Cesur ve göz alıcı stiliyle gerçek bir moda ikonu : SERENAY SARIKAYA

Cesur ve göz alıcı stiliyle gerçek bir moda ikonu : SERENAY SARIKAYA
  • 0
    0
    0
    0
  • Yine o, yine o, yine o !

    Türkiye'nin en başarılı oyuncularından biri o... Dizileri dünya genelinde çok büyük kitlelere ulaşıyor, çok büyük markalarla uzun süreli işbirlikleri yapıyor ama bunun haricinde başka bir özelliği de var o da gerçek bir moda ikonu olması.

    Serenay Sarıkaya neredeyse her ay önde gelen moda dergilerinin kapak yüzü oluyor. Türkiye'nin en başarılı jean markası Mavi ile 10 yılı aşkın bir süredir birlikte çalışıyor. Dünya'nın en önemli mücevher markası Bulgari'nin Türkiye marka elçisi...

     

    Serenay şüphesiz son zamanlarda hem günlük stili ile hem de katıldığı etkinliklerde tercih ettiği kıyafetleriyle en çok konuştuğumuz kişi. Peki Serenay'ın bu başarısının sırrı ne ? Sürekli kendini merak ettiren, asla tekrara düşmeyen ve bizi sürekli şaşırtan stilini nasıl oluşturdu ? Tarzıyla sürekli onu konuşmamızı nasıl başarıyor ? Gelin bunun nedenlerine bakalım. 

    1. AURA !

     Aura diye bir şey gerçekten varsa Serenay bunun nesnel bir kanıtı. Sıradan bir kıyafet bile onun üzerinde çok konuşuluyor. Bu sadece düzgün fiziği ve güzelliği ile ilişkili değil, kendine olan güveni ve kameralar karşısındaki rahatlığı ile daha çok bağlantılı. Ne giyerse giysin her zaman kendinden çok emin ve kameralar karşısına her zaman güleryüzle ve kasıntı olmadan çıkıyor Serenay. 

    Kıyafetinde o gün bir aksilik yaşamış olabilir, kıyafet gerçekten çok rahatsız olabilir, kıyafetinin dekoltesinin kontrolünde zorluk yaşayabilir ama Serenay'ın yüz ifadesinde hiçbir şekilde bu gibi negatif enerjileri görmüyoruz.

    2. CESUR VE RİSK ALIYOR ! 

    Serenay hem sokak stilinde hem özel etkinliklerde kendi vizyoner ve modern bakışını her zaman ortaya koyuyor. Biz onu hiçbir zaman kolaya kaçılmış hazır stylinglerin içinde görmüyoruz. Sezonun en trend parçalarıyla sıkıcı görünümlerden tamamen uzak kendi özgün stilini yansıtan ve trendleri kendi belirleyebilen biri o. 

    3. MARKA İŞBİRLİKLERİ ÇOK SAHİCİ !

    Serenay bir markanın yüzü olduğunda o markayla gerçek ve derin bir bağ kuruyor. Biz o markayı sadece reklamlarda onun üzerinde görmüyoruz. Özel hayatında, sokak stilinde, gittiği davetlerde, katıldığı programlarda, yüzü olduğu markanın ürünlerini sürekli üstünde görebilirsiniz. Sokakta ona rastladığınızda üstünde klasik Mavi jeani ve kolunda ikonik Bulgari saatini muhtemelen görürsünüz. Bu bize bu markalarla gerçek bir bağ kurduğu hissini çok kolay geçiriyor. 

    4. STİLİSTİ HAFİZE ÇELİKTÜRK !

    Türkiye'nin en başarılı stilistlerinden biri olan Hafize Çeliktürk ile çok uzun yıllardır birlikte çalışıyorlar. Hafize Hanım hem önemli etkinliklerde hem özel hayatında Serenay'ın tarzına profesyonel dokunuşlarda bulunuyor. Birlikte çok büyük bir uyum ve ortak bir zevkle belirliyorlar bütün o konuşulan görünümleri. Hafize Hanım, Serenay'ı gerçekten çok iyi tanıyor ve onun kendi özgün stilini tamamen koruyor. Bu güçlü işbirliği sonucu ortaya her zaman konuşulan feminen, cesur ve özgün Serenay çıkıyor. 

    5. SAÇLARI ÖNDER TİRYAKİ'YE EMANET ! 

    Saç ve makyaj konusunda ise kıyafet tercihleri kadar cesur ve radikal kararlar yerine tamamen doğallık ve sadeliği ile bir denge sağlıyor Serenay. Saçını her zaman uzun ve doğal renginde kullanıyor. Önemli etkinliklerde ise yıllardır her zaman tek bir isme güveniyor : Önder Tiryaki 

    6. MENAJERİ AYŞE BARIM VE ID İLETİŞİM 

    Kariyerinizde bu denli başarılı olmak için mutlaka tecrübeli ve profesyonel bir ekiple çalışmalısınız. Serenay'ın kariyerinin başından beri çalıştığı Ayşe Barım da bu başarının mimarlarından biri. Kendisi ile 10 yılı aşkın süredir kurdukları istikrarlı iş ilişkisi ve yakın dostluk ile sektördeki önemli projelere ve doğru insanlara çok daha kolay ulaşabiliyor. ID İletişim de başta Serenay olmak üzere bünyesindeki başarılı oyuncular sayesinde sektörde çok başarılı işlere imza atıyorlar.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.