Moda Dünyasının İkonu Travis Scott'ın Tarzı

Moda Dünyasının İkonu Travis Scott'ın Tarzı
  • 3
    0
    1
    0
  • Sadece müzik alanındaki başarısıyla ya da tasarımlarıyla değil aynı zamanda tarzıyla moda dünyasına yön veren biri Travis Scott. Scott müzik tarzını giysilerine yansıtmakta ve bunu bize hissettirmekte de oldukça başarılı. Bakalım Scott kendi özel hayatında nasıl giyiniyor ve neleri tercih ediyor.

    Asıl adı Jacques Webster olan ama bizim onu sahne adıyla tanıdığımız Travis Scott 30 Nisan 1992 tarihinde doğdu. Kendisi Amerikalı rapçi ve prodüktördür. Belki bir çoğumuz onu Kylie Jenner’le olan ilişkisi, sonra da tatlı kızları Stormi ile olan mükemmel baba-kız ilişkisiyle tanıdık. Fakat aslında Kanye West ile yakın ilişki kurduktan sonra 2012 yılında derleme albümü Cruel Summer ile müzik piyasasına güzel bir giriş yaptı. Altı defa Grammy Ödüllerinde aday olarak gösterildi ve bir defa Bilboard Müzik Ödüllerini kazandı.

    Scott’ın müzik tarzı, geleneksel hip-hop, lo-fi ve ambient müzik karışımından meydana gelmiş bir tarz olarak tanımlandı. Hissetiklerimiz, yaptığımız işler, yaşam tarzlarımız giydiklerimize bu kadar yansıyorken, Scott işini giydiklerine oldukça iyi yansıtabildiği bir tarz edinmiş.

    Günlük hayatında hep rahat giyinmeyi seçiyor örneğin daha bol şortlar, pantolonlar ve üstüne de yine bol sweatshirtler. Evet genelde rap sanatçılarının çoğunun benzer tarza sahip olduğunu görüyoruz fakat yine de uyum yakalamak ve seçtiklerinizi kendinize yakıştırmak çok ayrı ve Scott bu konuda oldukça başarılı.

    Çok fazla aksesuar kullandığını da söyleyebiliriz. Elmas ve oldukça parlak kolyeler, yüzükler Travis Scott'ın vazgeçilmezi. Bir de tabi ki sürekli kullandığı iki kulağında da bulunan elmas küpeleri ve onun tarzını tamamlayan kendine has saç stili var. Hatta Stormi'yi bile kendisine benzetti en sonunda.

    Siz ne düşünüyorsunuz, saçları tam babasınınki gibi olmuş mu?

    Sırayla Met Gala 2018 ve 2019 yıllarında Travis Scott'ın neler giydiğini görüyoruz. Çok fark yok aslında konsept olarak kendi giydiklerinde. İlk fotoğraftaki siyah takım Alexander Wang. Üstüne siyah deri koşum takımı ve zincir eklemesi çok güzel bir detay böylece takımı sadelikten biraz olsun uzaklaştırıyor. Görünümünü süet ayakkabılarla tamamlaması tamamen farklı bir olay. Böyle bir kıyafetin altına rugan kundura ayakkabılar olmazdı ya da askeri çizme hiç yakışmazdı. Scott bu Christian Louboutin süet ayakkabılarla farklı ve aynı zamanda uyumlu bir görünüm yakalamış.

    İkinci görünüm de daha çok şık - askeri bir tarz ortaya çıktığını görüyoruz. Bir önceki yıldan tek farkı yarattığı bu askeri görünümü aslında. Bu sefer Dior'dan kahverengi bir takım, üstüne yine siyah deri bir koşum takımı ve yine deri bir eldiven kullanıyor. Sadece ayağına giydiği rugan ayakkabıları bu kıyafette hiç sevemedim. Ben olsaydım Travis Scott için bu kombinin altına deri veya süet bir bot giymesini önerirdim. Bir önceki kombinde olduğu gibi bu dengesizliği burada sevemedim.

    Biraz daha konserlerine gidip tarzına baktığımızda günlük hayatında ki tarzından çok farklı değil aslında. Yine bol tişörtler, sweatshirtler ve kargo pantolonlar tercih ediyor. Rahat olmayı seviyor ve tabi ki sürekli kullandığı elmas takıları da unutmamak lazım.

    Travis Scott aynı zamanda kendi yaptığı tasarımlarla moda dünyasına yön veriyor. Müzik konusunda oldukça başarılı, moda konusunda da başarısız diyemem. Günlük hayatında ki tarzını çok sevdim ve bence tarzını müzikleri gibi bize yansıtabiliyor. Günlük hayatı dışında giyinirken daha çok yardıma ihtiyacı olabilir. Kendi tarzını yansıtabildiğini görmek isterim kırmızı halıda. Biz seni ve aileni seviyoruz Travis Scott.

    Kaynak

    Kaynak

    Kaynak


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.