Avrupa Yakası Karakterleri Başka Dizilerde Olsaydı...

Avrupa Yakası Karakterleri Başka Dizilerde Olsaydı...
  • 3
    0
    0
    0

  • Avrupa Yakası'nın inanılmaz ikonik karakterlere sahip olduğunu söylesem bana karşı çıkmazsınız sanırım. İşte şimdi de bu ikonik karakterlerin başka dizilerdeki karakterler ile yan yana gelme fırsatı olsaydı neler olabilirdi bunu konuşacağız. 
     
    Burhan - Michael (The Office) 



    Burhan kimle yana yana gelirse gelsin çok eğlenceli karakterler ortaya çıkacaktır şüphesiz ama bu ikisinin bana verdikleri vibe neredeyse aynı. Deli deliyi görünce sopasını gerçekten saklıyor mu görmek isterdim açıkçası, birbirleri üzerinde bir hakiyet mi kurmak isterlerdi yoksa arkadaş olup millete kök mü söktürürlerdi izlemek isterdim. Aslında Burhan'ın direkt olarak The Office kadrosuna dahil olmasını isterdim. Dwight, Jim ve diğerlerinin Burhan ile diyologlarını izlemek çok eğlenceli olabilirdi.
     
    Bülent-Samantha (Sex And The City)-Barney (How I Met Your Mother)-Sheldon ( The Big Bang Theory)



    Dizi içerisinde Sex And The City'ye fazlaca gönderme yapıldı hatta Samantha ile Fatoş'un benzerliğine de değinildi fakat Smantha ile Bülent arasındaki ilişkinin Bülent - Fatoş ilişkisinden tamamen farklı olacağını düşünüyorum. Bence onlar birbirlerini acil durum kiti olarak kullanırlar, onun dışında aynı ortamda bile bulunmazlardı.
    Bülent -Barney ilişkisi de kesinlikle görmek istediğim dinamiklerden biri. Aralarında baba-oğul ilişkisi mi yoksa ezeli bir rekabet mi olurdu görmeyi çok isterdim.
    Bülent ve Sheldon'a gelince, Makbule'ye dayanamayan Bülent'i Sheldon ile izlemeyi gerçektn çok isterdim. "Embesil" diyemeyeceği Sheldon ile sohbetlerini izlemek çok keyifli olurdu. 
     
    Şesu - İsmail Abi (Leyla ile Mecnun)



    İki karakter de işten işe koşan karakterler ancak aralarında büyük bir iş ahlakı farkı var. Yan yana gelseler çok renkli sahneler izleyebilirdik diye düşünüyorum. 
     
    Şahika - Two Broke Girls Kızları Max ve Caroline



    Genelde zenginliği ile söz geçiren Şahika'nın aynı Caroline gibi batıp ikisi ile yaşamasını çok isterdim. Dobralığı ve boyun eğmeyen yapısı ile zaman zaman Max'e çok benzetmiştim zaten izlerken yan yana görmek de çok hoş olurdu. Ayrıca en azından bi günlüğüne de olsa fakir bir Şahika yazmayan Gülse Birsel!e de birazcık kırgınım.
     
    Gaffur - Creed (The Office)



    Bu ikisini berber izlemeyi o kadar çok isterdim ki anlatamam. Değişik kafa yapıları ve suça meğilleri ile Cem'i öldürme planları yaptıkları bir bölümü izlemek harika olurdu. 
     
    Şesu - Burhan - Westworld
    Bu defa özellikle bir karakter ile karşılaşmalarını değil direkt olarak Westworld evrenine gitmesini isterdim bu iki karakterin. Yapabileceklerinin sınırının olmadığı o dünyada ne yapmak isterler, nasıl davranırlar görmek isterdim. Burhan'ın her zaman hayali olan ilgi odağı olma, isteklerine karşı koyulmaması gibi hayallerini gerçekleştirmek için cezası olmayan bir dünya. Ancak tek bir şart ile: Şesu ve Burhan'ın elleri ayrılması imkansız bir biçinde birbirine yapışmış olacak.

     
    Aklıma ilk gelenler bunlardı. Keşke yapaya zeka biraz daha gelişse ve bu şekilde istediğimiz karakterler ile bir senaryo yazarak en azından yapay zeka yardımıyla yan yana getirebilsek.  
    Benzer bir format ile başka dizilerin karakterleri için de bir yazı yazmak istiyorum yakın bir zamanda onu da paylaşmış olurum, kaçırmamak için takipte kalın.
    Siz Avrupa Yakası karakterlerini başka hangi dizilerde görmek isterdiniz, yorumlarda buluşalım.

    Hoşça kalın.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.