkes belirli bir bölümü izliyordu ve bu bölümlere dahil olan bazı kişiler tweet atıyordu. Ben tweet atmıyorum ama karım bana yardım etti. Sadece mesajlaşıyorduk. Catherine, 'Bunu tekrar yapmak eğlenceli olmaz mıydı?' dedi. Sonra Russell, 'Bir kereye mahsus yapabiliriz, belki bize izin verirler' dedi. 'Evet, bu harika olurdu' dedik ve sonra konu kapandı  

    Sonra aniden, Russell bize diziyi tekrar devraldığını ve tüm sorumluluğun ona geri geleceğini bildirdi ve bizim de gelip onun için oynayıp oynamayacağımızı sordu. Ona Doctor Who'yu geri alma fikrini biz mi verdik bilmiyorum ama kesinlikle şunu düşündük: eğer o yapıyorsa, tüm eğlenceyi gençlerin yaşamasına izin veremeyiz."

    Hali hazırda Ncuti Gatwa'nın 14. Doktor olarak ilan edilmesinin ardından kimse kesin bir dönüş beklemiyordur ancak yine de hatırlatmakta fayda var: 60. yıla özel üç bölümlük bir macera olacak bu dönüş ve kasım 2023'te yayınlanacak. 

    Ancak söyleyeceklerim bununla da sınırlı değil. Yine dizinin resmi Twitter hesabından geçtiğimiz yıl ekim ayında bir video paylaşılmış ve 13. Doktor'un rejenerasyonu gösterilmişti ancak 14. Doktor Ncuti Gatwa değil David Tennat. Ardındn BBC bir açıklama daha yaparak “Önceden 10. Doktor olarak bilinen David Tennant, şimdi 14. Doktor olarak da biliniyor. Aklınız mı karıştı? Endişelenmeyin, onun da aklı biraz karışmış görünüyor” dedi.

    13. Doktor'un Rejenarasyonu

    Bu durum da özel bölümlerde tahmin edilenin aksine 10. Doktor'un geçmişte yaptığı şeyleri değil 10. Doktor görünümünde olan 14. Doktor'un günümüzdeki hikayesine odaklanacak. Ardından ise tekrar rejenerasyon geçirerek 15. Doktor görünümüne yani Ncuti Gatwa'ya kavuşacak.

    Fragman

    Ayrıca bu 60. yıl özel bölümlerinde bizi bekleyen başka bir sürpriz daha var: Neil Patrick Harris. How I Met Your Mother'da Barney olarak kalbimize yerleşen Neil Patrick Harris Doctor Who'da karşımıza villian olarak çıkacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.